Casa Pariurilor - pariuri online, poker și jocuri de casino

Casa Pariurilor este una dintre cele mai apreciate agenții stradale din România, însă acest operator oferă mai nou și pariuri online. De aceea de-a lungul acestei recenzii vom vorbi despre serviciile oferite pe platforma online Casa Pariurilor, urmând ca despre serviciile offline să amintim doar în prima parte a acestui review. Însă vei găsi link-uri care te vor trimite către articole individuale care aprofundează anumite subiecte cum ar fi locații stradale, program de funcționare, franciză sau verificare bilet.

Descoperă top5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Tu pe care o alegi?

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ RECENZIE?

 1. Cine este operatorul de pariuri Casa Pariurilor România?
 2. Pariuri stradale la Casa Pariurilor : agenții, program, franciză etc
 3. Casa Pariurilor Online – trecerea către mediul virtual
 4. Deschidere cont și plasarea primului pariu
 5. Verificarea identității și efectuarea unei depuneri
 6. Casa Pariurilor ofertă sportivă și cote
 7. Casa Pariurilor aplicație pe mobil și download
 8. Casa Pariurilor Live – pariuri în timp real și live streaming
 9. Bonus Casa Pariurilor și alte promoții disponibile
 10. Casa Pariurilor păreri, întrebări comune și forum de discuții

 

Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Deși Casa Pariurilor oferă servicii interesante, așa cum vei vedea de-a lungul acestei recenzii, noi recomandăm să joci la unul din site-urile partenere PariuriX. Poți vedea lista lor AICI, sau poți deschide chiar acum cont la una din agențiile recomandate prin intermediul ACESTUI LINK. Există câteva avantaje dacă optezi pentru o casă de pariuri parteneră PariuriX : poți avea acces la promoții și oferte speciale exclusive prin link-urile noastre, poți beneficia de suport suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (ținem direct legătura cu reprezentanții respectivelor agenții), poți participa gratuit la concursuri PariuriX unde este necesar să ai un cont deschis la o agenție parteneră etc. Plus că încercăm să colaborăm doar cu cele mai bune agenții licențiate, deci poți juca cu încredere la oricare dintre acestea.

 

1.Cine este operatorul de pariuri Casa Pariurilor România?

Casa Pariurilor are o istorie foarte bogată la noi în țară, dar cu siguranță n-ai auzit de ea la nivel internațional, astfel încât ai putea crede că vorbim despre un operator originar din România, care funcționează doar local. Acest lucru este însă departe de adevăr.

Agenția a fost lansată prima dată în Croația, acolo unde se numește ”Hattrick-PSK”. Ea are sediul central în Dugopolje, o comună croată cu 3,000 de locuitori, dar are și un sediu în Zagreb. Ca și la noi în țară, acest operator funcționează atât online cât și offline, având un site aproape identic cu cel românesc. De fapt www.casapariurilor.ro este practic copiat după psk.hr, iar așa se și explică de ce acest site este mai stabil și pare mai bine testat decât platformele similare oferite de alte agenții care au făcut trecerea din offline în online (Stanleybet sau Superbet). Așa că spre surprinderea multora, Casa Pariurilor România are o experiență mai mare decât s-ar putea crede, atât în online cât și în offline.

 

2.Pariuri stradale la Casa Pariurilor : agenții, program, franciză etc

Nu putem scrie o recenzie super detaliată despre Casa Pariurilor fără a aminti măcar un pic despre serviciile oferite offline.
 

Casa Pariurilor agenții stradale

Casa Pariurilor are în jur de 750 de sucursale împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Acestea pot fi găsite atât în orașe mari, cât și în sate sau orașe mai mici. De exemplu în Zărnești sunt 3 astfel de agenții, în timp ce în Zimnicea, Vulcan, Vorona sau Topoloveni poate fi găsită câte o locație Casa Pariurilor.

Campioane rămân în schimb orașele importante, lucru care sunt convins că nu te surprinde chiar deloc. În București găsim aproximativ 90 de agenții Casa Pariurilor, dar este drept că acest număr nu pare chiar așa de impresionant dacă ne gândim că Superbet are în jur de 150 de locații în capitală. Dar așa cum spuneam, Casa Pariurilor are multe sedii în orașe mici unde Superbet nu are.

Agențiile Casa Pariurilor sunt majoritatea destul de mici ca spațiu, dar sunt locații curate, amenajate bine și care reușesc să profite la maxim de pe urma spațiului redus. Putem plasa pariuri sportive, pariuri loto, pariuri virtuale pe câini, cai și moto, pariuri pe loteria virtuală Lucky 6, dar în același timp ne putem încerca norocul și la popularele păcănele. Din păcate nu prea sunt găsim televizoare la care să urmărim meciurile preferate (cel puțin nu în agențiile frecventate de mine).

Află mai multe informații despre partea de pariuri offline la Casa Pariurilor!

 

Casa Pariurilor în principalele orașe din țară

 • Casa Pariurilor București – așa cum spuneam și mai sus, sunt oferite în jur de 90 de agenții în capitală, acestea fiind împărțite destul de egal între cele 6 sectoare.
 • Casa Pariurilor Iași – găsim un număr impresionant de 19 locații stradale în Iași, pe unele străzi / bulevarde fiind amplasate chiar câte 2 locații.
 • Casa Pariurilor Cluj – aproape 30 de locații pot fi găsite în Cluj, fiind probabil al doilea oraș după București ca număr de sucursale.
 • Casa Pariurilor Oradea – și în Oradea sunt 12 agenții Casa Pariurilor.
 • Casa Pariurilor Constanța – 25 de agenții sunt împrăștiate în întreg orașul.
 • Casa Pariurilor Timișoara – nici Timișoara nu stă deloc rău cu un număr de 17 agenții.
 • Casa Pariurilor Ploiești  - parcă nu stă la fel de bine ca celelalte orașe enumerate, dar tot găsim 8 sucursale.


Casa Pariurilor program de funcționare

La Casa Pariurilor programul de funcționare este unul general indiferent de agenție : se deschid la 10:00 și se închid la 22:00. Trebuie însă menționat faptul că pe durata verii programul Casa Pariurilor este unul redus : 12:00 – 20:00. În ceea ce privește sărbătorile, nu aș putea să îți spun un orar exact. Acesta poate diferi de la an la an, dar întotdeauna va fi afișat pe ușile agențiilor cu câteva zile înainte, dar și pe pagina de Facebook Casa Pariurilor.


Franciză Casa Pariurilor

Din informațiile pe care le am, Casa Pariurilor nu oferă în acest moment posibilitatea de a îți deschide o agenție în franciză. Dar nu aș băga mâna în foc că am dreptate, așa că cel mai bine este să contactezi un reprezentant al agenției. Vezi AICI care sunt metodele de contact.

Dacă te interesează acest subiect, recomand să citești și articolul : ”Ce inseamna sa ai o franciza de pariuri sportive si ce agentii ofera aceasta posibilitate?
 

3.Casa Pariurilor Online – trecerea către mediul virtual

În anul 2015 Casa Pariurilor a făcut trecerea către mediul virtual, astfel încât acum putem juca online pe casapariurilor.ro. Conform D.ONJN 1289 /29.07.2016, Casa Pariurilor deține licența cu numărul L1160652W0000306 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 30.07.2026.


Casa Pariurilor Site nou

În momentul în care a făcut trecerea către mediul online, Casa Pariurilor și-a lansat un nou site care să fie compatibil atât pentru pariuri pe internet, cât și pentru generarea de bilete la pariuri stradale. Site-ul nou casapariurilor.ro are o interfață foarte simplă, dar plăcută ochiului, care cu siguranță va fi apreciată în special de către pariorii începători care nu vor să se complice prea tare. Site-ul este destul de stabil și lipsit de bug-uri, ceea ce nu este surprinzător pentru că nu a fost făcut de la zero, ci a fost copiat după cel disponibil deja de ceva timp pe piața din Croația (psk.hr). Așa că cei de acolo au avut ceva timp pentru a remedia eventuale probleme.

Ce îmi place în mod deosebit este faptul că traducerea este una foarte bună, semn că a fost făcută cuvânt cu cuvânt de către un staff român, și nu a fost băgată rapid cu  Google Translate, așa cum am mai văzut de-a lungul timpului pe multe site-uri de pariuri online.


Casa Pariurilor Site vechi

Dacă totuși îți este dor de site-ul vechi, să știi că încă îl poți accesa. Pe pagina principală casapariurilor.ro, în meniul din stânga, vei găsi o opțiune intitulată ”Website-ul precedent”. Dar vezi că acesta este doar pentru pariuri offline, deci poate fi folosit doar pentru a consulta oferta sportivă disponibilă în agențiile stradale și pentru a genera bilete. Însă nu văd de ce l-ai folosi, pentru că nu este la fel de intuitiv și avansat ca site-ul nou.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

4.Deschidere cont și plasarea primului pariu

Pentru a paria online la Casa Pariurilor este nevoie să deschizi un cont de utilizator. Asta o poți face foarte simplu, accesând secţiunea “Înregistrare” de pe pagina de pornire. În continuare va trebui să completezi mai multe date personale, dar și date care vor ține de contul tău de utilizare. Avem în cadrul acestei recenzii un tutorial care îți poate fi de folos dacă ești la primul contact cu pariurile online – Cum deschid un cont Casa Pariurilor?

Nici plasarea de pariuri sportive la Casa Pariurilor nu îți va ridica probleme, indiferent că vrei să joci pariuri single, multiple sau în sistem. Dar pentru a îți ușura și mai mult munca, ți-am pregătit și aici un tutorial : ”Cum plasez pariuri sportive pe casapariurilor.ro?
 

5.Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Verificarea contului la Casa Pariurilor nu ridică probleme nici măcar începătorilor, exact ca și deschiderea contului de pariuri sau plasarea primului pariu. Însă trebuie să știi că este obligatoriu să parcurgi procesul de verificare KYC în maximum 30 de zile de la înregistrare, pentru că în caz contrar riști închiderea contului de pariuri.

De asemenea, cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. La acest operator ai avantajul că poți efectua o depunere sau o retragere de bani din orice sucursală proprie, dar în același timp sunt oferite și alte metode de plată alternative, așa cum ți-am arătat AICI.

 

6.Casa Pariurilor ofertă sportivă și cote

Regăsim în oferta Casa Pariurilor toate sporturile şi cotele existente într-o agenţie de cartier şi cam atât. Oferta se axează doar pe cele mai populare sporturi, 10 la număr, ceea ce este departe de oferta acestei agenții de pariuri sportive, unde găsești pariuri pe mai bine de 30 de sporturi!

Nici cotele nu sunt peste cele de la restul caselor online licenţiate în România, însă nu putem spune că suntem foarte dezamăgiţi din acest punct de vedere. Ca la orice operator, ele alternează, păstrându-se în general în valorile propuse şi de restul agenţiilor. Tipurile de pariuri oferite lasă însă mult de dorit. N-am remarcat nici măcar un pariu mai deosebit faţă de restul operatorilor, ba din contră. La fotbal, de exemplu, ca şi pariuri mai speciale pot fi catalogate “Rezerva înscrie” sau “Număr total schimbări jucător”. În rest, nimic deosebit.

Nici oferta la tenis nu sare în ochi, la meciurile cele mai importante existând doar şase tipuri de pariu uzuale: “câştigător”, “scor corect”, “primul set”, “handicap game-uri”, “total game-uri” şi “câştigă minim un set”. Lipseşte handicapul ajustabil, ceea ce pentru pasionaţii de tenis nu este o veste bună. Totuşi, trebuie precizat că pasionaţii de pariuri loto pot juca acum online pe cele mai populare loterii din oferta Casei Pariurilor, acesta fiind singurul aspect care atrage cu adevărat. În concluzie, oferta acestei agenţii de pariuri nu ne impresionează în mod deosebit. Totuși, pentru o analiză ceva mai amănunțită, recomand să accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE.

Descoperă casele de pariuri online cu cea mai bună oferă sportivă 

Și vezi care stau cel mai bine pe partea de cote!

 

7.Casa Pariurilor aplicație de pe mobil și download

Casa Pariurilor are o aplicație atât pentru IOS cât și pentru Android. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul casamobile.ro. De pe pagina Casa Pariurilor aflăm că aplicația oferă pariuri pe 40+ sporturi diferite, ceea ce din start pare greu de crezut fiindcă pe site-ul full pentru PC am găsit doar 10 sporturi. Și am avut dreptate, nu sunt acoperite nici pe departe 40 de sporturi pe mobil, deși în mod ciudat am găsit pariuri pe unele sporturi pe care nu le puteam accesa pe PC.

Aplicația Casa Pariurilor oferă inclusiv posibilitatea de a consulta statistici, istoricul confruntărilor directe și echipele de start de la meciurile mai interesante. De asemenea poți urmări live video meciurile care te interesează. Aplicația Casa Pariurilor îți oferă inclusiv posibilitatea de a scana codul QR al unui bilet jucat offline, iar pe parcurs ce evenimentele sunt decise, primești notificări cu rezultatele acelor meciuri. Tot dintr-o notificare afli și dacă biletul tău de pariuri a fost câștigător sau nu. De asemenea poți folosi aplicația pentru a găsi cea mai apropiată locație Casa Pariurilor. Aceasta va fi afișată pe o hartă virtuală, iar acest lucru este de folos în special atunci când ești într-un oraș străin.

Vezi care sunt cele mai bune case de pariuri online de pe IOS și Android!

 

8.Casa Pariurilor Live – pariuri în timp real și live streaming

Per total paltforma de pariuri live Casa Pariurilor funcționează destul de bine; informațiile și cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate într-un interval scurt de timp etc. Din păcate oferta live este una destul de modestă, astfel încât un parior serios nu are motive să joace aici cu regularitate. Mai mult decât atât, nu este oferit un centru de statistici complexe sau o fereastră 2D cu desfășurarea meciului, iar practic singurele informații pe care le poți vedea la un meci sunt: scorul, minutul și raportul cartonașelor.

Pe de altă parte, în mod surprinzător, Casa Pariurilor chiar are un serviciu de transmisii live video, lucru cu care unele agenții mult mai consacrate nu se pot lăuda. Mai mult decât atât, acest serviciu poate fi accesat în mod gratuit chiar dacă nu ai efectuat vreodată un depozit, iar balanța ta este 0,00RON. Singura condiție este să ai un cont deschis și funcționabil. Nici o altă agenție nu oferă acces la stream-uri live în aceste condiții, dar înainte de a te bucura prea tare trebuie să știi că numărul de meciuri transmise este unul destul de limitat. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Descoperă cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri live!
 

9.Bonus Casa Pariurilor și alte promoții disponbile

Casa Pariurilor vine în 2020 cu un super bonus de bun venit - 100% până la 200RON! Însă nu suma în sine este cea care ne ia ochii, ci condițiile de rulaj atașate. Dacă îți vine să crezi, întreaga sumă trebuie rulată o singură dată pe orice cotă înainte de a putea fi retrasă! Da, ai auzit bine! Totuși grăbește-te, că o astfel de ofertă probabil nu va fi dispozinibilă o perioadă prea lungă de timp. Pentru detalii suplimentare despe acest super bonus, accesează ACEST LINK.
 

10.Casa Pariurilor păreri, întrebări comune și forum de discuții

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre această agenție de pariuri sportive, atunci poți accesa secțiunea de Întrebări și Răspunsuri de pe site-ul PariuriX.com.  Dacă nu găsești aici sau în celelalte secțiuni ale recenziei răspunsul care te interesează, atunci poți posta nelămurirea ta pe forumul de discuții Casa Pariurilor. În cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru te va ajuta, dacă va putea. Dacă în schimb te confrunți cu un bug pe site sau ai o problemă mai gravă, cel mai bine este să contactezi serviciul de relații cu clienții.

Iar dacă vrei să citești păreri despre Casa Pariurilor, sau dorești să lași propria ta recenzie, din nou o poți face pe forumul de discuții, accesând link-ul de mai sus.

Deschide cont chiar acum la agenția recomandată de PariuriX și pune mâna pe un super bonus de bun venit!

Pariază online la casa de pariuri Casa Pariurilor

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

3100 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii