Nu paria online la Casa Pariurilor în 2019 până nu citești cu atenție!

Casa Pariurilor oferă și pariuri sportive online, dar înainte de a te grăbi să îți deschizi un cont, citește informațiile de mai jos pentru că cu siguranță îți vor fi de real folos. Fără îndoială ai auzit de Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) pentru că acest operator are sute de agenții stradale împrăștiate prin întreaga țară, acum a venit timpul să vezi ce oferă pe internet.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

 

1. Nu este oferit un bonus pentru prima depunere, dar sunt oferite bonusuri ocazionale

Clienții noi nu beneficiază de un bonus de bun venit, dar recomand totuși să îți deschizi un cont după ce termini de citit acest articol. De ce? Pentru că este foarte posibil ca mai devreme sau mai târziu să beneficiezi de un bonus fără depozit, sau de un bonus foarte atractiv pentru următoarea depunere. Eu am un cont deschis la casapariurilor.ro din septembrie 2015, iar de atunci am prins trei bonusuri fără depozit: unul de 50RON și două de câte 25RON. De asemenea am mai prins și un bonus de 100% în limita a 50RON. Dar punctul forte al acestor bonusuri a fost reprezentat de condițiile de rulaj: de fiecare dată bonusul trebuia rulat o singură dată pe orice cotă înainte de a fi posibilă o retragere. Recunosc că nu am mai întâlnit astfel de oferte de pe vremea agenției Bet-at-home, și nu este exclus ca cei de la Casa Pariurilor să mai ofere promoții asemănătoare și în viitor, motiv pentru care trebuie să fii pe fază. Mai multe informații poți afla din acest articol.

 

2. Poți depune direct din agențiile stradale

Sunt oferite mai multe metode de plată precum card de credit/debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar. Dar poți depune fără card sau portofele electronice direct dintr-o agenție stradală. Tot ce trebuie să faci este să te duci la cea mai apropiată sucursală cu suma pe care vrei să o depui și să spui casierei userul tău, iar aceasta va transfera banii în contul tău virtual! Mai mult decât atât, depunerea minimă este de doar 10RON, deci nu trebuie să fii ”blindat” de bani ca să poți juca la pariuri online. Poți efectua și retrageri în același mod, ceea ce cu siguranță este o veste bună pentru cei care nu vor să aștepte cu zilele până să le intre banii pe cont. Acum ai acces la fondurile tale în aceeași zi în care ai solicitat retragerea!

 

3. Oferta sportivă conține pariuri pe doar câteva sporturi

Dacă vrei să pariezi pe sporturi mai puțin populare, atunci ți-ai ales prost agenția. Sunt acoperite doar vreo 8-9 sporturi, ceea ce este foarte puțin pentru o casă de pariuri online în condițiile în care majoritatea operatorilor concurenți acoperă măcar vreo 15 sporturi, iar unii ajung chiar la 30-35. În schimb la meciuri importante de fotbal vei găsi o ofertă bogată de pariuri pe cornere, cartonașe, penalty-uri și multe altele, ceea ce reprezintă un plus.

Oferta live nu este nici ea prea extraordinară, fiind destul de multe agenții care stau mai bine la acest capitol. La momentul scrierii acestui articol, la Casa Pariurilor găseam doar 21 de meciuri de tenis și unul de fotbal, deși această agenție de pariuri oferea simultan 50 de meciuri de tenis și șapte de fotbal.

Dacă vrei să vezi care sunt casele de pariuri online recomandate de PariuriX, adică acelea care considerăm că per total oferă cele mai bune servicii, accesează ACEST LINK!

 

4. Cotele pentru 1x2 sunt surprinzător de bune

Dacă plasezi pariuri de tipul 1x2 în special pe echipa favorită, vei fi surprins să vezi că sunt oferite cote chiar bune. Am făcut același bilet la Casa Pariurilor și Unibet, și deși nu mă așteptam, aici câștigurile erau mai mari. Nu mă înțelege totuși greșit, că dacă eram cârcotaș să caut intenționat cote favorabile celor de la Unibet (vezi site-ul agenției), sunt convins că găseam destule evenimente.  Cum la fel de sigur îți pot spune că la alte tipuri de pariuri Casa Pariurilor nu stă la fel de bine ca la cele de tipul 1x2. Contează mult și pe ce intenționezi să pariezi. Oricum pe mine unul nu mă încălzesc foarte mult aceste cote din moment ce nu găsesc toate pariurile care mă interesează.

cote-casa-pariurilor.png

 

5. Aici este locul perfect unde să pariezi pe loterii internaționale

Recunosc că nu aș plasa pariuri sportive cu regularitate la Casa Pariurilor, dar când vine vorba de pariuri loto acesta este site-ul meu preferat. În primul rând el este singurul în afară de Superbet și Mozzartbet la care pot paria online pe cele mai populare loterii din lume. Oferta loto a celor trei agenții este similară, dar Casa Pariurilor are un site ceva mai stabil și cel puțin mie îmi place mai mult din punct de vedere al graficii și al modului în care este organizat, motiv pentru care îl aleg în detrimentul celorlalte două. Dar aici mai ține și de gusturi. Mai multe informații despre Loto Casa Pariurilor poți afla din acest articol.

 

6. Aplicația pentru mobil este foarte interesantă, iar mai nou oferă și pariuri online!

Înainte de a deschide un cont, trebuie să îți spun câte ceva despre aplicația pentru mobil Casa Pariurilor pentru că s-ar putea să ți se pară un pic confuză la început. Aceasta poate fi descărcată atât pe Android cât și pe IOS și oferă câteva facilități interesante: poți scana codul QR a unui bilet jucat offline și apoi să primești informații legate de meciurile de pe bilet, poți accesa o hartă care să îți arate cele mai apropiate agenții stradale, poi genera coduri pentru bilete offline etc. Mai nou poți să o utilizezi și pentru a plasa pariuri online, facilitate care până pe la finalul lui 2016 nu era disponibilă! Vei găsi aici cam aceeași ofertă sportivă ca pe PC, dar și aceleași facilități, plus că merge destul de bine. Per total este o aplicație bună care își face treaba cu brio.

 

7. Este oferit un serviciu de live streaming gratuit, dar limitat

Casa Pariurilor este singura agenție online care oferă posibilitatea de a urmări transmisii live video fără a fi necesar să efectuezi vreun depozit și fără a avea vreun ban pe cont. Înainte de a te bucura prea tare trebuie totuși să îți spun că oferta de transmisii este mai mult decât limitată și conține foarte puține meciuri, majoritatea din volei. Pentru a afla ce alte agenții de pariuri oferă meciuri live online, accesează ACEST LINK.

Dacă ai terminat de citit acest articol, dar încă ai întrebări legate de Casa Pariurilor, atunci te aștept pe forum în topicul ”Casa Pariurilor - discuții, întrebări, rezolvare probleme, asistență” Tot aici îți poți exprima și opinia legată de acest operator dacă ai apucat să te joci la el.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!