Bonus Casa Pariurilor și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Casa Pariurilor

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 200RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Unul din punctele forte a celor de la Casa Pariurilor este reprezentat de bonusul pentru prima depunere - 100% în limita a 200RON. Însă nu cantitatea sau faptul că se dublează depunerea inițială reprezintă punctele forte, ci faptul că bonusul are atașat o condiție de rulaj de doar 1x pe orice cotă! Nici o altă casă de pariuri online licențiată nu are în acest moment condiții așa lejere! Recomand să profiți de pe urma ofertei cât mai rapid, pentru că cu siguranță aceasta va fi disponibilă o perioadă limitată de timp.

Deschide cont și joacă chiar acum la Casa Pariurilor cu bonusul la prima depunere!

 

Bonus Casa Pariurilor în 2020 - 100% până la 200RON

Casa Pariurilor vine cu o super ofertă în 2020 - bonus de 100% până la 200RON pentru clienții noi! Partea cu adevărat bună a acestei oferte e aceea că bonusul de bun venit trebuie rulat o singură dată pe orice cotă dorești, făcând ca acesta să fie bonusul cel mai ușor de deblocat din România în acest moment!

 

Cum aplic pentru bonusul de 200RON?

 1. Deschide cont nou la Casa Pariurilor
 2. Efectuează un depozit prin una din metodele de plată disponibile.
 3. În maxim 48 de ore vei primi un bonus egal cu suma depusă, în limita a 200RON!


Termeni și condiții

 • Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 200 Lei.
 • Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare.
 • Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dată.
 • Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro.
 • Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani și se supune termenilor generali ai agenției.

 

Oferte și promoții Casa Pariurilor disponibile constant sau ocazional

Pe site-ul casapariurilor.ro nici măcar nu găsim o pagină de Promoții, deci este de la sine înțeles că veștile nu sunt chiar roz. În ciuda acestui aspect, ocazional agenția mai vine cu anumite oferte cum ar fi bonusuri de reîncărcare sau oferte pentru diferite meciuri sau competiții. Dar cum afli de o astfel de ofertă? În primul rând vei primi din partea staff-ului un mail pe adresa utilizată la deschiderea contului de pariuri. Sau poți vizualiza din partea de sus a paginii principale anunțuri despre ofertele în curs (cele afișate pe poze) Iar dacă ai instalată pe telefon aplicația Casa Pariurilor, atunci vei primi o notificare cu promoția direct pe desktop. 


Cod bonus Casa Pariurilor – avem nevoie de așa ceva?

Nu, toate bonusurile și promoțiile Casa Pariurilor sunt acordate fără a fi necesar un cod bonus.  Chiar și atunci când o ofertă este disponibilă, poți aplica pentru aceasta fără a fi necesară introducerea unui cod promoțional pe casapariurilor.ro. 


Bonus fără depunere Casa Pariurilor – chiar poți juca gratis

Deși nu scrie nicăieri pe site, sunt oferite ocazional bonusuri fără depunere la Casa Pariurilor, iar uneori și bonusuri tentante pentru următorul depozit. De exemplu eu între septembrie 2015 și iulie 2016 am primit următoarele oferte:

 • 05.09.2015 – bonus fără depunere de 50RON
 • 15.10.2015 – bonus fără depunere de 25RON
 • 16.12.2015 – bonus de 100% în limita a 50RON
 • 14.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
 • 26.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
 • 22.07.2016 – bonus fără depunere de 25RON

Deci am primit 4 bonusuri fără depunere de 25 RON fiecare, un bonus fără depozit de 50 RON și un bonus de 100% în limita a 50 RON. Așa că m-am putut juca gratis la Casa Pariurilor în rânduri repetate, beneficiu pe care nu l-am mai avut la alți operatori.

Poate te gândești că condițiile de rulaj sunt destul de dificile, dar lucrurile nu stau deloc așa. Din contră, în cazul fiecărei oferte în parte bonusul trebuia rulat o singură dată pe orice cote doreai, după care erai liber să soliciți o retragere dacă vroiai lucrul acesta.

Este adevărat că după iulie 2016 nici că nu am mai primit vreun astfel de bonus fără depozit, dar ce-I drept nici nu am mai urmărit notificările agenției cu aceeași atenție ca în trecut, deci poate mi-a scăpat. Oricum cred că merită să ai un cont deschis la acest operator, că cine știe când îi apucă cheful să mai facă un cadou jucătorilor. Nu ai nimic de pierdut. Iar bonusul pentru prima depunere în 2020 este chiar atractiv!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii