Bonus Casa Pariurilor și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Casa Pariurilor

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

până la 600RON

pe parcursul primelor 3 depuneri
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Unul din punctele forte a celor de la Casa Pariurilor este reprezentat de bonusul pentru prima depunere - 100% în limita a 200RON. Însă nu cantitatea sau faptul că se dublează depunerea inițială reprezintă punctele forte, ci faptul că bonusul are atașat o condiție de rulaj de doar 1x pe orice cotă! Nici o altă casă de pariuri online licențiată nu are în acest moment condiții așa lejere! Recomand să profiți de pe urma ofertei cât mai rapid, pentru că cu siguranță aceasta va fi disponibilă o perioadă limitată de timp.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

Bonus Casa Pariurilor în 2021 - până la 600RON

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrare”.
 2. Depune și pariază minim 100RON. Vei primi 100% din sumă în fonduri suplimentare, în limita a 100RON
 3. Efectuează a doua depunere și pariază minim 200RON. Vei primi 100% din sumă în pariuri fără risc:
 • pentru depunerile între 25 și 99RON primești un pariu fără risc în aplicație;
 • pentru depunerile între 100 și 149RON, primești un pariu fără risc în aplicație + un pariu fără risc în site sau aplicație;
 • pentru depunerile între 150 lei și 199RON, primești două pariuri fără risc în aplicație + un pariu fără risc în site sau aplicație;
 • pentru depunerilede minim 200 lei, primești două pariuri fără risc în aplicație + 2 pariuri fără risc în site sau aplicație;

        4, Efectuează a treia depunere și rulează suma de 6 ori. Vei primi 50% din suma depusă (maxim 300RON) în fonduri suplimentare.

Termeni și condiții ofertă

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Ai 3 zile la dispoziție pentru a accepta oferta, 7 zile pentru a o activa, 7 zile pentru a face depunerile și 7 zile pentru a rula fondurile suplimentare.
 • Cota minimă eligibilă este 1.80, iar depunerea minimă este 25RON.
 • Recompensele 2 și 3 sunt acordate doar după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale recompensei anterioare.
 • Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare pentru rulaj.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

Oferte și promoții Casa Pariurilor disponibile constant sau ocazional

Pe site-ul casapariurilor.ro nici măcar nu găsim o pagină de Promoții, deci este de la sine înțeles că veștile nu sunt chiar roz. În ciuda acestui aspect, ocazional agenția mai vine cu anumite oferte cum ar fi bonusuri de reîncărcare sau oferte pentru diferite meciuri sau competiții. Dar cum afli de o astfel de ofertă? În primul rând vei primi din partea staff-ului un mail pe adresa utilizată la deschiderea contului de pariuri. Sau poți vizualiza din partea de sus a paginii principale anunțuri despre ofertele în curs (cele afișate pe poze) Iar dacă ai instalată pe telefon aplicația Casa Pariurilor, atunci vei primi o notificare cu promoția direct pe desktop. 


Cod bonus Casa Pariurilor – avem nevoie de așa ceva?

Nu, toate bonusurile și promoțiile Casa Pariurilor sunt acordate fără a fi necesar un cod bonus.  Chiar și atunci când o ofertă este disponibilă, poți aplica pentru aceasta fără a fi necesară introducerea unui cod promoțional pe casapariurilor.ro. 


Bonus fără depunere Casa Pariurilor – putem încasa așa ceva?

Pregătim pentru tine o surpriză prin care îți vom oferi bonus fără depunere la Casa Pariurilor în luna octombrie 2021. Stai pe fază, vom reveni cu detalii atunci când vom avea oferta fără depozit activă! Aceasta va putea fi consultată atât aici, cât și în secțiunea noastră de Promoții.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii