Primul pariu la Casa Pariurilor

Un lucru care îmi place la Casa Pariurilor îl reprezintă simplitatea procesului de plasare a unui pariu, indiferent că este vorba de un pariu single, multiplu sau în sistem. Hai să le luăm pe rând și să vedem cum se plasează fiecare tip de pariu în parte. Dar înainte de toate, să vedem cum putem găsi evenimentele sportive preferate.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Ofertă Casa Pariurilor - cum găsesc evenimentele sportive preferate?
  2. Bilet virtual Casa Pariurilor – la ce îmi folosește?
  3. Pariuri Casa Pariurilor – cum joc pariuri single?
  4. Pariuri Sportive Casa Pariurilor – cum joc pariuri multiple?
  5. Cum joc pariuri în sistem pe casapariurilor.ro?
  6. Casa Pariurilor verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?
  7. Casa Pariurilor rezultate – cum verific scorurile meciurilor pariate?

 

1.Ofertă Casa Pariurilor - cum găsesc evenimentele sportive preferate?

Intră pe casapariurilor.ro și accesează ”Sporturi” din partea de sus a paginii. În partea stângă a site-ului vei vedea un meniu care conține întâi o listă cu cele mai populare competiții aflate în desfășurare, după care o listă cu toate sporturile. Oferta Casa Pariurilor nu conține prea multe discipline sportive, așa că meniul nu este unul foarte lung.

Dă click pe sportul dorit pentru a deschide un drop-menu din care poți selecta competiția preferată.  În centrul paginii vor fi afișate toate meciurile din respectiva competiție, dar și cotele pentru 1x2 și Șansă Dublă. Pentru a vedea o listă completă de pariuri dă click pe respectivul meci, iar pentru a adăuga un pariu pe biletul virtual este suficient să selectezi respectiva cotă.

 

2.Bilet Virtual Casa Pariurilor - la ce îmi folosește?

Imediat după ce selectezi o cotă, în partea dreapta a paginii va apărea un bilet virtual care va conține toate selecțiile tale. Acesta conține două secțiuni: ”Simplu” (de unde plasezi pariuri single și multiple) și ”Sistem” de unde joci pariuri în combinații.

La Casa Pariurilor biletul virtual poate fi folosit atât pentru a plasa direct pariuri online, cât și pentru a genera un cod de bilet pentru pariuri offline. Cu acest cod trebuie să te duci în cea mai apropiată sucursală stradală și să îl înmânezi casierei pentru ca aceasta să îți poată plasa biletul direct, fără a mai trebui să îi spui fiecare meci în parte.

 

3.Pariuri Casa Pariurilor – cum joc pariuri single?

Pentru a plasa la Casa Pariurilor pariuri single este suficient să adaugi un pariu pe bilet, după care să accesezi biletul virtual din partea dreaptă a paginii și să apeși pe butonul ”Pariați”. Suma completată de tine se va înmulți cu cota biletului pentru a da câștigul total.

 

4.Pariuri Sportive Casa Pariurilor – cum joc pariuri multiple?

Un pariu multiplu, cunoscut și ca pariu în acumulator, pariu combo sau bilet combo, conține mai multe selecții, însă o singură variantă de câștig. Asta înseamnă că toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie unul câștigător. Pentru a juca astfel de bilete pe casapariurilor.ro, selectează cotele tuturor pariurilor dorite, iar acestea vor încărca unul sub altul în biletul virtual. Apoi apasă pe butonul ”Pariați”, iar biletul este plasat. Cota totală a biletului este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet, iar câștigul potențial este egal cu produsul dintre cota biletului și miza.

Pariuri single vs multiple – află care sunt diferențele și vezi care tipuri de pariuri sunt mai benefice pe termen lung

 

5.Cum joc pariuri în sistem pe casapariurilor.ro?

Pentru a pune un pariu în sistem la Casa Pariurilor selectează tabul ”Sistem” din cadrul biletului virtual, după care vei vedea că în partea de jos a biletului sunt afișate toate sistemele disponibile. Practic poți juca orice tip de combinații, de la combinații de 2 pariuri și până la combinații de ”n” pariuri, unde ”n” este numărul de meciuri de pe bilet.

De exemplu eu în imaginea de mai jos am selectat sistemul 4/6, ceea ce înseamnă că trebuie să iasă minim patru din cele șase pronosticuri pariuri de pe bilet pentru a câștiga ceva. Aici am ceva important de precizat. La majoritatea caselor de pariuri online trebuie completată miza pe combinație, iar aceasta se înmulțește cu numărul de combinații pentru a da miza totală. Cei de la Casa Pariurilor au importat de la pariurile offline această metodă de a completa direct miza totală, ceea ce este un lucru bun pentru că astfel pariurile în sistem nu vor mai da bătăi de cap începătorilor.

Suma pe care o completezi va reprezenta direct suma pe care o pariezi. Un alt plus este acela că poți paria chiar și 2 RON indiferent de numărul de combinații de pe bilet, în timp ce la mulți alți operatori online miza minimă este de 1 RON / combinație, deci la un bilet cu multe combinații miza minimă va fi destul de ridicată.

Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

6.Casa Pariurilor verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

În această secțiune voi vorbi despre procesul verificare bilet la Casa Pariurilor doar pentru pariurile jucate online. Dacă în schimb ai jucat la o agenție stradală și vrei să vezi cum poți afla rapid dacă ai câștigat sau nu, accesează ACEST ARTICOL. Aici ți-am explicat în detaliu procedura.

Revenind la pariurile online, loghează-te pe cont și apasă pe opțiunea ”Bilete” din colțul dreapta sus. Se va deschide o listă ce conține toate biletele jucate pe internet, în ordine cronologică. Ai acolo și o opțiune de filtrare unde poți selecta tipul biletului (sporturi sau loto), starea acestuia (câștigător, pierzător, în desfășurare), locația (internet sau agenție), PIN bilet (poți lăsa necompletat, dar opțiunea este utilă pentru a căuta un anumit bilet) și perioadă (intervalul în care a fost jucat). Așa cum poți vedea, la Casa Pariurilor verificarea biletului de pariuri nu îți va ridica vreo problemă.

 

7.Casa Pariurilor rezultate – cum verific scorurile meciurilor pariate?

Pentru a consulta rezultate la Casa Pariurilor accesează opțiunea ”Rezultate” din meniul orizontal de sus de pe pagina principală. Se va deschide o pagină unde poți consulta rezultate de la meciuri terminate, dar și scoruri live de la partide aflate în desfășurare. De asemenea, tot aici poți consulta și rezultate loto de la toate loteriile aflate în oferta Casa Pariurilor.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii