Pariuri live la Casa Pariurilor

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live reprezintă una dintre cele mai importante facilități pe care le poate oferi o casă de pariuri sportive online, și are un impact destul de serios în ceea ce privește cât de bună este respectiva agenție. De aceea a venit momentul să vorbim despre oferta de pariuri live Casa Pariurilor pentru a vedea dacă merită sau nu să jucăm aici cu regularitate la live betting. Vom vorbi și despre aspectele tehnice ale platformei, pentru a ști dacă putem paria în condiții optime. Pentru a vedea o listă cu cele bune case de pariuri online pentru pariuri în timp real, accesează ACEASTĂ PAGINĂ.

Deschide cont și joacă chiar acum la Casa Pariurilor cu bonusul la prima depunere!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Casa Pariurilor Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Casa Pariurilor
 3. Casa Pariurilor scoruri live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Casa Pariurilor Live Betting

În perioada în care am testat site-ul casapariurilor.ro, nu m-am confruntat cu probleme tehnice, așa că nu am motive să mă plâng. Atâta timp cât nu apar probleme neașteptate și surprize, platforma live casapariurilor.ro funcționează destul de bine. Informațiile și cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate într-un interval scurt de timp, iar câștigurile sunt plătite în maximum câteva minute din momentul în care pariul este câștigător.

 

2.Oferta de pariuri live Casa Pariurilor

Oferta Casei Pariurilor  este mult mai bună decât era acum câțiva ani. Atunci ea se compara mai degrabă cu cea a unei agenții stradale, dar acum putem găsi la fel de multe meciuri ca la alte agenții cunoscute pentru oferta live bogată, cum ar fi Netbet sau Betano. La numărul de opțiuni de pariere să zicem că nu stă chiar la fel de bine - la meciuri de fotbal vei găsi în jur de 20 de pariuri, în timp ce la alte agenții poți găsi cam 35. Totuși sunt acoperite opțiunile principale de pariere și nu numai, așa că majoritatea pariorilor nu vor avea motive să se plângă. 
 

3.Casa Pariurilor scoruri live și alte servicii disponibile

Casa Pariurilor vine cu un serviciu de live score, dar și cu alte câteva facilități suplimentare pe platforma de live betting despre care vom vorbi în rândurile următoare.
 

Serviciul Casa Pariurilor Live Score

Intră pe casapariurilor.ro și vei vedea că în meniul orizontal de sus este o opțiune ”Rezultate”. Dacă o accesezi se deschide un submeniu din care poți accesa opțiunea ”Live”, care te va redirecționa către un serviciu de scoruri live. 

 

Casa Pariurilor Rezultate Live

În același meniu de ”Rezultate” mai găsești opțiunile ”Sporturi” și ”Loto”. Prima din ele te va redirecționa către o pagină unde poți consulta rezultate atât de la meciuri aflate în desfășurare, cât și de la partide deja încheiate care au făcut parte din oferta Casa Pariurilor.

A doua opțiune, adică cea de Loto, este cea pe care trebuie să o accesezi dacă vrei să afli rezultate de la o anumită extragere loto. Poți filtra în funcție de zi sau extragere, așa că poți găsi destul de rapid ceea ce cauți.

Pentru pariuri loto merită accesată această secțiune, deci vezi casapariurilor.ro.

 

Opțiunea de Multiview

Recunosc că aceasta este destul de interesantă. Cu ea poți selecta mai multe meciuri pe care să ți le afișeze simultan într-o singură fereastră. Astfel poți urmări cotele de la mai multe partide fără a trebui să treci constant de la un tab la altul. Nu știu de ce nu oferă mai multe case de pariuri această facilitate simplă, dar utilă. Pentru că oricum ea nu încurcă cu nimic pariorii; cine nu vrea, nu o folosește.


Centru de statistici live Casa Pariurilor

Nu este oferit un centru de statistici complexe sau o fereastră 2D cu desfășurarea meciului, iar practic singurele informații pe care le poți vedea la un meci sunt: scorul, minutul și raportul cartonașelor. Acesta este un mare minus, pentru că practic pariezi ”orbește”, și este absolut obligatoriu să optezi pentru un serviciu suplimentar de statistici și live score.

 

Calendar Live Casa Pariurilor

Este oferit și un calendar în care poți vedea ce meciuri urmează să facă parte din oferte de pariuri live Casa Pariurilor.Poți filtra rezultatele în funcție de zi, dar nu și în funcție de sport. 

Deschide cont chiar acum la Casa Pariurilor și pune mâna pe un super bonus de bun venit!

3102 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii