Pariuri live la Casa Pariurilor

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live reprezintă una dintre cele mai importante facilități pe care le poate oferi o casă de pariuri sportive online. Are și un impact destul de serios în ceea ce privește cât de bună este respectiva agenție. De aceea a venit momentul să vorbim despre oferta de pariuri live Casa Pariurilor pentru a vedea dacă merită sau nu să jucăm aici cu regularitate la live betting și care este live din toate sporturile. Vom vorbi și despre aspectele tehnice ale platformei, pentru a ști dacă putem paria live în condiții optime. Pentru a vedea o listă cu cele bune case de pariuri online pentru pariuri în timp real, accesează ACEASTĂ PAGINĂ.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

 

Casa Pariurilor rezultate live & pariuri live - ce vei găsi?

 1. Aspecte tehnice despre Casa Pariurilor Live Betting
 2. Oferta de pariuri sportive live Casa Pariurilor
 3. Casa Pariurilor rezultate live și alte servicii disponibile

 

1.Casa Pariurilor Live Betting - aspecte tehnice 

casa pariurilor rezultate live calendar cu evenimente

În perioada în care am testat site-ul casapariurilor.ro, nu m-am confruntat cu probleme tehnice, așa că nu am motive să mă plâng. Atâta timp cât nu apar probleme neașteptate și surprize, platforma live casapariurilor.ro funcționează destul de bine. Informațiile și cote pariuri sunt actualizate rapid, pariuri sportive live sunt plasate într-un interval scurt de timp, iar câștigurile sunt plătite în maximum câteva minute din momentul în care pariul este câștigător. Poți urmări ponturi pariuri pentru majoritatea competițiilor și plasa pariuri pe seriile din lLiga Campionilor, Cupa Mondială, National League, Liga Națiunilor, etc. 

 

2. Casa Pariurilor oferta de pariuri live

casa pariurilor rezultate live oferta

Oferta Casei Pariurilor  este mult mai bună decât era acum câțiva ani. Atunci ea se compara mai degrabă cu cea a unei agenții stradale, dar acum putem găsi la fel de multe meciuri live ca la alte agenții cunoscute pentru oferta live bogată, cum ar fi Netbet sau Betano. La numărul de opțiuni de pariere să zicem că nu stă chiar la fel de bine - la meciuri de fotbal vei găsi în jur de 20 de pariuri, în timp ce la alte agenții poți găsi cam 35. Totuși sunt acoperite opțiunile principale de pariere și nu numai, așa că majoritatea pariorilor nu vor avea motive să se plângă.

Însă ca și competiții acoperite, Casa Pariurilor stă excelent oferind pariuri inclusiv pe competiții de top, cât și pe foarte multe competiții mai slabe. Iată o parte din ligile și cupele aflate în ofertă:

 • Competiții de fotbal de top disponibile pentru pariuri live: Italia Serie A, Anglia Premier League sau Cupa Spaniei, Spania Primera Division, Coppa Italia, FA Trophy,  Copa Libertadores, Liga Campionilor, Cupa Confederațiilor, Campionatul Mondial (Cupa Mondială) sau Campionatul European de Fotbal
 • Competiții de fotbal secundare disponibile pentru pariuri live: Turcia Super Lig, Belarus Vysshaya Liga, Brazilia campeonato carioca, Arabia Saudită Professional League, Cupa Africii, Irish League, Liga Capului Verde, Polonia Extraklasa, Slovenia Prva Liga, liga din Irlanda de Nord, liga din Țara Galilor, Irlanda Premier Division, meciuri din Insulele Feroe, San Marino, Burkina Faso, liga din Coreea de Sud, liga Africii de Sud, etc
 • Echipe de fotbal secundare cu o ofertă foarte bogată la pariuri live: Pacos de Ferreira, Astra Giurgiu, Universitatea Craiova, West Ham, Poli Iași, Real Sociedad, Crystal Palace, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, FC Porto

Inclusiv oferta live pe meciuri amicale de fotbal este destul de bună, ca și cea pe alte sporturi precum tenis, baschet sau tenis de masă.


3. Casa Pariurilor rezultate live și alte servicii disponibile

Casa Pariurilor vine cu un serviciu de live score și live rezultate, dar și cu alte câteva facilități suplimentare pe platforma de live betting despre care vom vorbi în rândurile următoare.


Serviciul Casa Pariurilor Live Score

casa pariurilor rezultate live

Intră pe casapariurilor.ro și vei vedea că în meniul orizontal de sus este o opțiune ”Rezultate”. Dacă o accesezi se deschide un submeniu din care poți accesa opțiunea ”Live”, care te va redirecționa către un serviciu de scoruri live din toate sporturile menționate pe Casa Pariurilor

 

Casa Pariurilor Rezultate Live

În același meniu de ”Rezultate” mai găsești opțiunile ”Sporturi” și ”Loto”. Prima din ele te va redirecționa către o pagină unde poți consulta rezultate live atât de la meciuri aflate în desfășurare, cât și de la partide deja încheiate care au făcut parte din oferta Casa Pariurilor.

A doua opțiune, adică cea de Loto, este cea pe care trebuie să o accesezi dacă vrei să afli rezultate de la o anumită extragere loto. Poți filtra în funcție de zi sau extragere live, așa că poți găsi destul de rapid ceea ce cauți.

Pentru rezultate live scoruri live rezultate la pariuri loto merită accesată această secțiune, deci vezi casapariurilor.ro.

 

Opțiunea de Multiview

casa pariurilor rezultate live pagina de site

Recunosc că aceasta este destul de interesantă. Cu ea poți selecta mai multe meciuri live pe care să ți le afișeze simultan într-o singură fereastră. Astfel poți urmări cote pariuri sportive live de la mai multe partide fără a trebui să treci constant de la un tab la altul. Toată informația la rezultate live scoruri aranjate pe secție, nu știu de ce nu oferă mai multe case de pariuri sportive această facilitate simplă, dar utilă. Pentru că oricum ea nu încurcă cu nimic pariorii; cine nu vrea, nu o folosește.


Centru de statistici live Casa Pariurilor

Nu este oferit un centru de statistici complexe sau o fereastră 2D cu desfășurarea meciului unde trebuie să fie ponturi pariuri. Iar practic singurele informații pe care le poți vedea la un meci sunt: scorul, minutul și raportul cartonașelor. Acesta este un mare minus, pentru că practic pariezi ”orbește”, și este absolut obligatoriu să optezi pentru un serviciu suplimentar de statistici și live score.

 

Calendar Live Casa Pariurilor

Este oferit și un calendar în care poți vedea ce meciuri urmează să facă parte din oferte de pariuri live Casa Pariurilor.Poți filtra rezultatele și scorurile în funcție de zi, dar nu și în funcție de sport. De exemplu, nu poți alege separat evenimentele de la meciuri amicale ai Africii de Sud, Sierra Leone sau live fotbal în Burkina Faso, la Dinamo Minsk, sau tenis baschet or tenis de masa. Nu uita să joci responsabil și să nu cheltui mai mult de 10% din salariu!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii