Deschidere cont

Site-ul Casa Pariurilor are o interfață simplă, dar plăcută ochiului. Chiar dacă nu arată ca un site foarte modern, el este intuitiv și ușor de folosit, ceea ce cu siguranță este un plus pentru pariorii care nu s-au mai jucat vreodată online. Pentru a deschide un cont tot ce ai de făcut este să dai click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus a paginii principale, după care se va încărca un formular unde trebuie să completezi mai multe informații. Formularul de înregistrare este format din două părți și poate fi completat în maxim 2-3 minute. Dar înainte de a îți arăta ce trebuie să completezi, sunt câteva lucruri pe care este bine să le cunoști din start.

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Deschidere cont Casa Pariurilor – ce trebuie să știi din start?
 2. Cum deschid la Casa Pariurilor cont pas cu pas
 3. Casa Pariurilor logare – intră pe cont și începe să pariezi

 

1.Deschidere cont Casa Pariurilor – ce trebuie să știi din start?

Încă există mulți pariori care evită să joace la case de pariuri online deoarece la înregistrare sunt cerute foarte multe date personale precum nume, adresă și chiar CNP. Trebuie să înțelegi că vorbim despre un cont pe care urmează să stochezi bani reali, deci dintr-un anumit punct de vedere acest cont de pariuri online chiar poate fi asemănat cu un cont bancar. Pe lângă asta, trebuie să privești lucrurile și din perspectiva agenției – nu ți se pare normal ca aceasta să își cunoască clienții? Operatorul trebuie să interzică accesul minorilor, și să aibă grijă la eventualii clienți care pot abuza de pe urma bonusurilor utilizând conturi multiple.

Oricum și dacă pariezi la agenții stradale, tot trebuie să înmânezi angajaților de acolo cartea ta de identitate atunci când ridici câștigurile, deci practic tot îți expui datele. Nu este nici o diferență. Ce îți pot spune cu siguranță este că online datele tale sunt confidențiale: nu primești plicuri acasă, nu îți vine nimeni la ușă, iar apropiații nu au cum să afle că joci la pariuri. Totuși recomand să nu ascunzi astfel de informații familiei; aceasta va fi prima care te poate ajuta în cazul în care te confrunți cu eventuale probleme de joc.

Așa că poți deschide cont Casa Pariurilor fără probleme, același lucru fiind valabil și pentru orice altă casă de pariuri online licențiată. Și încă ceva – nu folosi date false deoarece va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a putea solicita o retragere. Deci nu vei avea cum să îți retragi câștigurile dacă ai introdus informații eronate.

 

2.Cum deschid la Casa Pariurilor cont pas cu pas

Intră pe casapariurilor.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus. Se va deschide un formular ce este afișat integral pe o singură pagină, dar care este format din două părți după cum urmează:

Detaliile dumneavoastră – date ce țin de contul Casa Pariurilor

 • Nume utilizator: usernameul pe care dorești să-l ai; acesta trebuie să conțină 5-16 caractere
 • Parolă: o parolă de minim șase caractere asociată contului tău de pariuri
 • Confirmați parola: introdu parola din nou
 • Adresa de email: trece o adresă de mail validă pe care s-o asociezi contului de pariuri
 • Confirmați adresa de email: trece din nou adresa de email

 

Verificare date cont Casa Pariurilor – date personale

 • Prenume: numele mic
 • Nume: numele de familie
 • Data nașterii: ziua în prima căsuță, luna în a doua și anul în a treia
 • Sex: Dl. / Dna.
 • CNP: codul numeric personal de pe buletin
 • Oraș: orașul în care locuiești
 • Țara: selectează România
 • Adresă: adresa la care locuiești (trece-o exact cum apare pe buletin)
 • Cod poștal: îl poți afla de pe site-ul www.coduripostale.com 
 • Număr de telefon: un număr la care poți fi contactat
 • Fus orar: va fi deja selectat fusul orar corect (UTC +02:00); lasă așa
 • Accept Termeni și Condiții așa cum sunt publicate pe acest site: bifează căsuța
 • Înregistrare: apasă acest buton pentru a finaliza procesul de înregistrare

 

3.Casa Pariurilor logare – intră pe cont și începe să pariezi

După ce ai finalizat procesul de înregistrare vei primi un mail care conține un link de activare a contului Casa Pariurilor. Logarea pe cont se face completând numele de utilizator și parola asociată contului; tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”Logare” din colțul dreapta sus a paginii principale casapariurilor.ro. Acum că ești logat, poți efectua un depozit, după care poți plasa primul pariu online la Casa Pariurilor!

Deschide cont și joacă chiar acum cu un bonus de bun venit de până la 600RON!

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii