Contact și relații cu clienții Casa Pariurilor

Detalii de contact CASA PARIURILOR
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon nu mai e oferit
Email suport@casapariurilor.ro
Adresa de corespondenta Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20

În această secțiune îți voi arăta care sunt metodele prin care poți lua legătura cu staff-ul Casa Pariurilor în cazul în care ai o problemă, o întrebare sau te confrunți cu o eroare tehnică.

Înainte de a vorbi despre modul în care puteți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții, vrem să vă anunțăm că dacă vă deschideți acum un cont online la CasaPariurilor prin linkurile din articol, veți primi un bonus de 100% în limita a 200RON, cu rulaj de doar 1x (cel mai bun rulaj din România). Depuneți 200RON și jucați cu 400RON, și pariați banii o singură dată pe orice cotă înainte de a îi retrage. De asemenea, puteți primi din partea noastră și un Paysafecard de 50RON (click pe banner-ul de mai jos pentru a primi detalii despre cum primești voucher-ul Paysafecard).​

Deschide cont online și vei primi un bonus de 100% în limita a 200RON

Cel mai bun rulaj din România - doar 1x +


Casa Pariurilor Contact – cum iau legătura cu un operator?

Poți lua legătura cu staff-ul Casa Pariurilor prin următoarele metode de contact:

  • Email: suport!@casapariurilor.ro.
  • Live chat - vezi că opțiunea de Live Chat este accesibilă doar de pe pagina de Plăți (ePortofel).  Ai în dreapta jos un buton pentru a porni live chat-ul. 
  • Adresă: Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20, cod postal 031126

Dacă trimiți un email ar trebui să primești un răspuns în aceeași zi. Dacă te grăbești să primești un răspuns, atunci cel mai bine este să contactezi prin live chat operatorii agenției. Nu este precizat un program în care funcționează aceste servicii de contact clienți și nici nu știu să-ți zic exact cât de capabili sunt operatorii. Dacă ai mai multe informații despre acest subiect, nu ezita să intri pe forumul nostru de discuții și să povestești și celorlalți pariori experiențele tale.

Tot pe forum poți citi păreri ale altor pariori despre serviciile Casa Pariurilor și poți pune întrebări la care staff-ul nostru îți va răspunde în cel mai scurt timp. De altfel avem și o secțiune de Întrebări comune unde am strâns cele mai frecvente nelămuriri ale pariorilor legate de casapariurilor.ro, evident cu răspunsuri la acestea.

Detalii de contact CASA PARIURILOR
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon nu mai e oferit
Email suport@casapariurilor.ro
Adresa de corespondenta Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20

3102 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii