Bonus Casa Pariurilor ╚Öi promo╚Ťii pariuri

Promo╚Ťii ╚Öi bonusuri oferite de Casa Pariurilor

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% pân─â la 200RON

bonus egal cu suma depus─â
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Unul din punctele forte a celor de la Casa Pariurilor este reprezentat de bonusul pentru prima depunere - 100% ├«n limita a 200RON. ├Äns─â nu cantitatea sau faptul c─â se dubleaz─â depunerea ini╚Ťial─â reprezint─â punctele forte, ci faptul c─â bonusul are ata╚Öat o condi╚Ťie de rulaj de doar 1x pe orice cot─â! Nici o alt─â cas─â de pariuri online licen╚Ťiat─â nu are ├«n acest moment condi╚Ťii a╚Öa lejere! Recomand s─â profi╚Ťi de pe urma ofertei c├ót mai rapid, pentru c─â cu siguran╚Ť─â aceasta va fi disponibil─â o perioad─â limitat─â de timp.

Deschide cont și joacă chiar acum la Casa Pariurilor cu bonusul la prima depunere!

 

Bonus Casa Pariurilor în 2020 - 100% până la 200RON

Casa Pariurilor vine cu o super ofert─â ├«n 2020 - bonus de 100% p├ón─â la 200RON pentru clien╚Ťii noi! Partea cu adev─ârat bun─â a acestei oferte e aceea c─â bonusul de bun venit trebuie rulat o singur─â dat─â pe orice cot─â dore╚Öti, f─âc├ónd ca acesta s─â fie bonusul cel mai u╚Öor de deblocat din Rom├ónia ├«n acest moment!

 

Cum aplic pentru bonusul de 200RON?

 1. Deschide cont nou la Casa Pariurilor
 2. Efectueaz─â un depozit prin una din metodele de plat─â disponibile.
 3. În maxim 48 de ore vei primi un bonus egal cu suma depusă, în limita a 200RON!


Termeni ╚Öi condi╚Ťii

 • Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferent─â primei depuneri, p├ón─â la maximum 200 Lei.
 • Bonusul poate fi retras, ├«ns─â numai dup─â ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor de rulare.
 • Pentru ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dat─â.
 • Bonusul la prima depunere este acordat fiec─ârui jucator nou ├«nregistrat doar o singur─â dat─â, la prima depunere a juc─âtorului ├«n contul s─âu de joc pe platforma www.casapariurilor.ro.
 • Bonusul acordat trebuie pariat ├«n ├«ntregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului.
 • Oferta este destinat─â persoanelor cu v├órsta de minim 18 ani ╚Öi se supune termenilor generali ai agen╚Ťiei.

 

Oferte ╚Öi promo╚Ťii Casa Pariurilor disponibile constant sau ocazional

Pe site-ul casapariurilor.ro nici m─âcar nu g─âsim o pagin─â de Promo╚Ťii, deci este de la sine ├«n╚Ťeles c─â ve╚Ötile nu sunt chiar roz. ├Än ciuda acestui aspect, ocazional agen╚Ťia mai vine cu anumite oferte cum ar fi bonusuri de re├«nc─ârcare sau oferte pentru diferite meciuri sau competi╚Ťii. Dar cum afli de o astfel de ofert─â? ├Än primul r├ónd vei primi din partea staff-ului un mail pe adresa utilizat─â la deschiderea contului de pariuri. Sau po╚Ťi vizualiza din partea de sus a paginii principale anun╚Ťuri despre ofertele ├«n curs (cele afi╚Öate pe poze)┬áIar dac─â ai instalat─â pe telefon aplica╚Ťia Casa Pariurilor, atunci vei primi o notificare cu promo╚Ťia direct pe desktop.┬á


Cod bonus Casa Pariurilor ÔÇô avem nevoie de a╚Öa ceva?

Nu, toate bonusurile ╚Öi promo╚Ťiile Casa Pariurilor sunt acordate f─âr─â a fi necesar un cod bonus.┬á Chiar ╚Öi atunci c├ónd o ofert─â este disponibil─â, po╚Ťi aplica pentru aceasta f─âr─â a fi necesar─â introducerea unui cod promo╚Ťional pe casapariurilor.ro.┬á


Bonus f─âr─â depunere Casa Pariurilor ÔÇô chiar po╚Ťi juca gratis

Deși nu scrie nicăieri pe site, sunt oferite ocazional bonusuri fără depunere la Casa Pariurilor, iar uneori și bonusuri tentante pentru următorul depozit. De exemplu eu între septembrie 2015 și iulie 2016 am primit următoarele oferte:

 • 05.09.2015 ÔÇô bonus f─âr─â depunere de 50RON
 • 15.10.2015 ÔÇô bonus f─âr─â depunere de 25RON
 • 16.12.2015 ÔÇô bonus de 100% ├«n limita a 50RON
 • 14.06.2016 ÔÇô bonus f─âr─â depunere de 25RON
 • 26.06.2016 ÔÇô bonus f─âr─â depunere de 25RON
 • 22.07.2016 ÔÇô bonus f─âr─â depunere de 25RON

Deci am primit 4 bonusuri f─âr─â depunere de 25 RON fiecare, un bonus f─âr─â depozit de 50 RON ╚Öi un bonus de 100% ├«n limita a 50 RON. A╚Öa c─â m-am putut juca gratis la Casa Pariurilor ├«n r├ónduri repetate, beneficiu pe care nu l-am mai avut la al╚Ťi operatori.

Poate te g├ónde╚Öti c─â condi╚Ťiile de rulaj sunt destul de dificile, dar lucrurile nu stau deloc a╚Öa. Din contr─â, ├«n cazul fiec─ârei oferte ├«n parte bonusul trebuia rulat o singur─â dat─â pe orice cote doreai, dup─â care erai liber s─â solici╚Ťi o retragere dac─â vroiai lucrul acesta.

Este adev─ârat c─â dup─â iulie 2016 nici c─â nu am mai primit vreun astfel de bonus f─âr─â depozit, dar ce-I drept nici nu am mai urm─ârit notific─ârile agen╚Ťiei cu aceea╚Öi aten╚Ťie ca ├«n trecut, deci poate mi-a sc─âpat.┬áOricum cred c─â merit─â s─â ai un cont deschis la acest operator, c─â cine ╚Ötie c├ónd ├«i apuc─â cheful s─â mai fac─â un cadou juc─âtorilor. Nu ai nimic de pierdut. Iar bonusul pentru prima depunere ├«n 2020 este chiar atractiv!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii