Atenție! Înainte de a paria la CIRCUS citește aici cu atenție!

Agenția de pariuri online Circus (D. 3502/ 23.12.2015) este o necunoscută pentru majoritatea pariorilor români de acea este bine să citești aici cu atenție. Aceasta iese în evidență atât cu lucruri pozitve cât și negative, motiv pentru care recomand să citești paragrafele următoare înainte de a îți deschide un cont de pariuri.  

Joacă acum la Circus cu un bonus atractiv de bun venit!

 

1. Părerile pariorilor și problemele întâmpinate

Dacă intri pe forum în topicul ”Circus - discuţii, întrebări şi rezolvare probleme” vei vedea că mai mulți utilizatori PariuriX s-au plâns de diferite probleme întâlnite la acest operator online. Cea mai comună problemă e reprezentată de site-ul instabil, care a dat multe bătăi de cap pariorilor. La unii dădea eroare când încercau să se înregistreze, alții susțin că după un timp nu au mai putut să își acceseze contul de pariuri, în timp ce sunt și câțiva care spun că uneori site-ul mergea greu sau dădea eroare când încearcau să plaseze pariurile dorite. Din păcate sunt și probleme mai grave; un utilizator susține că i-a fost blocat în mod eronat contul când a vrut să retragă suma de 3,800RON, iar altul spune că un pariu câștigător de 1200RON a fost trecut ca pierzător, fără ca agenția să îi rezolve problema. Noi, cei de la Pariurix, nu putem ști dacă toate cele afirmate pe forum sunt adevărate sau nu, dar considerăm că este necesar să arunci un ochi prin acel topic înainte de a te înregistra.

 

2. MARE ATENȚIE la termenii și condițiile ofertelor, sau mai bine zis la lipsa lor!

Acest sfat este valabil la orice casă de pariuri online, dar la Circus el este chiar prioritar. Clienții noi beneficiază de două oferte promoționale. Conform primei oferte, trebuie să plasezi un pariu din banii tăi; dacă acesta este câștigător vei primi un câștig dublu față de normal, iar dacă este pierzător primești înapoi miza. A doua ofertă constă într-un bonus pentru prima depunere de până la 1000RON.

Dar uite care este problema. La orice agenție de pariuri pe internet, în dreptul ofertei există o secțiune ”Termeni și condiții”, iar dintr-un singur click poți vedea un regulament clar care se referă strict la respectiva ofertă. La Circus găsești cu greu această secțiune, iar când o găsești, ești redirecționat către un document PDF de 27 de pagini parcă pregătit ispre să te facă să renunți să mai cauți (cel puțin asta este senzația mea). Am parcurs cu atenție documentul ajungând eventual la capitolul ”Bonus” unde surpriză, este scris un singur rând care conține un link către un nou document PDF din care ar trebui să putem afla regulamentele privind acordarea bonusurilor. Dar din nou surpriză; link-ul nu merge iar astfel am ajuns la o înfundătură.

Concluzia? V-aș prezenta termenii și condițiile ofertelor, dar mie unul mi-a fost imposibil să găsesc așa ceva pe site, ceea ce nu cred că este normal și pare cam dubios.

 

3. Nu este oferit un serviciu de live chat

Se zice că cele mai bune site-uri de jocuri de noroc sunt cele la care nu ai nevoie vreodată să contactezi serviciul de suport clienți. De exemplu PokerStars nu are un serviciu de live chat, dar acesta nu este un inconvenient pentru că se întâmplă destul de rar să ai o problemă care să nu se poată rezolva dintr-un singur mail. La Circus lucrurile stau un pic diferit. Deși recunosc că nu m-am jucat, problemele depistate de mine la prima vedere, plus relatările utilizatorilor noștri de pe forum mă face să cred că un serviciu de live chat transparent cu care să se poată vorbi deschis și clar era foarte necesar. În schimb un asfel de serviciu nu este oferit, iar staff-ul poate fi contactat doar prin completarea unui formular pe site. Iar din ce am înțeles, uneori durează destul de mult până când primești un răspuns, și de multe ori acest răspuns nu oferă o rezolvare la problema ta.

 

4. Sunt oferite opțiuni de pariere ce nu pot fi găsite în altă parte.

Să trecem și la lucrurile mai plăcute. Din punct de vedere al ofertei sportive, Circus se ridică la nivelul caselor de pariuri online importante din România deoarece acoperă peste 30 de sporturi diferite, iar numărul de opțiuni de pariere este și el mai mult decât generos. La un meci de la Campionatul European de Fotbal din Franța am găsit 180 de opțiuni de pariere, care de care mai diversificate: pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori,  penalty-uri, autogoluri, handicapuri, pe cine începe mingea de la centrul terenului, schimbări și multe altele. Dar și alte agenții au aceste opțiuni, măcar unele din ele. Însă Circus vine cu ceva nou: pariuri combinate de tipul: goluri și cornere, penalty și cartonaș roșu, goluri și cartonașe etc.

optiuni-pariere.png

 

5. Oferta de pariuri live este una bună

Chiar și oferta live se ridică la nivelul așteptărilor. Când am consultat-o, aici găseam 108 meciuri deși ofertele Unibet și Sportingbet conțineau doar 69, respectiv 74 de meciuri. Doar Netbet stătea mai bine cu 140 de evenimente sportive acoperite în acel moment. Dar aici vorbim doar de cantitate, nu și de calitate. Nu am testat platforma de live betting, dar din cele relatate de utilizatorii noștri mă aștept ca aceasta să aibă momente în care să meargă greu sau să conțină anumite bug-uri și erori.

 

6. Cotele oferite nu sunt chiar atât de rele

La prima vedere cotele oferite de Circus sunt destul de bune și la nivelul agențiilor de top. iar uneori chiar și peste, mai ales la opțiunile de tipul 1x2, mai mari găsești la această casă de pariuri online.

 

7. Se poate paria de pe mobil în condiții decente, dar nu excelente

Nu este oferită o aplicație, dar site-ul este optimizat. Consider că acesta se încarcă un pic cam greu și nu este organizat extraordinar de bine. Este suficient de decent încât să poți plasa câteva pariuri fără probleme atunci când nu ești acasă, dar nu este genul de platformă de mobil pe care m-aș juca cu regularitate.

 

8. Nu este oferită o cameră de poker

Dacă te plictisești de pariuri sportive, poți încerca Circus Casino acolo unde găsești peste 120 de ”păcănele”, 13 jocuri de masă, dar și un cazino live unde te poți juca 24 / 7 în compania unui dealer live. În schimb nu este oferită o cameră de poker.

 

Circus iese în evidență din punct de vedere pozitiv prin oferta sportivă, atât pre-meci cât și live, dar și prin cote atractive, însă site-ul are probleme tehnice, iar suportul și transparența față de clienți lasă de dorit. Ar mai fi multe de spus, iar dacă vrei să vorbim mai în amănunt despre acest operator de pariuri sportive, te aștept pe forum în topicul ”Circus - discuţii, întrebări şi rezolvare probleme”.

Joacă acum la Circus cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi