Depuneri și retrageri Casa Pariurilor

Plăți Casa Pariurilor - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Casa Pariurilor stă foarte bine pe partea de plăți, atât în ceea ce privește metodele de plată disponibile, cât și valoarea minimă a unei depuneri / retrageri. Așa cum vei putea vedea, poți juca la această casă de pariuri online chiar dacă ai un buget redus, și chiar dacă nu deții un card de credit / debit.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Casa Pariurilor depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere la Casa Pariurilor?
 3. Casa Pariurilor retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum efectuez o retragere de bani la Casa Pariurilor?

 

1.Casa Pariurilor depunere minimă și metode de plată disponibile

agentia casa pariurilor - metode de plata visa, skrill, paysafecard

Din momentul în care și-a lansat site-ul de pariuri online și până la momentul actualizării acestui articol (martie 2020), Casa Pariurilor oferea (și probabil încă oferă) următoarele metode de plată:

 • card de credit Visa / Mastercard / Maestro – depunerea minimă la Casa Pariurilor cu cardul este de doar 20RON și nu sunt percepute taxe. Depozitul are loc instant. Depunerea maximă este de 5,000RON.
 • Skrill (Moneybookers) – depozitul minim este de 50RON, are loc instant și nu sunt percepute taxe. Poți opta și pentru Skrill 1-Tap, adică aceeași metodă de plată dar cu posibilitatea de a efectua depuneri rapide dintr-un singur click! Depunerea maximă este de 5,000RON.
 • Paysafecard – suma minimă ce poate fi depusă este de 20RON, iar cea maximă de 5,000RON. Nu sunt percepute taxe, iar depozitul are loc instant.
 • Agenții Casa Pariurilor – poți efectua depuneri din orice locație stradală Casa Pariurilor, depunerea minimă fiind de doar 10RON!

Așa cum poți vedea, depozitul minim la Casa Pariurilor este accesibil oricărui buzunar, mai ales dacă depui dintr-o sucursală stradală!

 

2.Cum efectuez o depunere la Casa Pariurilor?

 • Loghează-te pe contul Casa Pariurilor sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul ”Eportofel” din colțul dreapta sus al site-ului.
 • Selectează metoda de plată dorită, introdu suma pe care vrei să o depui și apasă pe butonul ”Depuneți”.
 • Urmează indicațiile specifice metodei de plată alese.

 

Cum efectuez o depunere cu cardul la Casa Pariurilor?

Va trebui să completezi datele de pe card, exact ca în imaginea de mai jos.

 • Nume – numele tău, exact cum apare pe card. Acesta trebuie să coincidă cu numele din contul de utilizator; nu ai voie să folosești cardul unui prieten sau al unui membru din familie.
 • Numărul cardului – numărul de 16 cifre de pe fața cardului.
 • Luna și anul expirării – luna în prima căsuță, anul în a doua, exact cum apar pe card.
 • Codul CVV – acesta este reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Cod promoțional Casa Pariurilor – poți lăsa necompletat deoarece nu este oferit momentan un bonus de bun venit care necesită un cod promoțional. Dacă totuși ai primit un astfel de cod în cadrul vreunei campanii publicitare, îl poți introduce aici.

agentia casa pariurilor plati cu cardul bancar

 

Cum efectuez depuneri direct din agenții stradale Casa Pariurilor?

Este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să te duci în cea mai apropiată sucursală și să îi înmânezi casierei banii și buletinul tău. De asemenea, va trebui să îi spui numele de utilizator de pe site-ul casapariurilor.ro, sau ID-ul de utilizator. Suma depusă va fi disponibilă instant pe cont, fără a fi necesar să plătești vreo taxă.

Casa Pariurilor deține peste 750 de locații stradale împrăștiate pe întreg teritoriul țării, deci cu siguranță vei găsi una și în vecinătatea tea. Pentru a afla cum poți găsi cea mai apropiată agenție, accesează ACEST ARTICOL.

 

Cum depun prin Skrill / Paysafecard?

După ce introduci suma pe care vrei să o depui vei fi redirecționat către site-ul comerciantului unde va trebui să te loghezi cu datele asociate contului de pe acel site. Dacă nu ai deja un cont Skrill, vezi cum poți deschide un cont. Iar dacă ai cumpărat o cartelă pre-pay Paysafecard, poți vedea pașii pentru a te înregistra pe pagina Paysafecards. 

 

5.Casa Pariurilor retragere minimă și metode de plată disponibile

agentia casa pariurilor metode de retragere skrill, card si transfer bancar

Poți solicita retrageri doar prin aceeași metodă de plată prin care ai efectuat ultimul depozit.Singura excepție apare în cazul cartelelor pre-plătite Paysafecard. Această  metodă de plată poate fi utilizată doar pentru depuneri, așa că va trebui să retragi câștigurile prin transfer bancar.

 • Card de credit / debit – retragerea minimă Casa Pariurilor este de 20RON și durează maxim 2 zile lucrătoare (cu puțin noroc îi poți primi și în aceeași zi).
 • Transfer bancar – poți retrage orice sumă dorești, și ca și în cazul retragerilor cu cardul, în maxim 48 de ore ar trebui să ai acces la banii tăi.
 • Skrill – retragerea minimă este de 50RON, iar banii sunt trimiși imediat ce cererea de retragere este acceptată.  De obicei durează maxim câteva ore, dar în weekend este posibil să nu fie procesate astfel de cereri.
 • Agenții stradale – retragerea minimă este de numai 10RON și nu sunt percepute taxe. Poți ridica banii imediat ce cererea este acceptat.

 

6.Cum efectuez o retragere de bani la Casa Pariurilor?

 • Loghează-te pe contul de joc Casa Pariurilor.
 • Accesează opțiunea ePortofel din colțul dreapta sus a paginii principale.
 • Du-te în partea de jos a paginii, unde scrie ”Retrageti fonduri”și selectează metoda de plată dorită.
 • Introdu suma pe care vrei să o retragi și apasă pe butonul ”Trimiteți cererea”.

În cazul retragerilor cu cardul sau prin transfer bancar, există doi timpi de așteptare: până când cererea este procesată de către agenție (de regulă câteva ore) și până banii intră pe card / cont bancar.

Dacă vrei să ridici banii dintr-o locație stradală, atunci trebuie întâi să programezi o retragere. Apasă pe butonul  ”Retrage din agențiile Casa Pariurilor”, după care se va deschide un formular unde trebuie să treci suma și să selectezi sucursala din care vrei să ridici câștigurile. În maxim câteva ore ar trebui să primești o notificare prin care ți se spune că cererea a fost acceptată, după care te poți duce imediat să ridici banii.

Nu uita, nu poți solicita o retragere de bani la Casa Pariurilor până nu parcurgi procesul de verificare KYC!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

agentia casa pariurilor retragere de fonduri

 

Depuneri și retrageri de bani la Casa Pariurilor

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar 1 1 1-2 zile
Skrill 50 50 instantaneu
Neteller


Paysafecard 20
instantaneu

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii