Pariuri live la Circus

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Oferta de pariuri live și nivelul tehnic al platformei de live betting reprezintă două din aspectele principale de care pariorii țin cont atunci când își aleg casa de pariuri online la care să joace. De aceea a venit momentul să vedem dacă Circus.ro se ridică la nivelul așteptărilor la acest capitol, sau ar trebui evitată de către iubitorii de pariuri live.

Deschide cont și plasează pariuri live la Circus chiar acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Circus Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Circus
 3. Circus live scores și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Circus Live Betting

Pe alocuri platforma Circus Live Betting se mișcă un pic cam lent, iar informațiile nu sunt actualizate la fel de rapid ca la alte agenții. Din acest motiv și cotele sunt blocate mai des decât la Unibet.ro sau Netbet.ro. În principiu poți paria în condiții optime, dar sunt case de pariuri care stau mai bine. Plus că trebuie să iei în considerare faptul că site-ul este instabil și are momente când merge mai prost decât ar trebui. Dacă pățești asta în timp ce pariezi live, atunci s-ar putea să-ți faci ceva nervi.

 

2.Oferta de pariuri live Circus

Într-o joi după-amiază am comparat oferta de pariuri live Circus cu oferta similară de la Fortuna Bet, una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com, (vezi AICI lista completă). În timp ce Circus oferea pariuri pe 25 de meciuri din 4 sporturi diferite, la Fortuna Bet am găsit nu mai puțin de 54 de meciuri din 8 sporturi. Apoi m-am uitat pe alte site-uri de top precum Netbet.ro sau Unibet.ro, dar și acestea acopereau 56, respectiv 47 de partide. Este drept că sunt și agenții de pariuri online care au o oferă de pariuri live mai slabă decât cea de la Circus, dar nu cred că asta ne încălzește prea mult.

Oferta live Circus pe fiecare meci este în schimb destul de bună. La tenis găsim pariuri pe fiecare punct sau fiecare game, și găsim linii variate la cote ce încep de la 1.01 și ajung la 150.. Așa că iubitorii de ”pariuri sigure” sau de ”pariuri bombă” au un motiv serios să joace aici.

Întâmplător am dat și de o situație care nu mi-a plăcut. La un meci de volei puteam plasa pariuri pe fiecare punct, dar doar pe ce se întâmpla peste vreo 6 puncte. De exemplu la scorul de 23:17 puteam paria abia pe punctul al 46-lea, ceea ce evident că este o loterie pură. Ca să fac o comparație, Unibet.ro are o facilitate intitulată ”Action Betting” prin care se poate paria pe exact următorul punct (al 41-lea în situația de față), ceea ce este cu totul altă mâncare de pește.

Află care sunt cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri live!

 

3.Circus live scores și alte servicii disponibile

Găsim pe platforma de pariuri live Circus câteva facilități interesante, dar sunt și anumite servicii care speram să fie disponibile, dar care din păcate lipsesc.


Centru de statistici Circus Live

Acesta este un aspect unde în ultimii ani au fost aduse îmbunătățiri vizibile. Acum poți găsi la aproape orice meci un centru de statistici care conține multe informații importante. De exemplu la tenis poți vedea raportul așilor, al dublelor greșeli, dar și procentaje ce țin de prima servă, a doua servă, puncte câștigate ca receptor și multe altele.

De asemenea este oferită o fereastră 2D în care poți vedea cine servește și când se întâmplă ceva notabil în meci (cum ar fi o greșeală sau obținerea unui punct).

 

Posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile / pariurile preferate

Pe platforma de pariuri live Circus.ro poți adăuga la favorite atât meciurile preferate, cât și tipurile de pariuri pe care le joci frecvent. Sunt agenții de pariuri mult mai consacrate la care lipsește această facilitate simplă, motiv pentru care apreciez prezența ei.

 

Statistici și rezultate live Circus

Poți consulta la Circus rezultate live direct din fereastra de pariuri live, și ai ca alternativă și secțiunea ”Scoruri și Rezultate” ce poate fi accesată de sub meniul de sporturi de pe pagina principală a site-ului circus.ro. Această pagină de statistici este furnizată de către betradar.com, unul dintre cei mai mari furnizori de profil din lume, deci o poți utiliza cu încredere. Chiar și așa ți-aș recomanda să optezi pentru un site specializat în scoruri live precum flashscore.com.

 

Circus Live Streaming, pariuri live de pe mobil și pariuri rapide

Din păcate toate aceste servicii lipsesc. Nu este oferit un Circus TV unde să urmărim meciuri live online, nu putem plasa pariuri live din cadrul unei aplicații pentru mobil (dar o putem face direct de pe site-ul optimizat – detalii aici) și nu putem plasa pariuri rapide. Nu găsim nici facilități precum Action Betting care ne-ar fi permis să pariem pe exact următoarea fază din meci (opțiune despre care am vorbit mai sus).

Trăgând linie, aș zice că platforma de pariuri live Circus este destinată mai degrabă jucătorilor ocazionali. Dacă joci la live betting din când în când nu vei avea motive să te plângi, dar dacă ești genul de persoană care petrece ore bune în fiecare zi pe live betting, atunci recomand agenții precum Unibet.ro sau Netbet.ro.

Deschide cont și plasează pariuri live la Circus chiar acum!

Pariază live la casa de pariuri online Circus

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

329 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?

Discutii