Agentii Casa Pariurilor

Câte agenții stradale are Casa Pariurilor, unde sunt ele amplasate, și ce program au acestea? Află de la PariuriX! Casa Pariurilor este unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri stradale din România, acesta deținând aproximativ 750 de sucursale împrăștiate pe tot teritoriul țării.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!
 

Unde găsim agenții stradale Casa Pariurilor?

Practic peste tot! De exemplu în București sunt în jur de 90, ceea ce poate părea un număr foarte mare. Într-adevăr este, dar depinde și cu ce compari. De exemplu Superbet are cam 150 de agenții în capitală, deși la nivel național are mai puține decât Casa Pariurilor: în jur de 600.

Diferența principală între acești doi operatori este aceea că Superbet se axează în special pe orașe care să aibă măcar vreo 30,000 de locuitori (deși mai există și excepții), în timp ce Casa Pariurilor are destul de multe sedii inclusiv în orașe mai mici sau chiar în sate. De exemplu găsim agenții în Carei, Calafindesti, Cobadin, Corbu, Matca, Tinca, Fundu Moldovei, Fratautii Noi, iar lista poate continua la infinit.

Află mai multe informații și despre agențiile stradale Superbet: https://pariurix.com/agentii-superbet.html 


Ce program și servicii au locațiile Casa Pariurilor?

Toate sunt deschise fără excepție de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00, iar pe durata verii au un program scurt: 12:00 - 20:00. În ceea ce privește serviciile oferite, pe lângă pariuri sportive pre-meci găsim: pariuri live, bingo, pariuri pe câini, fotbal virtual, terminal și slot. 

ATENȚIE! Unele servicii lipsesc din anumite agenții. Dacă accesezi ACEST LINK vei fi redirecționat către o pagină de pe site-ul Casa Pariurilor unde poți vedea o listă cu toate agențiile din țară, adresele lor exacte, și serviciile oferite de fiecare în parte. 

Discuții despre program Casa Pariurilor: https://pariurix.com/discutii/program-casa-pariurilor-17812.html


Pariuri online la Casa Pariurilor

Pariorii pot paria inclusiv online la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016), site-ul funcționând desigur 24 / 7. Poți efectua depuneri și retrageri direct din agenții stradale, iar site-ul este mai stabil și mai performant decât al altor agenții trecute din offline în online precum Superbet, Stanleybet sau Mozzartbet. Totuși Fortuna Bet (deschide un cont acum) rămâne locul 1 când vine vorba de pariuri atât stradale cât și pe internet. Pentru a afla mai multe informații despre platforma de pariuri online a celor de la Casa Pariurilor, te invit să citești recenzia oferită de PariuriX.com.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!