Transmisiuni live disponibile la Casa Pariurilor

1500

De evenimente

Știai că la Casa Pariurilor poți urmări transmisiuni live video fără a avea bani pe cont? Vezi aici cum este posibil așa ceva, și descoperă facilitățile oferite de acest serviciu de live streaming!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Poți urmări la Casa Pariurilor meciuri live online!
  2. Ce conține oferta de meciuri live Casa Pariurilor?
  3. Casa Pariurilor TV – cum pot accesa transmisiunile live video?
  4. Serviciul Video Live Casa Pariurilor este complet gratuit!

 

1.Poți urmări la Casa Pariurilor meciuri live online!

Când vorbim de transmisiuni live video la casele de pariuri online, există doar câțiva operatori care ies în evidență. Casa Pariurilor are și ea un serviciu de live streaming, si trebuie scos în evidență pentru că sunt multe agenții mult mai titrate care nu oferă așa ceva.

 

2.Ce conține oferta de meciuri live Casa Pariurilor?

În ziua în care am consultat oferta, aceasta conținea doar 6 meciuri, și nici în alte zile nu am găsit mai mult de 20 de partide transmise. Deci pot presupune că anual sunt oferite în jur de 500 de transmisiuni live video. Per total oferta nu impresionează, și se bazează în special pe meciuri de volei și volei pe plajă. Dar mai pot fi găsite și partide de fotbal, baschet, tenis sau din alte sporturi. Este interesant faptul că meciurile oferite sunt de regulă de mâna a doua sau a treia, ceea ce nu este un lucru deloc rău, pentru că vei observa că o parte din ele nu pot fi găsite la nici o altă casă de pariuri online, și sunt greu de găsit și pe alte site-uri de transmisiuni live video.

 

3.Casa Pariurilor TV – cum pot accesa transmisiunile live video?

Atât pe pagina principală, cât și pe cea de Pariuri live vei vedea o fereastră din care pot fi urmărite evenimentele live disponibile. Această fereastră conține în partea de sus trei butoane: cu primul o mărești, cu al treilea o minimalizezi, în timp ce butonul din mijloc are rolul de a afișa programul transmisiunilor viitoare. De asemenea, în pagina de pariuri live vei vedea că în dreptul meciurilor transmise apare simbolul unei camere de filmat, exact ca în poza de mai jos.

 

4.Serviciul Video LIVE Casa Pariurilor este complet gratuit

Până aici serviciul de transmisiuni live video a celor de la Casa Pariurilor nu impresionează în mod deosebit, dar totuși vine cu un avantaj important. La orice altă agenție ai nevoie de o balanță pozitivă a contului de pariuri pentru a urmări stream-uri live, deci nu o poți face fără să fi depus măcar o dată înainte. În schimb la Casa Pariurilor poți urmări meciurile live chiar dacă nu ai efectuat vreun depozit. Singura condiție este aceea de a avea un cont pe site, cont pe care îl deschizi în maxim 2 minute.

Ca și concluzie pot spune că nu mă impresionează în mod deosebit acest serviciu, dar apreciez prezența lui pentru că alte agenții consacrate nu oferă transmisiuni live video. Plus că există două puncte forte la acest serviciu de live streaming: poți urmări meciurile disponibile fără a fi necesar să efectuezi vreun depozit, și ai acces la live stream-uri foarte greu de găsit în altă parte!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii