Primul pariu la Circus

Să plasezi la Fortuna pariuri sportive nu e greu, dar poate să îți ridice ceva probleme atunci când ești la primul contact cu pariurile online. Așa că în această secțiune vreau să îți arăt cum poți găsi rapid meciurile care te interesează, și cum poți juca fiecare tip de bilet în parte.

Deschide cont și plasează la Circus pariuri sportive cu un bonus fără depozit de 20RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Bilet virtual Circus – cum adaug selecții pe bilet?
 2. Pariuri sportive Circus – cum joc un pariu single?
 3. Pariuri Circus – cum joc pariuri multiple?
 4. Circus Pariuri – Cum joc bilete în sistem?
 5. Cum poți da cash out la Circus?
 6. Circus verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Bilet virtual Circus – cum adaug selecții pe bilet?

Intră pe circus.ro și accesează secțiunea ”Pariuri sportive”. În partea stângă a paginii se află un meniu ce conține o listă cu toate sporturile din ofertă, dar și cu cele mai populare competiții pe care se poate paria în acel moment. Cu ajutorul opțiunilor din acel meniu poți găsi meciurile și pariurile care te interesează. Apoi tot ce ai de făcut este să dai click pe cota corespunzătoare unui pariu, iar aceasta va încărca în cadrul unui bilet virtual. Biletul virtual Circus poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține 3 tab-uri:

 • Simplu – de aici pui pariuri single (pe un singur meci); completezi căsuța din dreptul selecției pe care vrei să pariezi
 • Multiplu – de aici pui pariuri multiple (un bilet simplu cu o singură variantă de câștig unde toate selecțiile trebuie să fie corecte); completezi căsuța ”Miză” cu suma dorită.
 • Sistem – de aici pui pariuri în sistem (pariuri cu mai multe combinații de câștig); completezi cu suma dorită căsuța ”Miză” din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci.

 

2. Pariuri sportive Circus – cum joc un pariu single?

Să joci la Circus pariuri single este cum nu se poate  mai simplu! Tot ce ai de făcut este să adaugi pe biletul virtual selecția dorită, să completezi suma pe care vrei să o joci, și să apeși pe butonul ”Plasează pariuri”. Miza se înmulțește cu cota pentru a da câștigul final.

 

3. Pariuri Circus – cum joc pariuri multiple?

Selectează toate pariurile pe care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în biletul tău virtual. Apoi selectează din cadrul biletului tabul ”Multiplu” și completează în partea de jos suma pe care dorești să o pariezi. La final apasă pe ”Validează-mi biletul de pariere”. În cazul în care nu știi, cota totală a biletului este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet.

Pariuri single vs multiple – tu pe care alegi? Vezi părerea specialiștilor PariuriX!

 

4. Circus Pariuri – Cum joc bilete în sistem?

Selectează din biletul virtual tab-ul ”Sistem”, și vei vedea că în partea de jos a biletului ai mai multe sisteme dintre care să alegi. La un bilet cu ”n” meciuri, vei putea juca combinații de 2, 3, 4 … n-1, n selecții, dar și diferite sisteme britanice care cuprind mai multe combinații. Nu voi intra în prea multe detalii deoarece ar fi un pic mai mult de discutat, dar dacă vrei să vezi exact cum se calculează cotele și câștigurile pe un bilet în sistem, dar și ce fel de sisteme există în funcție de numărul de meciuri conținut de bilet, atunci cel mai bine este să citești ACEST ARTICOL.

Eu voi lua doar un exemplu. La un bilet cu 4 meciuri poți juca următoarele sisteme:

 • Sistem 2/4 – 6 Pariuri – combinații de câte 2 meciuri
 • Sistem 3/4 – 4 Pariuri – combinații de câte 3 meciuri
 • Sistem Yankee – 11 Pariuri – toate pariurile incluse în sistemele 2/4, ¾, dar și un pariu multiplu
 • Sistem Lucky 15 – 15 pariuri – un sistem Yankee + pariuri single pe fiecare meci în parte

Problema e că în momentul în care vroiam să joc un pariu în sistem biletul virtual Circus se confrunta cu ceva probleme, astfel încât nu puteam să plasez decât pariuri single și multiple. Problema a persistat și a doua zi. Dacă apuci să testezi platforma de pariuri Circus.ro, poți lăsa un comment mai jos pentru a ne spune dacă ție îți merge sau nu să joci pariuri în sistem.


5. Cum poți da cash out la Circus?

Presupunem că ai plasat un pariu la care vrei să folosești opțiunea de cash out (detalii aici). Tot ce trebuie să faci este să selectezi din biletul virtual opțiunea ”Pariurile mele”, și să apeși pe butonul ”Cash out” din dreptul pariului dorit. Vezi ce ușor se închid pariuri la Circus?

Deschide cont și plasează la Circus pariuri sportive cu un bonus fără depozit de 20RON!

 

6. Circus verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Intră pe circus.ro și loghează-te pe cont. Apoi accesează ”Contul Meu” – ”Istoric”, iar aici vei găsi o listă de opțiuni. Din ”Istoric Depuneri” și ”Istoric Retrageri” poți vedea o listă cu toate tranzacțiile tale financiare, în timp ce din ”Istoric joc” poți vedea o listă cu sesiunile tale la Circus Casino.

Dar pentru a verifica istoricul biletelor de pariuri ai alte opțiuni. ”Bilete pariuri curente (sport)” conține toate biletele aflate în desfășurare (care încă nu au fost decise), ”Cash Out curent” conține pariurile care pot fi închise, iar din ”Istoric bilet pariuri (sport)” poți vedea o listă cu toate biletele deja decise (fie ele câștigătoare sau pierzătoare). Cam așa se verifică biletul de pariuri pe circus.ro.

Deschide cont și plasează la Circus pariuri sportive cu un bonus fără depozit de 20RON!

Pune primul tau pariu online la Circus

Deschide un cont acum ?i pariaza legal pe internet.

329 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?

Discutii