Verificare bilet Casa Pariurilor în 2020

Verificare bilet Casa Pariurilor - verifică rapid biletele jucate online și offline și află dacă ai câștigat! Află cum poți verifica biletele jucate la pariuri sportive (pre-meci și live), Lucky Six sau loterii internaționale (Loto Grecia Keno, Polonia Multi, Win for Life etc). Înainte de toate trebuie spus că cei de la Casa Pariurilor oferă pariuri atât online cât și offline; procedeul de verificare este destul de diferit, dar simplu în ambele cazuri.

Deschide cont și încasează un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!


VERIFICARE BILET CASA PARIURILOR - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Cum verific biletele jucate online?

 2. Cum verific biletele jucate la agenții stradale?

 3. Consultarea rezultatelor pe site-ul Casa Pariurilor
   


1. CASA PARIURILOR VERIFICARE BILETE JUCATE ONLINE

Dacă ai un cont online la Casa Pariurilor (află mai multe despre acest operator) și ai jucat bilete direct de pe calculator sau dispozitive mobile, atunci verificarea biletelor jucate se face dintr-un singur click! În colțul dreapta sus a paginii, sub userul tău, găsești opțiunea ”Bilete”. Dă click pe aceasta pentru a afișa o listă cu toate biletele jucate pe internet, în ordine cronologică. Pe acea pagină ai și un buton ”Filtru” cu care poți selecta:

 • Tip bilet - sporturi sau loto
 • Stare - activ, câștigător, necâștigător
 • Locația - internet, agenție
 • PIN Bilet - nu este obligatoriu să completezi, doar dacă vrei să cauți un bilet anume și îi știi pin-ul.
 • Perioadă - toate, ultimele 24h, ultimele 48h, interval zile
   2. CUM VERIFIC BILETELE JUCATE LA AGENȚII STRADALE FORTUNA?

Dacă ai jucat un bilet la o agenție stradală Casa Pariurilor, atunci poți de asemenea să verifici pe site-ul agenției dacă ai câștigat sau nu. Intră pe site, iar în partea dreaptă a paginii vei găsi scris ”Verificați bilet”, iar mai jos un chenar unde poți introduce PIN-ul biletului. În poza de mai jos poți vedea unde este localizat PIN-ul biletului, iar în pozele următoare poți vedea cum se introduce codul și se verifică biletul (dar este ceva super elementar și ușor de făcut)
 

 

 

Dacă nu ai acces la internet, atunci te poți duce și direct într-o sucursală Casa Pariurilor pentru a ruga o angajată să îți verifice biletul. Totuși, ținând cont că citești acest articol, nu cred că se pune problema de lipsa unei conexiuni la net. 

 

3. CASA PARIURILOR REZULTATE LIVE - CUM LE VERIFIC ÎN TIMP REAL?

Iar dacă te interesează rezultatul unui singur meci, atunci trebuie să știi că pe site-ul agenției există și o secțiune ”Rezultate” ce este împărțită în 3 părți: Sporturi, Live și Loto. Aici vei găsi rezultate de la toate evenimentele care au fost în oferta Casa Pariurilor. Este însă drept că pentru consultarea scorurilor la fotbal există și alte site-uri mult mai bune precum soccerkeep.com de exemplu. Asta este tot! Așa cum poți vedea, este super simplu să verifici rezultatele biletelor jucate la Casa Pariurilor, atât online cât și offline.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!