Plăți Circus - Depuneri și retrageri de bani

1RON / pariu

Miza minima

Vrei să efectuezi depuneri și retrageri de bani pe circus.ro? În cele ce urmează îți voi arăta tot ce trebuie să știi despre partea de plăți la această agenție de pariuri sportive!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Circus depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere de bani pe Circus.ro?
 3. Circus retragere minimă și timp de procesare
 4. Cum efectuez o retragere de bani pe circus.ro?

Deschide cont și efectuează un depozit de bani pe Circus.ro chiar acum!

 

1.Circus depunere minimă și metode de plată disponibile

Casieria poate fi accesată direct de pe pagina principală  apăsând pe butonul ”Banii mei” din colțul dreapta sus. Dă click pe acesta și vei fi redirecționat către o fereastră securizată de unde poți efectua un depozit în condiții de maximă siguranță. Sunt oferite următoarele metode de plată:

 • Card de credit / debit – dacă ai un card îl poți folosi fără probleme, cu încredere, indiferent dacă acesta este Visa sau MasterCard, tranzacția fiind securizată de către SafeCharge. Depunerea minimă cu cardul la Circus este de 50RON.
 • Skrill (Moneybookers) – vorbim despre cel mai sigur și mai securizat portofel electronic din lume, deci îl poți utiliza fără teamă. Depozitul minim este tot de 50RON. Deschide și tu un cont acum la Skrill
 • Neteller – și acesta este tot un portofel electronic foarte popular, dar pe care PariuriX.com nu-l recomandă în mod deosebit deoarece taxele percepute sunt ceva mai piperate decât la Skrill. Și aici poți depune sume începând de la 50RON.
 • Paysafecard – este o cartelă prepay ce-ți permite să depui fără card sau transfer bancar; intră pe paysafecard.com pentru mai multe detalii și pentru o listă cu locații de unde poți cumpăra așa ceva. Depozitul minim este tot de 50RON.

Așa cum poți vedea, depunerea minimă la Circus este de 50RON prin toate metodele de plată disponibile.  Iar dacă intenționezi să depui sume consistente, atunci trebuie să știi că depunerea maximă este de 22,500RON.

Vestea bună este aceea că nu sunt percepute taxe pentru depuneri de bani. Nu pot fi efectuate depuneri prin transfer bancar, și nici din locații stradale.

 

2.Cum efectuez o depunere de bani pe circus.ro?

 • Loghează-te pe contul Circus sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul ”Banii mei” din colțul dreapta sus al site-ului.
 • Selectează metoda de plată dorită și introdu suma pe care dorești să o depui.

 • Dacă aceasta este prima depunere pe care o efectuezi, atunci va trebui să selectezi din partea de jos a formularului de depuneri și bonusul de bun venit pentru care vrei să aplici – cel pentru pariuri sportive sau cel pentru jocuri de cazino. De asemenea, poți selecta să nu aplici pentru nici o ofertă.

 • Urmează instrucțiunile specifice. Acestea sunt prezentate în formularul de depozit pas cu pas, astfel încât chiar și un începător se poate descurca fără cea mai mică problemă. Dar pentru a îți ușura munca, îți voi prezenta un exemplu pentru depunerea cu cardul, aceasta fiind fără îndoială cea mai populară metodă de plată la casele de pariuri online.

Efectuează o depunere de bani la Circus! Prima depunere este dublată în limita a 850RON!

 

Cum depun cu cardul pe circus.ro?

Selectează Visa / Mastercard ca metodă de plată, și completează următoarele date:

 • Nume titular – trece numele așa cum apare pe card, dar ai grijă să corespundă cu numele pe care este deschis contul de pariuri. Nu ai voie să folosești cardul altei persoane.
 • Număr card – numărul de 16 cifre de pe fața cardului
 • Data expirării – luna și anul când expiră cardul
 • Cod CVV – Ultimele trei cifre de pe spatele cardului
 • Depunere – apasă acest buton pentru a finaliza procesul de depunere.

 

Cum depun uitilizând celelalte metode de plată?

Dacă vrei să depui utilizând un portofel electronic Skrill / Neteller, sau prin Paysafecard, atunci selectează metoda de plată dorită și completează suma pe care vrei să o depui. Vei fi redirecționat către pagina comerciantului unde va trebui să te loghezi utilizând datele de logare pe care le ai pe respectivul site.

Dacă nu ai un cont Skrill / Paysafecard, dar vrei să deschizi unul, poți accesa următoarele articole pentru informații complete : ”Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online” și ”Ce este Paysafecard pentru pariuri sportive online și cum se folosește?” După ce ai fost redirecționat pe pagina de plată, tot ce ai de făcut este să accepți tranzacția, iar banii sunt creditați instant pe contul Circus. Simplu și rapid!

 

3.Circus retragere minimă și timp de procesare

Dacă în cazul depunerilor banii intră instant pe cont indiferent de metoda de plată aleasă, în cazul retragerilor la pariuri sportive ai de așteptat câteva zile până să primești câștigurile. În primul rând durează o anumită perioadă de timp până când casa de pariuri procesează cererea ta. Apoi, va trebui să aștepți un nou interval de timp până când retragerea este procesată de instituția ta bancară sau cea la care ai un portofel electronic.

Ia în considerare faptul că mai mulți utilizatori PariuriX au semnalat pe forumul nostru de discuții că cei de la Circus procesează foarte greu tranzacțiile. Sunt pariori la care a durat chiar și câteva săptămâni până și-au primit câștigurile! Circus plătește întotdeauna, nu riști să rămâi fără bani, dar există riscul să ai de așteptat destul de mult timp până să poți ține în mână suma retrasă.

Poți efectua la Circus retrageri de bani doar prin metode prin care ai depus anterior, cu mențiunea că retragerile prin Paysafecard nu sunt permise. În cazul în care ai depus prin aceste metode de plată, vei putea scoate banii prin transfer bancar (da, poți retrage banii în contul tău bancar deși această metodă de plată nu este disponibilă pentru depuneri). Indiferent de metoda de plată aleasă, retragerea minimă la Circus este de 50RON.

 

4.Cum efectuez o retragere de bani pe Circus.ro?

 • Loghează-te pe contul tău de pariuri Circus.ro
 • Accesează ”Banii mei” și apoi selectează ”Efectuează retragere”.
 • Introdu suma pe care dorești să o retragi.
 • Selectează metoda de plată dorită.
 • Dă click pe butonul ”Validare”.

Dacă vrei să retragi câștigurile prin transfer bancar, atunci va trebui să introduci codul tău IBAN (adică numărul contului bancar) și codul BIC corespunzător băncii. Dacă nu îl știi, îl poți afla de pe ACEST SITE.

Deschide cont și efectuează un depozit de bani pe Circus.ro chiar acum!

Depuneri și retrageri de bani la casa de pariuri online Circus

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 50 100 instantaneu
Transfer bancar
100
Skrill 50 100 instantaneu
Neteller 50 100 instantaneu
Paysafecard 50
instantaneu

Depune acum și pariază la Circus

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

328 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?

Discutii