Bonus Casa Pariurilor și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Casa Pariurilor

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

nu este oferit

indisponibil
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Din păcate la capitolul bonusuri și promoții Casa Pariurilor nu sunt prea multe de spus, așa cum vei putea vedea în paragrafele de mai jos. Chiar și așa, cu puțin noroc poți prinde un bonus fără depozit.

Ești în căutarea unui bonus consistent la pariuri sportive? Atunci ACEASTA este recomandarea noastră!

 

Oferă Casa Pariurilor bonus pentru prima depunere?

Din păcate Casa Pariurilor este una din puținele agenții de pariuri licențiate care nu oferă un pachet de bun venit. De fapt nu a oferit niciodată din momentul în care s-a lansat în mediul online și până la momentul actualizării acestei recenzii (mai 2018), așa că este destul de puțin probabil să o facă în viitorul apropiat.  Dacă vrei să vezi o listă cu toate bonusurile pentru prima depunere oferite de operatorii licențiați la noi în țară, atunci accesează ACEASTĂ PAGINĂ și alege oferta dorită!

 

Oferte și promoții Casa Pariurilor disponibile constant sau ocazional

Pe site-ul casapariurilor.ro nici măcar nu găsim o pagină de Promoții, deci este de la sine înțeles că veștile nu sunt chiar roz. În ciuda acestui aspect, ocazional agenția mai vine cu anumite oferte cum ar fi bonusuri de reîncărcare sau oferte pentru diferite meciuri sau competiții. Totuși se întâmplă destul de rar. Dar cum afli de o astfel de ofertă? În primul rând vei primi din partea staff-ului un mail pe adresa utilizată la deschiderea contului de pariuri. Iar dacă ai instalată pe telefon aplicația Casa Pariurilor, atunci vei primi o notificare cu promoția direct pe desktop.


Cod bonus Casa Pariurilor – avem nevoie de așa ceva?

Cum menționam mai sus, nu prea avem bonusuri și promoții, așa că nici de coduri bonus nu prea avem nevoie.  Chiar și atunci când o ofertă este disponibilă, poți aplica pentru aceasta fără a fi necesară introducerea unui cod promoțional pe casapariurilor.ro. Pentru informații despre coduri bonus la case de pariuri online, și pentru a vedea la care agenții ai nevoie de așa ceva pentru a activa pachetul de bun venit, accesează ACEST ARTICOL.


Bonus fără depunere Casa Pariurilor – chiar poți juca gratis

Deși nu scrie nicăieri pe site, sunt oferite ocazional bonusuri fără depunere la Casa Pariurilor, iar uneori și bonusuri tentante pentru următorul depozit. De exemplu eu între septembrie 2015 și iulie 2016 am primit următoarele oferte:

  • 05.09.2015 – bonus fără depunere de 50RON
  • 15.10.2015 – bonus fără depunere de 25RON
  • 16.12.2015 – bonus de 100% în limita a 50RON
  • 14.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
  • 26.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
  • 22.07.2016 – bonus fără depunere de 25RON

Deci am primit 4 bonusuri fără depunere de 25 RON fiecare, un bonus fără depozit de 50 RON și un bonus de 100% în limita a 50 RON. Așa că m-am putut juca gratis la Casa Pariurilor în rânduri repetate, beneficiu pe care nu l-am mai avut la alți operatori.

Ești în căutarea unui bonus consistent la pariuri sportive? Atunci ACEASTA este recomandarea noastră!

Poate te gândești că condițiile de rulaj sunt destul de dificile, dar lucrurile nu stau deloc așa. Din contră, în cazul fiecărei oferte în parte bonusul trebuia rulat o singură dată pe orice cote doreai, după care erai liber să soliciți o retragere dacă vroiai lucrul acesta.

Este adevărat că după iulie 2016 nici că nu am mai primit vreun astfel de bonus fără depozit, dar ce-I drept nici nu am mai urmărit notificările agenției cu aceeași atenție ca în trecut, deci poate mi-a scăpat. Sau poate s-au plictisit de mine văzând că iau toate aceste bonusuri, dar niciodată nu depun (decât atunci când am nevoie să retrag). Așa că poate m-au scos după lista ”privilegiaților”.

Oricum cred că merită să ai un cont deschis la acest operator, că cine știe când îi apucă cheful să mai facă un cadou jucătorilor. Nu ai nimic de pierdut.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Casa Pariurilor

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

3087 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii