Curse de caini la Casa Pariurilor

casa-pariurilor-curse-de-caini.JPG

Un avantaj al Casei Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) in lupta cu celelalte agentii de cartier il constituie cursele de caini, curse de caini care pot fi urmarite si pariate in ORICARE din agentiile Casa Pariurilor " din intreaga tara. Orice agentie este dotata cu o plasma in care dvs puteti urmari / studia  si paria apoi pe cainele favorit. Cursele sunt setate a incepe odata la fiecare 5 minute.

 

Detalii despre cursele de caini

Astfel, puteti castiga la un interval de 5 minute. Ce presupun aceste curse de caini? Fiecare caine este numerotat cu un numar de la 1-6 ( exista cateva agentii care le puteti numara pe degete in care xista curse si de 8 caini ) , fiind setat cu o cota de cei care stabilesc cotele. Astfel, cu cat cainele are o cota mai mare, teoretic, nu poate sa aiba mari sanse mari in a castiga cursa, insa tot timpul se petrec surprize. Aici este farmecul acestor curse. In aceste curse, puteti paria mai multe tipuri de pariuri; in primul rand, puteti plasa un pariu pe cainele castigator.

PariuriX îți arată care sunt cele mai bune case de pariuri online la care să pariezi pe curse câini!
 

Care este miza minima?

Miza minima este de 2 lei. Daca cainele are o cota de 6, iar dvs pronosticati pronosticati corect cainele castigator, veti castiga 12 lei. Totusi, daca considerati ca, castigul este prea mic, puteti incerca oricand o combinatie / sistem care sa va mareasca castigurile. Aceste pariuri se numesc pariuri de plasare sau " Primii doi / trei - Perfecta / Trifecta " . In cazul pariului de plasare, dvs va trebui sa pronosticati corect primii doi caini care trec linia de sosire primii, indiferent de ordinea plasarii lor ( locul 1 sau locul 2 ).


Ce trebuie sa mai stiu?

E important doar ca , cainii dvs sa termine pe primele doua locuri. In cazul perfecta/trifecta, trebuie sa pariati CORECT exact primii trei caini, in ordinea in care vor ajunge ei la linia de sosire; ex : 1 este primul, 4 al doilea iar 5 al treilea. De asemenea, puteti paria pe sub/peste, iar in acest caz se pariaza pe numarul de start al castigatorului sau pe par/impar, unde se pariaza pe numarul de concurs al castigatorului.


Pot paria online pe curse de caini?

Asa cum stii, incepand cu 2015 Casa Pariurilor (află mai multe despre agenție) a inceput sa ofere si pariuri online. Totusi pe aceste curse de caini poti paria doar din agentii stradale, nu si pe internet. Vezi aici o lista cu agentiile online care ofera pariuri pe caini: https://pariurix.com/unde-putem-paria-live-online-pe-curse-de-caini.html

 

Te-ar mai putea interesa si:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!