Casa Pariurilor - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Casa Pariurilor pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Casa Pariurilor mobil – pariază acum de pe orice Iphone, Ipad, telefon sau tabletă cu Android indiferent de locul în care te afli utilizând aplicația Casa Pariurilor sau site-ul optimizat pentru mobil.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum joc la pariuri de pe mobil la Casa Pariurilor?
 2. Download Casa Pariurilor – cum descarc și instalez aplicația?
 3. Facilități și avantaje oferite de aplicația Casa Pariurilor
 4. Casa Pariurilor aplicație – concluzii finale

 

1. Cum joc la pariuri de pe mobil la Casa Pariurilor?

Majoritatea agențiilor de pariuri care au făcut trecerea din mediul offline în mediul virtual au arătat în nenumărate rânduri că nu sunt pregătite să facă față nivelului impus de casele de pariuri online consacrate. Nici Casa Pariurilor nu pot spune că excelează în mod deosebit și chiar lasă de dorit când vine vorba de pariuri live, promoții și alte lucruri importante. Dar spre deosebire de alte agenții care funcționează atât online cât și offline, aceasta are și câteva puncte forte care pot convinge un parior s-o aleagă în detrimentul concurenței.

Pariază acum de pe mobil la agenția de pariuri sportive recomandată de PariuriX!

Unul din aceste puncte forte este reprezentat de faptul că este oferită o aplicație de pariuri pentru mobil ce poate fi descărcată atât pe Iphone / Ipad, cât și pe telefoanele cu Android. Și nu doar că poate fi descărcată, dar aceasta este destul de performantă, venind cu câteva facilități interesante pe care nu le vedem la aplicațiile unor case de pariuri mult mai consacrate. Iar dacă ai un telefon mobil cu Windows sau cu un alt sistem de operare, poți accesa direct din browser site-ul casapariurilor.ro, acesta fiind optimizat pentru dispozitive mobile.


2. Download Casa Pariurilor – cum descarc și instalez aplicația?

Procesul de instalare Casa Pariurilor App pentru IOS

 • Deschide un cont la Casa Pariurilor dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră în App Store și scrie în chenarul de search ”Casa Pariurilor”.
 • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

 

Procesul de instalare Casa Pariurilor Apk pentru Android

 • Deschide un cont la Casa Pariurilor dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră de pe dispozitivul tău mobil pe site-ul casamobile.ro, iar pe pagina principală vei primi o invitație prin care să descarci aplicația de pariuri. Descarcă aplicația și treci la pasul următor.
 • Activează sursele necunoscute. Este un pas obligatoriu pentru orice aplicație care nu este descărcată din ”Google Play”. Accesează de pe dispozitivul mobil ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute”. Numele secțiunii sau a opțiunii poate diferi în funcție de marca telefonului / tabletei.
 • Instalează Casa Pariurilor App. Consultă istoricul aplicațiilor descărcate, și dă click pe ”casapariurilor.apk” pentru a începe procesul de instalare.

 

3.     Facilități și avantaje oferite de aplicația Casa Pariurilor

Probabil nu vei avea așteptări prea mari din partea aplicației de pariuri Casa Pariurilor, dar vei vedea că aceasta este destul de performantă și chiar vine cu câteva facilități pe care nu le vei găsi la agențiile concurente. În primul rând trebuie menționat faptul că aceasta se instalează ușor și funcționează fără probleme, atâta timp cât ai un telefon cât de cât decent. De asemenea, aplicația Casa Pariurilor are o interfață modernă și oferă acces la întreaga ofertă de sporturi și pariuri disponibile și pe PC. Dar hai să îți enumăr punctele forte ale acestei aplicații.


Posibilitatea de a adăuga la favorite orice meci și opțiune de pariere

Din motive necunoscute, majoritatea aplicațiilor de pariuri de pe mobil nu oferă posibilitatea de a adăuga la favorite tipurile de pariuri preferate, iar la unele nu putem adăuga nici măcar meciurile care ne interesează. Această facilitate este însă disponibil integral la Casa Pariurilor. Pentru mine ea este destul de importantă, pentru că pe un ecran atât de mic cum este cel al telefonului mobil, e bine să pot scoate în prim plan pariurile dorite. Fac asta mai ales atunci când joc la pariuri live, pentru că orice secundă contează și nu vreau să pierd timp prețios căutând în mod repetat același tip de pariu. Păcat că oferta live este foarte săracă, motiv pentru care într-un final tot nu joc la Casa Pariurilor.

 

BetBuilder – Generator de pariuri

Opțiunea ”BetBuilder” este exclusivă pentru aplicația de pariuri Casa Pariurilor, ea oferind posibilitatea de a vizualiza rapid echipe de fotbal / baschet sau tenismeni aflați în cea mai bună formă sau cea mai slabă formă. De asemenea poți vedea o listă cu top echipe din liga lor, echipe cu cel mai mare punctaj, sau formații care au o statistică H2H extrem de favorabilă. În funcție de aceste criterii (și nu numai) sunt sugerate cele mai bune pariuri. Dacă de exemplu accesezi opțiunea ”Ambele echipe marchează”, atunci îți va fi recomandat pariul pe meciul din acea zi unde conform statisticilor sunt cele mai mari șanse să vedem goluri în ambele porți. Recunosc că este o facilitate interesantă pe care nu am mai văzut-o la alte case de pariuri.

 

Setări aplicație Casa Pariurilor

Poți seta să rămâi logat definitiv pe cont, astfel încât este suficient să introduci datele de logare doar prima dată când joci la această casă de pariuri. Sunt oferite și setări de notificare prin care poți selecta exact pentru ce tipuri de pariuri sau sporturi dorești să primești notificări pe ecranul principal al telefonului.


Scanați bilet

Aceasta este o facilitate pentru pariorii care joacă la agenții stradale. Dacă ai pus un bilet de pariuri la o agenție offline poți scana codul acestuia, apoi vei primi automat notificări legate de statusul meciurilor tale de pe bilet. Vei fi înștiințat pe ecranul principal când un meci iese, când un bilet este câștigat sau când acesta este pierdut. Dacă din diferite motive nu merge să scanezi codul poți la fel de bine să-l introduci manual. De asemenea poți genera un bilet direct din aplicație și poți vedea pe hartă unde este localizată cea mai apropiată agenție Casa Pariurilor.
 

4. Casa Pariurilor aplicație – concluzii finale

Dacă vrei să descarci aplicația Casa Pariurilor pentru mobil atunci cu siguranță nu vei fi dezamăgit de ce oferă aceasta. Aplicația pentru mobil este destul de performantă și vine cu câteva facilități unice.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii