Circus - pariuri online și jocuri de casino

Circus.ro este una din puținele case de pariuri online licențiate care oferă un bonus fără depunere, deci din start ai un motiv serios pentru a îți deschide un cont. Dacă mai există și altele, asta vom vedea pe parcursul acestei recenzii. Cert este că dacă citești cu atenție informațiile noastre, vei ști la ce să te aștepți, cu bune și rele.

Deschide cont la Circus și joacă-te cu un bonus fără depunere de 20RON.

Prima depunere îți aduce un bonus suplimentar de 100% până la 850RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Totul despre Circus Online – cine este acest operator?
 2. Circus România – licență și servicii pe teritoriul țării noastre
 3. Interfață site circus.ro
 4. Deschidere cont și plasarea primului pariu la Circus
 5. Efectuarea unei depuneri și verificarea identității
 6. Circus ofertă sportivă și cote
 7. Pariuri de pe mobil și live pe circus.ro
 8. Oferte, promoții și bonusuri Circus
 9. Forum de discuții, întrebări comune, contact și păreri Circus

 

1.Totul despre Circus Online – cine este acest operator?

Este foarte posibil să nu fi auzit în viața ta de Circus înainte ca această casă de pariuri online să își facă intrarea pe piața din România. Chiar și așa, Circus are ceva experiență în domeniul jocurilor de noroc și este deja un brand cunoscut în mai multe țări din Europa.

Circus este parte din Reshuffle Gaming Limited, companie cu sediul în Malta. Totuși vorbim de un operator cu origini în Belgia, acolo unde oferă atât pariuri online cât și jocuri de noroc offline prin intermediul a 20 de cazinouri stradale. Mai mult decât atât, Circus se laudă că ar fi numărul 1 în Belgia în materie de divertisment. Nu știu dacă acest lucru este adevărat sau nu, dar sunt sceptic. Unei companii, oricare ar fi ea, îi este foarte greu să fie numărul 1 într-o țară unde are doar 20 de săli de jocuri și un site de pariuri online similar cu cel de la noi.

Poate totuși site-ul este mai stabil decât varianta în limba română, dar la prima vedere arată cam la fel. Pe de altă parte, acest operator de pariuri sportive este prezent în mai multe țări decât și-ar putea imagina mulți. Pe lângă Belgia și România, el mai oferă servicii în Olanda, Franța și Spania și s-ar putea să mai fie și alte țări pe listă.

Deschide cont și joacă acum online la Circus cu un bonus de până la 850RON!

 

2.Circus România – licență și servicii pe teritoriul țării noastre

Conform D.ONJN 2577/28.12.2016, Circus.ro deține licența definitivă L1162106W000656 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive în cotă fixă și jocuri de cazino până la data de 31.12.2026. Pentru o perioadă de mai bine de 1 an Circus a deținut și un al doilea site secundar cu care împărțea aceeași licență. Este vorba de gameworld.ro, dar între timp acesta a fost închis. Dacă vei intra pe el vei vedea că vei fi redirecționat tot către Circus. Cei care aveau cont la Gameworld au devenit astfel automat clienți Circus, contul lor fiind mutat integral. Iar jucătorii care erau clienți ai ambelor agenții s-au trezit cu conturile ”unite”, și cu balanța financiară mutată automat de pe un cont pe celălalt.

 

3.Interfață site circus.ro

Ca să fiu sincer, mie unul nu-mi place site-ul Circus (intră pe el chiar acum) în mod deosebit deoarece îmi dă impresia că nu este finisat. Totuși el nu arată rău. Însă există un alt aspect mai important decât atât. Ia în considerare faptul că atunci când s-a lansat în România, site-ul Circus era destul de instabil. Mie unul nici nu mi-a mers să deschid un cont, iar alți pariori s-au confruntat cu tot felul de bug-uri, site-ul având destul de multe probleme la acel moment.

Totuși, în câteva luni majoritatea problemelor deranjante au fost rezolvate, astfel încât site-ul Circus.ro este acum mult mai stabil și poți paria aici în condiții optime (totuși mai pot apărea probleme din când în când)! Acest lucru este foarte important de știut, pentru că cei care s-au jucat aici în primele luni au rămas cu o impresie nu prea bună. Există însă și o problemă care a existat dintotdeauna și care încă există, cel puțin la mine. Paginile încarcă un pic cam greu, cel puțin comparativ cu platformele agențiilor de pariuri de top din România.

 

4.Deschidere cont și plasarea primului pariu la Circus

Pentru a deschide un cont tot ce ai de făcut este să intri pe Circus.ro, să dai click pe butonul ”Înregistrează-te” și să urmezi indicațiile. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a completa formularul de înregistrare, atunci accesează tutorialul nostru: Deschidere cont Circus pas cu pas.

Și procesul de plasare a primului pariu este simplu. Întâi găsești meciurile și pariurile dorite (accesând meniul de sporturi din partea stângă a paginii) și apoi adaugi pe bilet selecțiile care te interesează apăsând pe cotele corespunzătoare acestora. Dacă adaugi mai multe pariuri acestea se încarcă unul sub altul. Biletul poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține 3 tab-uri:

 • Simplu – de aici pui pariuri single (pe un singur meci); completezi căsuța din dreptul selecției pe care vrei să pariezi
 • Multiplu – de aici pui pariuri multiple (un bilet simplu cu o singură variantă de câștig unde toate selecțiile trebuie să fie corecte); completezi căsuța ”Miză” cu suma dorită.
 • Sistem – de aici pui pariuri în sistem (pariuri cu mai multe combinații de câștig); completezi cu suma dorită căsuța ”Miză” din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci.

Pentru informații ceva mai amănunțite despre plasarea primului pariu la Circus, accesează ACEST TUTORIAL.

 

5.Efectuarea unei depuneri și verificarea identității

Acestea sunt două aspecte cu care trebuie să ai destul de mare grijă. Să începem cu procesul de verificare a identității. Conform legii în vigoare, acesta trebuie parcurs în maximum 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri, altfel va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului.

Teoretic nu ar trebui să dureze mai mult de 2 zile până actele sunt verificate, dar am citit pe forumul de discuții PariuriX că au fost pariori care au primit un răspuns după mai bine de o săptămână. Așa că recomand să trimiți documentele imediat după ce te înregistrezi și primești mailul cu indicațiile legate de verificarea identității la Circus, și să nu lași pe ultima zi ca să nu ai parte de surprize. De asemenea, fă un efort și încearcă să trimiți documentele corecte din prima, pentru că altfel va trebui să aștepți iar cu zilele un nou răspuns.

În ceea ce privește plățile la Circus, sunt acceptate următoarele metode de plată: carduri de credit / debit, Skrill, Neteller și Paysafecard. Indiferent de metoda aleasă depunerea minimă este de 50RON și cea maximă de 22.500RON, în afară de Paysafecard unde depunerea maximă este de 9,999RON. Cât despre retrageri, acestea pot fi solicitate doar prin transfer bancar sau prin metoda prin care ai depus, retragerea minimă fiind de 100RON. Și aici te avertizez din start ca să nu ai surprize – sunt pariori la care a durat chiar și câteva săptămâni până și-au primit banii. Circus.ro plătește de fiecare dată, nu riști să rămâi fără bani, dar în anumite situații vei avea de așteptat destul de mult până să îți primești câștigurile.

Cauți o casă de pariuri online cu plăți rapide și metode de plată diversificate? Aceasta este recomandarea PariuriX!

 

6.Circus ofertă sportivă și cote

La Circus oferta sportivă reprezintă unul din atuuri, fiind destule case de pariuri online licențiate care stau mai prost la acest capitol (dar sunt și destule care stau mai bine, vezi AICI care au cea mai bună ofertă).

Problema este că în primul an de la intrarea pe piața din România Circus avea o altă platformă care punea la dispoziție una din cele mai bune oferte sportive din acel moment. Găseam meciuri de prin Armenia, Sri Lanka și multe alte competiții de mâna a 3-a, dar și o gamă largă de pariuri din cadrul căreia nu lipseau handicapurile asiatice variabile cu cote de tot felul (de la 1.05 până la 20+). Între timp s-a renunțat la acea platformă și s-a optat pentru una care din punctul meu de vedere este inferioară. Practic Circus a avut pe mâna una dintre cele mai bune oferte sportive și a decis să renunțe la ea.

Acum sunt acoperite în jur de 17 sporturi (prin jumătate decât la început), găsim cel mult pariuri pe ligi de fotbal de mâna a doua precum Indonezia sau Islanda (ceea ce nu e rău, dar majoritatea operatorilor de top le au), iar pariurile pe handicapuri asiatice au fost înlocuite cu cele pe handicapuri europene. Cât despre cotele Circus, acestea nu sunt rele dar nici cele mai bune. Sunt undeva în media pieței.

 

7.Pariuri de pe mobil și live pe circus.ro

În ceea ce privește oferta de pariuri live Circus, povestea este cam aceeași ca la cea pre-meci. Pe vremuri Circus avea poate chiar cea mai bună ofertă live de pe piață, acum e mai degrabă undeva la mjloc. Oferă cam jumătate din meciurile disponibile la operatori de top precum Unibet.ro sau Netbet.ro, ceea ce nu este foarte rău, dar nu e nici excelent.

Plus că nici din punct de vedere tehnic nu e numai lapte și miere. Pe alocuri platforma se mișcă un pic cam lent, iar informațiile nu sunt actualizate la fel de rapid ca la alte agenții. Din acest motiv și cotele sunt blocate mai des decât la Unibet sau Netbet. În principiu poți paria în condiții optime, dar sunt case de pariuri care stau mai bine. Plus că trebuie să iei în considerare faptul că site-ul este instabil și are momente când merge mai prost decât ar trebui. Dacă pățești asta în timp ce pariezi live, atunci s-ar putea să-ți faci ceva nervi.

Cât despre pariurile de pe mobil, Circus nu are o aplicație pentru telefon sau tabletă. Are în schimb un site optimizat ce poate fi accesat de pe orice Iphone și Ipad, dar și de pe orice dispozitiv mobil cu Android / Windows. Site-ul mobil oferă atât jocuri de cazino, cât și pariuri sportive. Am testat acest site de pe un telefon de ultimă generație utilizând o conexiune wireless, dar chiar și așa se încarcă un pic cam greu.

Nu te va deranja acest lucru dacă pariezi doar pre-meci, dar te va încurca atunci când pariezi live. Cu siguranță nu este cel mai bun site mobil de pariuri, dar nici nu pot spune că dezamăgește. Per total poți paria de pe el în condiții decente și ai acces la toate opțiunile importante: depuneri, retrageri, setări cont, oferta completă pre-meci și live etc.

 

8.Oferte, promoții și bonusuri Circus

Poți primi la Circus un bonus fără depunere de 20RON, dar și un bonus pentru prima depunere de 100% până la 850RON. Mai mult decât atât, sporturile sau echipele tale preferate îți pot aduce pariuri gratuite de până la 300RON. Uneori mai poți profita și de pe urma altor oferte promoționale la Circus, dar nu foarte des.

Deschide acum cont la Circus și joacă cu un bonus fără depunere de 20RON + bonus pentru prima depunere de 100% până la 850RON!

 

9.Forum de discuții, întrebări comune, contact și păreri Circus

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest operator, atunci uite ce ai de făcut. În primul rând aruncă un ochi peste secțiunea noastră de ”Întrebări Comune” pentru a vedea dacă nu cumva deja  am oferit un răspuns la aceasta. În al doilea rând poți posta întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, iar cineva din rândul staff-ului nostru te va ajuta, dacă este posibil. Iar dacă nu, atunci rămâne să iei legătura cu serviciul de relații clienți al agenției.

Iar dacă vrei să afli despre Circus păreri ale altor pariori, sau să postezi propriile tale păreri și impresii, din nou forumul de discuții este locul potrivit unde o poți face.

Pariază online la casa de pariuri Circus

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

329 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?

Discutii