Pariuri Jocuri Virtuale Casa Pariurilor

Pariuri Jocuri Virtuale

Descoperă jocurile și sporturile virtuale pe care poți paria la Casa Pariurilor! În septembrie 2017 Casa Pariurilor (L1160652W0000306) a introdus un nou serviciu pe platforma sa de pariuri online, și anume posibilitatea de a plasa pariuri pe jocuri și sporturi virtuale. De aceea vreau să vorbesc puțin despre această nouă facilitate

Vrei să plasezi pariuri pe sporturi virtuale, Lucky 6 sau pe cele mai populare loterii internaționale?

Aceasta este agenția recomandată de noi!

Pariuri pe jocuri și sporturi virtuale Casa Pariurilor - pe ce putem paria?

Dacă accesezi de pe site secțiunea ”Jocuri”, vei vedea că sunt disponibile 5 opțiuni:

  • Lucky Six - este o loterie virtuală extrem de populară de care sunt sigur că ai auzit. Se extrag 35 de numere din 48, iar tu câștigi dacă nimerești pe bilet minim 6 numere dintre cele extrase. Cu cât numerele tale ies mai repede, cu atât și câștigul va fi mai consistent.
  • Lucky X - este tot o loterie virtuală, mai puțin cunoscută, asta și pentru că o găsim doar la Casa Pariurilor și Superbet (L1160659W000328). Dacă vrei să afli mai multe despre pariurile pe loterii virtuale recomand să accesezi acest articol: Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?
  • Curse virtuale de câini - sunt curse virtuale de 6 câini pe care poți paria pe câștigător, clasare în top 2, clasare în top 3, dar și pe primii doi clasați (în orice ordine sau ordine exactă).
  • Curse de câini - sunt practic tot curse virtuale de 6 câini, opțiunile de pariere fiind aceleași ca mai sus. Doar că sunt alte curse, aceasta fiind singura diferență. În ambele jocuri are loc câte o cursă la fiecare 3-4 minute.
  • Curse virtuale de cai - acestea au 8 concurenți, și cai în loc de câini :) Dar în rest sunt aceleași opțiuni de pariere ca mai sus. 

 

Ce ar trebui să mai știu despre pariuri virtuale la Casa Pariurilor?

  • Miza minimă este de 2RON / bilet, dar un bilet poate conține oricâte combinații dorești.
  • Extragerile și cursele virtuale pot fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul Casa Pariurilor.
  • Ia în considerare faptul că vorbim de jocuri ce țin 100% de noroc, deci orice strategie ai utiliza nu vei putea întoarce șansele de câștig în favoarea ta. Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! 
  • Pe site-ul Casa Pariurilor poți consulta atât rezultatele de la extragerile / cursele precedente, cât și statistici de la acestea. 
  • Casa Pariurilor are un site ceva mai stabil decât alte agenții provenite din offline. Dar dacă vrei să joci la pariuri sportive trebuie să iei în considerare faptul că oferta și serviciile oferite nu sunt la același nivel ca cele de la agențiile recomandate de PariuriX.

 

Ce agenție recomand pentru pariuri pe jocuri și sporturi virtuale?

Superbet are la rândul său un serviciu de jocuri și sporturi virtuale foarte similar cu cel de la Casa Pariurilor, semn că ambele agenții folosesc același provider pentru această platformă. Totuși în materie de virtuale, dacă ar fi să fac o recomandare, atunci ți-aș spune să joci la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE. Aici poți paria pe 3 sporturi virtuale (fotbal, curse de cai, curse de câini), dar și pe loteria virtuală Lucky 6. Mai mult decât atât, sunt oferite și pariuri online pe cele mai populare loterii din lume.

Recomand această agenție pentru că este în top 5 operatori recomandați de PariuriX, și asta pentru că oferă servicii de calitate: platformă stabilă, staff serios, multe metode de plată, retrageri procesate rapid, ofertă sportivă bogată, o gamă largă de oferte etc. 

Pariază pe Lucky 6, sporturi virtuale și loterii internaționale de top la agenția recomandată!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii