Păreri Circus – merită să jucăm la această casă de pariuri online?

Păreri Circus – tu ce opinie ai despre această casă de pariuri online? Ai recomanda și altor pariori să își deschidă un cont? Hai să îți spun întâi care este părerea mea, iar apoi mi-o poți spune și tu pe a ta.

Deschide cont și joacă acum la casa de pariuri online Circus!


Păreri Circus după mai bine de un an de prezență în România

Țin minte că Circus și-a luat licența la finalul lui 2016, moment în care și-a lansat platforma de pariuri online pentru România. Recunosc că în acel moment această agenție era pentru mine o necunoscută, și nici acum nu pot spune că știu prea multe despre ea. Ci doar că este prezentă și în Belgia, acolo într-adevăr este destul de apreciată.

Eu cam am o problemă cu site-ul Circus. Pe lângă faptul că încarcă un pic cam greu (cel puțin dacă comparăm cu site-urile agențiilor recomandate), nu îmi place faptul că regulamentele promoțiilor sunt foarte neclare. Nici în ziua de astăzi nu știu concret care sunt condițiile atașate bonusului de bun venit de 850RON, și nici a celorlalte oferte de pe site. Și asta pentru că regulamentul este destul de interpretabil, dar cel puțin există, spre deosebire de primele zile de prezență ale agenției pe piața românească. Atunci chiar nu găseam pe site regulamentul aferent bonusurilor (acum ai în footer-ul site-ului opțiunea ” Termeni și Condiții pentru Bonusuri”). Recomand să îl citești înainte de a aplica pentru oferta de bun venit, poate te prinzi mai bine despre ce este vorba.

 

Ofertă sportivă, pariuri live, cote și alte servicii

Lăsând acest lucru la o parte, pot spune că Circus este o agenție decentă. Avem agenții licențiate mai rele, dar și mai bune. Oferta acoperă vreo 15 sporturi, ceea ce e ok dar nu extraordinar. Sunt agenții și cu 35+ sporturi în ofertă, precum ACEASTA.

Țin minte că oferta live era la început foarte bună, dar nu știu ce s-a întâmplat între timp, pentru că acum nu mai este la același nivel. În timp ce această casă de pariuri online oferea pariuri pe vreo 50 de meciuri de fotbal și tenis, plus 8 meciuri din alte 6 sporturi, circus.ro avea în ofertă doar 14 meciuri de fotbal și tenis, și încă 2 din baseball și hochei.

În ciuda acestui fapt, poți lua în considerare varianta de a paria live la Circus dacă ești în căutarea de linii foarte variate de handicap asiatic și european, total goluri, sau tot felul de scoruri corecte. Pentru că la acest capitol Circus este foarte generoasă cu liniile de handicap / goluri, oferind atât pariuri de cote de sub 1.10, cât și pariuri de cote de peste 10.00.

Și la pariuri pre-meci am reușit să găsesc câteva opțiuni destul de unice precum pariuri pe numărul de schimbări, posesia balonului sau intervalul primului gol. Cotele nu sunt nici ele rele, dar nici excepționale. Sunt în concordanță cu ce oferă concurența. Deci motive pentru a paria aici există, măcar pentru anumiți pariori.

 

Alte servicii la Circus - este loc și de mai bine

Din păcate nu este oferit un serviciu de live chat, dar poți contacta staff-ul agenției doar prin completarea unui formular online. Poți paria de pe mobil în condiții decente, dar nu excelente, și asta pentru că nu este oferită o aplicație. Deci trebuie să joci direct din browser-ul telefonului sau a tabletei. Pe de altă parte Circus.ro are un cazino foarte generos în ceea ce privește diversitatea jocurilor și numărul lor, astfel încât un pasionat de păcănele ar putea să își îndrepte atenția către acest site în detrimentul altora mai consacrate. Sunt oferite vreo 140 de jocuri de la  5 provideri diferiți (printre care EGT, ISoftBet sau NetEnt), dar și jocuri live de ruletă și blackjack.

 

Circus are mai nou și un ”frățior”

Este vorba de gameworld.ro, site ce împarte aceeași licență cu Circus (L1162106W000656), și care utilizează practic aceleași platforme. Găsim aceleași jocuri de cazino, aceeași ofertă sportivă, aceleași cote. Chiar nu văd de ce ai juca pe ambele site-uri, eventual doar să profiți în ambele părți de bonusurile de bun venit.
 

Păreri Circus – astea sunt concluziile mele

Nu este una dintre cele mai bune agenții licențiate, poți vedea AICI lista de operatori recomandați. Dar nu e nici cea mai slabă, și pot exista motive pentru care anumiți pariori să joace aici. Așa că poți deschide un cont, mai ales dacă obișnuiești să joci la mai multe agenții simultan (cum joc și eu de altfel).

Eu ți-am spus părerea mea, acum e rândul tpu. Tu ai jucat la Circus? Ce impresie ți-a lăsat? Poți lăsa un reply mai jos, sau poți scrie pe forumul de discuții Circus.

Joacă acum la Circus și încasează un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi