Agenții Casa Pariurilor: unde jucăm pariuri stradale în 2021

2021-01-06 11:32:00 12,5k 0

Câte agenții stradale are Casa Pariurilor, unde sunt ele amplasate, și ce program au acestea? Află de la PariuriX! Casa Pariurilor este unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri stradale din România, acesta deținând aproximativ 840 de sucursale împrăștiate pe tot teritoriul țării.
 

Deschide cont online și încasează bonusul de bun venit de 100% până la 200RON la această casă de pariuri online!

Unde găsim agenții Casa Pariurilor?

Nu ești neapărat fanul pariurilor online, ci preferi să te duci înainte de meci să pui pe loc biletul care să îți aducă în sfârșit câștigul mult visat? Atunci nu ai de căutat prea mult deoarece Casa Pariurilor este unul din operatorii cu cele mai multe sucursale din România - aproximativ 840. Cele mai multe sunt evident în capitală, acolo unde putem găsi aproximativ 120 de agenții Casa Pariurilor. Este drept că acest număr poate să nu pară foarte mare în contextul în care Superbet de exemplu deține peste 200 de locații în București, dar totuși este un număr suficient încât să poți găsi în vecinătatea ta o sucursală, indiferent de sectorul în care locuiești.

Plus că diferența principală între acești doi operatori este aceea că Superbet se axează în special pe orașe care să aibă măcar vreo 30,000 de locuitori (deși mai există și excepții), în timp ce Casa Pariurilor are destul de multe sedii inclusiv în orașe mai mici sau chiar în sate. De exemplu găsim agenții Casa Pariurilor în Carei, Calafindesti, Cobadin, Corbu, Matca, Tinca, Fundu Moldovei, Fratautii Noi, iar lista poate continua la infinit. Iar aceasta este cu siguranță o veste extrem de bună pentru locuitorii respectivelor comune, care probabil nu au alte opțiuni de a paria (doar online, însă cu toții știm că încă sunt multe persoane la țară care nu au un calculator sau nu știu să folosească dispozitive mobile pentru pariuri pe internet).


Ce program au locațiile Casa Pariurilor?

Agențiile de pariuri ale acestei companii sunt deschise fără excepție de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00. De obicei alți operatori au și sucursale cu program prelungit, însă nu este cazul aici. De asemenea trebuie menționat că anii trecuți, pe durata verii , agențiile Casa Pariurilor au avut un program scurt de funcționare: 12:00 - 20:00. Rămâne de văzut dacă acum în 2020 ele vor adopta același program. La momentul actualizării acestui articol (iulie 2020) programul de funcționare este încă cel normal.

 

Servicii disponibile în agențiile Casa Pariurilor

În ceea ce privește serviciile oferite, poți plasa atât pariuri pre-meci cât și pariuri live la casă, deși ia în considerare faptul că va trebui să stai la coadă de fiecare dată când vrei să pui un bilet. De aceea eu prefer să joc la live betting online. În schimb obișnuiesc ca în locațiile stradale să mai joc pariuri în sistem, dar și pariuri single sau pariuri multiple. Oferta de pariuri a acestui operator este destul de generoasă, incluzând pariuri pe ponturi fotbal, ponturi baschet sau ponturi tenis, dar și sporturi mai puțin populare cum ar fi tenis de masă.  De asemenea poți urmări meciuri live pe ecranele disponibile în agenții, poți juca jocuri de cazino, poți plasa pariuri virtuale pe curse de cai sau de câini și multe altele.

Iar în caz că nu știai, din sucursalele operatorului poți băga bani în contul online astfel încât poți juca la pariuri online fără a avea nevoie de un card de credit sau de o altă metodă de plată. Trebuie doar să înmânezi banii casierei și să îi menționezi numele de utilizator. Iar când câștigi poți opta de asemenea pentru o retragere prin intermediul agenției, pentru a evita utilizarea transferului bancar sau a altei metode de scoatere a câștigurilor. Deci poți retrage bani de pe contul online în același mod în care retragi câștigurile de pe un bilet de pariuri.

Deschide cont online și încasează bonusul de bun venit de 100% până la 200RON la această casă de pariuri online!

ATENȚIE! Unele servicii lipsesc din anumite agenții. Dacă accesezi ACEST LINK vei fi redirecționat către o pagină de pe site-ul Casa Pariurilor unde poți vedea o listă cu toate agențiile din țară, adresele lor exacte, și serviciile oferite de fiecare în parte. 

Da click pentru a vedea discuțiile despre program Casa Pariurilor


Pariuri online la Casa Pariurilor

Pariorii pot paria inclusiv online la Casa Pariurilor, site-ul fiind desigur licențiat ONJN, deci poți juca în deplină legalitate. Acesta funcționează 24 / 7, și spre deosebire de sucursalele stradale oferă și câteva servicii suplimentare cum ar fi funcția cash out (închiderea unui pariu), consultarea rezultatele pariurilor aflate în desfășurare sau contactarea serviciului de relații cu clienții direct de pe site în cazul unei probleme, plus că și oferta sportivă este ceva mai bogată.

Este adevărat că pentru a juca online este necesară verificarea contului, dar procesul de verifficare KYC se parcurge o singură dată, după cate te poți juca liniștit. Trimiți o copie după cartea de identitate și un extras de cont bancar, și gata! De asemenea, poți paria online la Casa Pariurilor și de pe telefonul mobil, deci nu trebuie să fii neapărat acasă pentru a plasa pariuri pe evenimentele sportive preferate. Descarcă aplicația Casa Pariurilor pentru IOS și Android, loghează-te pe cont, și începe să te joci! Dacă deschizi un cont acum te așteaptă și un super bous la prima depunere: 100% până la 200RON cu rulaj de doar 1X! Așa că ce mai aștepți? Deschide cont acum!

Pentru a afla mai multe informații despre platforma de pariuri online a celor de la Casa Pariurilor, te invit să citești recenzia oferită de PariuriX.com.

Deschide cont online și încasează bonusul de bun venit de 100% până la 200RON la această casă de pariuri online!


Agenții Casa Pariurilor - Te-ar mai putea interesa și: 

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult