Verificare bilet Casa Pariurilor în 2022

2022-01-06 01:10:00 238,1k 0

Verificare bilet Casa Pariurilor - verifică rapid biletele jucate online și offline și află dacă ai câștigat! Află cum poți verifica biletele jucate la pariuri sportive (pre-meci și live), Lucky Six sau loterii internaționale (Loto Grecia Keno, Polonia Multi, Win for Life etc). Înainte de toate trebuie spus că cei de la Casa Pariurilor oferă pariuri atât online cât și offline; procedeul de verificare este destul de diferit, dar simplu în ambele cazuri.

Deschide cont online și vei primi un bonus de 100% în limita a 200RON

Înainte de a vorbi despre procesul de verificare bilet, vrem să vă anunțăm că dacă vă deschideți acum un cont online la CasaPariurilor prin linkurile din articol, veți primi un bonus de 100% în limita a 200RON, cu rulaj de doar 1x (cel mai bun rulaj din România). Depuneți 200RON și jucați cu 400RON, și pariați banii o singură dată pe orice cotă înainte de a îi retrage. De asemenea, puteți primi din partea noastră și un Paysafecard de 50RON (click pe banner-ul de mai sus pentru a primi detalii despre cum primești voucher-ul Paysafecard).​


1. CASA PARIURILOR VERIFICARE BILETE JUCATE ONLINE

Dacă ai un cont online la Casa Pariurilor și ai jucat bilete direct de pe calculator sau dispozitive mobile, atunci verificarea biletelor jucate se face dintr-un singur click! În colțul dreapta sus a paginii, sub userul tău, găsești opțiunea ”Bilete”. Dă click pe aceasta pentru a afișa o listă cu toate biletele jucate pe internet, în ordine cronologică. Pe acea pagină ai și un buton ”Filtru” cu care poți selecta:

  • Tip bilet - sporturi sau loto, 
  • Stare - activ, câștigător, necâștigător
  • Locația - internet, agenție
  • PIN Bilet - nu este obligatoriu să completezi, doar dacă vrei să cauți un bilet anume și îi știi pin-ul.
  • Perioadă - toate, ultimele 24h, ultimele 48h, interval zile
     

verificare bilet casa pariurilor2. CUM VERIFIC BILETELE JUCATE LA AGENȚII STRADALE CASA PARIURILOR?

Dacă ai jucat un bilet la o agenție stradală Casa Pariurilor, atunci poți de asemenea să verifici pe site-ul agenției dacă ai câștigat sau nu. Intră pe site, iar în partea dreaptă a paginii vei găsi scris ”Verificați bilet”, iar mai jos un chenar unde poți introduce PIN-ul biletului. În poza de mai jos poți vedea unde este localizat PIN-ul biletului, iar în pozele următoare poți vedea cum se introduce codul și se verifică biletul (dar este ceva super elementar și ușor de făcut)

verificare bilet casa pariurilor

 

verificare bilet casa pariurilor

 

verificare bilet casa pariurilor

Dacă nu ai acces la internet, atunci te poți duce și direct într-o sucursală Casa Pariurilor pentru a ruga o angajată să îți verifice biletul. Totuși, ținând cont că citești acest articol, nu cred că se pune problema de lipsa unei conexiuni la net. 
 

3. CASA PARIURILOR REZULTATE LIVE - CUM LE VERIFIC ÎN TIMP REAL?

Iar dacă te interesează rezultatul unui singur meci, atunci trebuie să știi că pe site-ul agenției există și o secțiune ”Rezultate” ce este împărțită în 3 părți: Sporturi, Live și Loto. Aici vei găsi rezultate de la toate evenimentele care au fost în oferta Casa Pariurilor. Este însă drept că pentru consultarea scorurilor la fotbal există și alte site-uri mult mai bune precum soccerkeep.com de exemplu. Asta este tot! Așa cum poți vedea, este super simplu să verifici la Casa Pariurilor rezultate loto atât online cât și offline.

Click aici și încasează acum un bonus avantajos de bun venit la Casa Pariurilor

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de 40RON + 200FS fără depunere
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 222FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de până la 1750RON - CLICK AICI
MrBit
MrBit
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 600RON la MrBit!
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult