Casa Pariurilor - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri speciale și pariuri loto la Casa Pariurilor

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Casa Pariurilor stă destul de rău la capitolul pariuri speciale. Ea nu oferă pariuri virtuale, pariuri pe eSports, pariuri pe divertisment, pariuri pe politică și nici pariuri speciale pe fotbal. În schimb are un punct forte cu care ia fața concurenței, și anume acela că oferă pariuri pe loto. De fapt Superbet și Casa Pariurilor sunt singurele agenții care oferă clienților posibilitatea de a paria din fața calculatorului pe cele mai populare loterii din lume.

Pariuri pe loto la Casa Pariurilor
Ca și în cazul pariurilor pe evenimente sportive, miza minimă pe bilet este de doar 2RON indiferent de numărul de sisteme pe care îl conține biletul respectiv. Sunt acoperite în jur de 35 loterii din 20 de țări diferite, printre care Frața Keno 20 / 70, Grecia Kino 20 /80, Italia Win For Life 10/20, New York ”Pick 10” și multe altele.

Pe Grecia Kino, cea mai populară loterie internațională în rândul românilor, poți paria din 15 în 15 minute și poți verifica rezultatele direct pe site-ul Casa Pariurilor în secțiunea ”Rezultate”. De obicei informațiile sunt afișate în maxim 15 minute din momentul în care o extragere a fost efectuată, uneori chiar și mai rapid. Și la alte loterii sunt afișate rezultatele, dar în unele cazuri durează până la 2 ore până când informațiile sunt actualizate.

Pariază legal la casa de pariuri online Casa Pariurilor

Descoperă oferta de pariuri sportive acum.

3096 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii