Contact și relații cu clienții Casa Pariurilor

Detalii de contact CASA PARIURILOR
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon nu mai e oferit
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20

În această secțiune îți voi arăta care sunt metodele prin care poți lua legătura cu staff-ul Casa Pariurilor în cazul în care ai o problemă, o întrebare sau te confrunți cu o eroare tehnică.


Joacă la www casa pariurilor ro cu un super pachet de bun venit

Înainte de a vorbi despre modul în care puteți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții, vrem să te anunțăm că dacă îți deschizi un cont prin linkurile din articol, vei primi un super bonus de 100% în limita a 200RON, cu rulaj de doar 1x (cel mai bun rulaj din România). Depuneți 200RON și jucați cu 400RON, și pariați banii o singură dată pe orice cotă înainte de a îi retrage. Dacă nu știi pe ce să pariezi, poți arunca un ochi peste secțiunile noastre de ponturi fotbal, ponturi baschet sau ponturi tenis pentru a îți găsi inspirația. Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram unde propunem atât pariuri sportive live, cât și pariuri înainte de meci.

Deschide cont online și vei primi un bonus de 100% în limita a 200RON

 

Casa Pariurilor Contact – cum iau legătura cu serviciul relații clienți?

casa pariurilor ro metode de contact

Poți lua legătura cu staff-ul Casa Pariurilor prin următoarele metode de contact pe www casa pariurilor ro

  • Email: [email protected].
  • Live chat - vezi că opțiunea de Live Chat este accesibilă doar de pe pagina de Plăți (ePortofel).  Ai în dreapta jos un buton pentru a porni live chat-ul. 
  • Adresă: Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20, cod postal 031126

Dacă trimiți un email ar trebui să primești un răspuns în aceeași zi. Dacă te grăbești să primești un răspuns, atunci cel mai bine este să contactezi prin live chat operatorii agenției. Nu este precizat un program în care funcționează aceste servicii de contact clienți și nici nu știu să-ți zic exact cât de capabili sunt operatorii. Dacă ai mai multe informații despre acest subiect, nu ezita să intri pe forumul nostru de discuții și să povestești și celorlalți pariori experiențele tale.

Tot pe forum poți citi păreri ale altor pariori despre serviciile Casa Pariurilor și poți pune întrebări la care staff-ul nostru îți va răspunde în cel mai scurt timp. De altfel avem și o secțiune de Întrebări comune unde am strâns cele mai frecvente nelămuriri ale pariorilor legate de casapariurilor.ro, evident cu răspunsuri la acestea.

www casa pariurilor ro sesiune de chat de contact

Detalii de contact CASA PARIURILOR
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon nu mai e oferit
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Bucuresti, Sector 3, strada Negoiu nr. 12, etaj 2, biroul nr. 20

4 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii