Verificarea contului de pariuri la Casa Pariurilor

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Ești client Casa Pariurilor și nu știi cum se verifică identitatea contului de pariuri? Nici o problemă, îți arătăm noi - este simplu și rapid astfel încât în maxim 2-3 minute parcurgi întreg procesul fără nici o problemă!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Casa Pariurilor verificare cont – ce acte trebuie să trimit și unde?
  2. Casa Pariurilor verificare KYC – întrebări comune
  3. Motive comune pentru refuzarea documentelor la Casa Pariurilor

 

1.Casa Pariurilor verificare cont – ce acte trebuie să trimit și unde?

Majoritatea agențiilor de pariuri online solicită destul de multe documente, precum un act de identitate, o dovadă a adresei, o poză după metoda de plată etc. În schimb cei de la Casa Pariurilor solicită un singur document: o copie după un act de identitate. Cel puțin mie nu mi s-a solicitat nimic altceva, deși am apucat să fac și o retragere (o sumă mică ce-i drept).

Este acceptat doar buletinul sau pașaportul (doar pagina care conține fotografia). Documentul poate fi atât fotografiat cât și scanat, cu condiția ca informațiile să fie clare și ușor de citit. Această copie trebuie trimisă pe mail la adresa [email protected]. În acel mesaj trebuie să incluzi numele de utilizator sau ID-ul de utilizator. Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online!

 

2.Casa Pariurilor verificare KYC – întrebări comune

În cât timp este verificată identitatea?

Depinde de la caz la caz. Eu am primit mailul de confirmare în aceeași zi în care le-am trimis poza după buletin, dar pe de altă parte știu că sunt și pariori care au avut de așteptat câteva zile.


Este obligatoriu să îmi verific identitatea?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul va fi blocat, iar banii de pe cont vor fi transferați către bugetul statului. Acest lucru este valabil pentru orice operator licențiat, și nu doar pentru Casa Pariurilor. Așa că recomand să te ocupi de acest aspect cât mai rapid, pentru că oricum tot nu scapi de el.

 

Pot juca și fără să îmi verific identitatea?

Da, dar nu vei putea depune sume mai mari de 900RON (de fapt echivalentul a 200€) și nu vei putea solicita retrageri până nu trimiți documentele.


Este posibil să îmi fie cerute și alte documente în timp?

Da, este dreptul agenției să solicite în orice moment acte suplimentare precum o dovadă a adresei (factură de utilități, extras de cont bancar) sau o copie după metoda de plată folosită. Dar când va fi cazul de așa ceva vei primi un mail cu toate informațiile necesare.

 

Unde mă adresez dacă am alte întrebări?

Casa Pariurilor nu are un serviciu de suport clienți prin live chat, dar staff-ul lor poate fi contactat pe mail la adresa menționată mai sus. De asemenea, pe forumul Pariurix găsești un subiect de discuții dedicat acestui operator de pariuri acolo unde poți cere ajutorul unui membru din staff sau al unui alt parior din cadrul comunității noastre. Mai jos ți-am atașat mailul primit de mine atunci când mi-am deschis un cont de pariuri, pentru că acesta conține toate informațiile relevante verificării identității.

 

3.Motive comune pentru refuzarea documentelor la Casa Pariurilor

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate agențiile de pariuri online licențiate, și nu neapărat doar pentru Casa Pariurilor. Așa că este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca actele tale să fie acceptate din prima încercare și să nu trebuiască să le mai trimiți de încă vreo 2-3 ori.

  • Pozele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
  • Poza trebuie să cuprindă toate cele 4 colțuri ale documentului, deci  trebuie să nu pară decupată.
  • Nu trebuie să acoperi informații de pe documente, cu excepția celor solicitate de către operator (cum ar fi anumite numere de pe fața sau spatele cardului). De exemplu dacă acoperi CNP-ul de pe buletin sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi evident refuzat.
  • Trimite  doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (nu râde, am auzit și de astfel de cazuri).
  • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii