Pariuri live la Casa Pariurilor

Ofertă modestă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă modestă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live reprezintă una dintre cele mai importante facilități pe care le poate oferi o casă de pariuri sportive online, și are un impact destul de serios în ceea ce privește cât de bună este respectiva agenție. De aceea a venit momentul să vorbim despre oferta de pariuri live Casa Pariurilor pentru a vedea dacă merită sau nu să jucăm aici cu regularitate la live betting. Vom vorbi și despre aspectele tehnice ale platformei, pentru a ști dacă putem paria în condiții optime. Pentru a vedea o listă cu cele bune case de pariuri online pentru pariuri în timp real, accesează ACEASTĂ PGINĂ.

Deschide cont și joacă la pariuri live chiar acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Casa Pariurilor Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Casa Pariurilor
 3. Casa Pariurilor scoruri live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Casa Pariurilor Live Betting

În perioada în care am testat site-ul casapariurilor.ro, m-am confruntat din păcate cu câteva probleme tehnice. Cea mai importantă a fost reprezentată faptul că site-ul a picat la un moment dat și și-a revenit abia după vreun sfert de oră. Dacă aș plasa pariuri pre-meci, atunci poate acest aspect nu m-ar deranja în mod deosebit pentru că îmi pot juca biletele și peste 15 sau 30 de minute.

Însă jucând la pariuri live lucrurile se schimbă. Poate fi destul de deranjant să pice site-ul fix atunci când vrei să plasezi un pariu, și să îl pierzi din acest motiv. O altă problemă cu care m-am confruntat la un moment dat a fost reprezentat de imposibilitatea de a mă loga pe cont pentru câteva zeci de minute, care din nou m-au împiedicat să mă pot juca pe platforma de Live Betting Casa Pariurilor.

Dar atâta timp cât nu apar probleme neașteptate și surprize, platforma live casapariurilor.ro funcționează destul de bine. Informațiile și cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate într-un interval scurt de timp, iar câștigurile sunt plătite în maximum câteva minute din momentul în care pariul este câștigător.

 

2.Oferta de pariuri live Casa Pariurilor

Aceasta este poate cea mai mare problemă a acestui operator online, și motivul principal pentru care aș evita să mă joc aici cu regularitate. Oferta de pariuri live Casa Pariurilor este probabil cea mai slabă din toate cele oferite de casele de pariuri online licențiate la noi. Sunt puține momente în care vreo altă agenție să stea mai rău la acest capitol, oferta comparându-se mai degrabă cu cea a a unei agenții stradale.

În momentul în care am consultat oferta Casa Pariurilor live erau acoperite doar 14 meciuri, toate din tenis! În același moment Netbet.ro (agenția care consider că are cea mai bogată ofertă live) oferea pariuri pe nu mai puțin de 77 de meciuri : 8 din fotbal, 58 din tenis, 2 din baschet, 1 din badminton, 5 din baseball și 1 din tenis de masă. Asta ca să vezi diferență!

Nici la numărul de opțiuni de pariere nu pot spune că oferta live Casa Pariurilor stătea prea bine. Pe fiecare meci de tenis erau oferite 9 tipuri de pariuri, în timp ce Netbet venea la aceleași meciuri cu 30 de tipuri de pariuri.

Luând acest lucruri în considerare, pot spune că merită să joci la această agenție doar dacă nu obișnuiești să pariezi live, sau o faci foarte rar, și doar pe evenimentele de top. În caz contrar sunt atâtea alte opțiuni mai bune.

Deschide cont și pariază live la una din agențiile de pariuri recomandate de PariuriX.com!

 

3.Casa Pariurilor scoruri live și alte servicii disponibile

Casa Pariurilor vine cu un serviciu de live score, dar și cu alte câteva facilități suplimentare pe platforma de live betting despre care vom vorbi în rândurile următoare.
 

Serviciul Casa Pariurilor Live Score

Intră pe casapariurilor.ro și vei vedea că în meniul orizontal de sus este o opțiune ”Rezultate”. Dacă o accesezi se deschide un submeniu din care poți accesa opțiunea ”Live”, care te va redirecționa către un serviciu de scoruri live. Dar sincer să fiu, acesta este destul de primitiv, așa că nu l-aș folosi pentru a consulta la Casa Pariurilor rezultate fotbal live sau scoruri din alte sporturi. Aș opta în schimb pentru un serviciu separat, cum este de exemplu flashscore.com.

 

Casa Pariurilor Rezultate Live

În același meniu de ”Rezultate” mai găsești opțiunile ”Sporturi” și ”Loto”. Prima din ele te va redirecționa către o pagină unde poți consulta rezultate atât de la meciuri aflate în desfășurare, cât și de la partide deja încheiate care au făcut parte din oferta Casa Pariurilor.

A doua opțiune, adică cea de Loto, este cea pe care trebuie să o accesezi dacă vrei să afli rezultate de la o anumită extragere loto. Poți filtra în funcție de zi sau extragere, așa că poți găsi destul de rapid ceea ce cauți.

Pentru pariuri loto merită accesată această secțiune, dar așa cum spuneam și mai sus, pentru rezultate live site-ul casapariurilor.ro nu reprezintă chiar cea mai bună opțiune.

 

Opțiunea de Multiview

Recunosc că aceasta este destul de interesantă. Cu ea poți selecta mai multe meciuri pe care să ți le afișeze simultan într-o singură fereastră. Astfel poți urmări cotele de la mai multe partide fără a trebui să treci constant de la un tab la altul. Nu știu de ce nu oferă mai multe case de pariuri această facilitate simplă, dar utilă. Pentru că oricum ea nu încurcă cu nimic pariorii; cine nu vrea, nu o folosește.


Centru de statistici live Casa Pariurilor

Nu este oferit un centru de statistici complexe sau o fereastră 2D cu desfășurarea meciului, iar practic singurele informații pe care le poți vedea la un meci sunt: scorul, minutul și raportul cartonașelor. Acesta este un mare minus, pentru că practic pariezi ”orbește”, și este absolut obligatoriu să optezi pentru un serviciu suplimentar de statistici și live score.

 

Calendar Live Casa Pariurilor

Este oferit și un calendar în care poți vedea ce meciuri urmează să facă parte din oferte de pariuri live Casa Pariurilor.Poți filtra rezultatele în funcție de zi, dar nu și în funcție de sport. Dar oricum numărul de meciuri disponibile pentru live betting nu este chiar mare, iar majoritatea sunt din maxim 3-4 sporturi, așa că te descurci și fără un astfel de filtru.

Deschide cont și joacă la pariuri live chiar acum!

Pariază live la casa de pariuri online Casa Pariurilor

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

3096 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii