Merită să jucăm jocuri de cazino la Casa Pariurilor?

În afară de pariuri sportive Casa Pariurilor oferă inclusiv jocuri de cazino. Este adevărat însă că platforma nu se ridică la nivelul concurenței, iar în afară de o interfață grafică inedită nu prea iese în evidență cu mare lucru, mai ales că nu este oferit un cazino live și nici un bonus pentru prima depunere.

Jocuri oferite
Găsim 36 de sloturi video și 2 jocuri de masă (Blackjack Pro și Roulette Master), ceea ce este destul de puțin, dar este mai bine decât nimic. Vestea bună este că toate aceste jocuri sunt disponibile inclusiv de pe dispozitive mobile, direct din browserul telefonului sau a tabletei.

Promoţii şi bonusuri
După cum spuneam, Casa Pariurilor nu oferă nici la casino bonus la prima depunere. Avem o promoţie prin care se acordă rotiri gratuite zilnice, dar nu este deloc o promoţie rentabilă, în condiţiile în care pentru 3.000 RON rulaţi sunt acordate 7 rotiri gratuite.

Alte facilități
Ai posibilitatea de a adăuga jocurile preferate la favorite, poți încerca orice joc pe fonduri virtuale înainte de a investi bani reali și poți vedea o listă cu cei mai recenți câștigători. Mai mult decât atât, cei de la Casa Pariurilor ne promit că în viitor vor fi aduse și alte îmbunătățiri acestei platforme, pentru că la aceasta încă se lucrează. 

CAZINO ONLINE Casa Pariurilor

Joaca acum Ruleta, Blackjack, Pacanele ?i alte jocuri.

3083 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii