Casa Pariurilor - pariază cu profit la pariuri sportive

61,4k 0

Casa Pariurilor oferă și pariuri sportive online, dar înainte de a te grăbi să îți deschizi un cont, citește informațiile de mai jos pentru că cu siguranță îți vor fi de real folos. Fără îndoială ai auzit de Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) pentru că acest operator are sute de agenții stradale împrăștiate prin întreaga țară, acum a venit timpul să vezi ce oferă pe internet.

Deschide cont si joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!

1. Primești la Casa Pariurilor bonus de 200RON, ce trebuie rulat o singură dată pe orice cotă!

Pentru o lungă perioadă de timp Casa Pariurilor nu a oferit bonus pentru prima depunere, dar de curând lucrurile s-au schimbat. Începând cu luna Ianuarie 2020 clienții noi beneficiază de un bonus de bun venit de 100% până la 200RON. Partea cu adevărat bună este aceea că agenția Casa Pariurilor are cele mai lejere condiții de rulaj de pe piață! Bonusul trebuie rulat o singură dată înainte de a putea fi retras! Mai mult decât atât, nu este menționată o cotă minimă, ceea ce înseamnă că poți face rulajul pe orice cotă dorești! Bonusul acordat este valabil timp de 30 de zile! Mai multe informații poți afla din acest articol.

 

2. Poți depune direct din agențiile Casa Pariurilor Ro

Sunt oferite mai multe metode de plată precum card de credit/debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar. Dar poți depune fără card sau portofele electronice direct dintr-o agenție stradală. Tot ce trebuie să faci este să te duci la cea mai apropiată sucursală cu suma pe care vrei să o depui și să spui casierei userul tău, iar aceasta va transfera banii în contul tău virtual! Mai mult decât atât, depunerea minimă este de doar 10RON, deci nu trebuie să fii ”blindat” de bani ca să poți juca la pariuri online. Poți efectua și retrageri în același mod, ceea ce cu siguranță este o veste bună pentru cei care nu vor să aștepte cu zilele până să le intre banii pe cont. Acum ai acces la fondurile tale în aceeași zi în care ai solicitat retragerea!

 

3.Casa Pariurilor oferă pariuri pe 15 sporturi

Dacă vrei să pariezi pe sporturi mai puțin populare, atunci trebuie să știi că unt acoperite doar vreo 15 sporturi, ceea ce nu este neapărat rău, dar nu este nici excepțional. Sunt destule agenții licențiate care oferă pariuri pe 30 - 35 de sporturi diferite. În schimb la meciuri importante de fotbal vei găsi o ofertă bogată de pariuri pe cornere, cartonașe, penalty-uri și multe altele, ceea ce reprezintă un plus. Oferta cu pariurile live nu este nici ea prea extraordinară, dar nu este nici rea. Probabil e suficentă încât să mulțumească majoritatea pariorilor.


4. Cotele pentru 1x2 sunt surprinzător de bune

Dacă plasezi pariuri de tipul 1x2 în special pe echipa favorită, vei fi surprins să vezi că sunt oferite cote chiar bune. Am făcut același bilet la Casa Pariurilor și Unibet, și deși nu mă așteptam, aici câștigurile erau mai mari. Contează mult și pe ce intenționezi să pariezi.

casa pariurilor online cotele

 

5. Pariuri loto la Casa Pariurilor - cu siguranță merită

Recunosc că nu aș plasa pariuri sportive cu regularitate la această agenție, dar când vine vorba de pariuri loto acesta este site-ul meu preferat. În primul rând el este singurul în afară de Superbet, Mozzartbet, Netbet.ro și încă vreo 2 agenții  la care merită a paria online pe cele mai populare loterii din lume. Plus că site-ul are o interfață foarte simplă și intuitivă, astfel încât este perfect pentru pariorii aflați la primul contact cu pariurile online pe loto. Mai multe informații despre Loto Casa Pariurilor poți afla din acest articol.

 

6. Aplicația pentru mobil este foarte interesantă, iar mai nou oferă și pariuri online!

Înainte de a deschide un cont, trebuie să îți spun câte ceva despre aplicația pentru mobil Casa Pariurilor pentru că s-ar putea să ți se pară un pic confuză la început. Aceasta poate fi descărcată atât pe Android cât și pe IOS. Mai mult, Casa Pariurilor oferă constant câteva facilități interesante: poți scana codul QR a unui bilet jucat offline și apoi să primești informații legate de meciurile de pe bilet, poți accesa o hartă care să îți arate cele mai apropiate agenții stradale, poi genera coduri pentru bilete offline și a paria etc. Mai nou poți să o utilizezi și pentru a plasa pariuri sportive online www.casapariurilor.ro, facilitate care până pe la finalul lui 2016 nu era disponibilă! Vei găsi aici cam aceeași ofertă sportivă ca pe PC, dar și aceleași facilități, plus că merge destul de bine. Per total este o aplicație bună care își face treaba cu brio. Dar mai bine descarcă aplicația clientilor Casa Pariurilor și descoperă singur toate facilitățile oferite pe desktop tabletă și mobil. 

Vrei să joci biletul zilei la Casa Pariurior? Vezi cu ce recomandări vin tipsterii PariuriX!

7. Meciuri live la Casa Pariurilor - este oferit un serviciu de live streaming gratuit, dar limitat

Casa Pariurilor este singura agenție online care oferă posibilitatea de a urmări transmisii live video fără a fi necesar să efectuezi vreun depozit și fără a avea vreun ban pe cont. Înainte de a te bucura prea tare trebuie totuși să îți spun că oferta de transmisii este destul de limitată și conține foarte puține meciuri, majoritatea din volei. Dar ținând cont că nu te costă nimic să îl accesezi, și că încă sunt destule agenții fără serviciu de live streaming, nu ai motive să te plângi.

Dacă ai terminat de citit acest articol, dar încă ai întrebări legate de Casa Pariurilor România, atunci te aștept pe forum în topicul ”Casa Pariurilor - discuții, întrebări, rezolvare probleme, asistență” Tot aici îți poți exprima și opinia legată de acest operator dacă ai apucat să te joci la el.

Deschide cont si joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează