Verificarea contului de pariuri la PokerStars

maxim 24 de ore lucrătoare

Verificarea contului

Vezi cum se verifică identitatea contului de pariuri PokerStars (deschide un cont acum) pentru a putea retrage rapid banii de pe cont, și pentru a nu te trezi cu contul blocat! Procesul de verificare îți poate da câteva bătăi de cap dacă nu știi la ce să te aștepți, deci citește cu atenție informațiile următoare! Trebuie spus din start că dacă ai deja un cont PokerStars verificat, atunci poți să pariezi fără probleme pe platforma PokerStars fără a fi necesar să repeți procedura de verificare. Oricum pașii ce trebuie urmați sunt destul de simpli, așa cum vei putea vedea mai jos.

Deschide cont și parcurge procesul de verificare KYC la PokerStars chiar acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Verificare PokerStars  – ce documente trebuie să trimit?
  2. PokerStars  KYC – cum trimit documentele solicitate?
  3. Documente ce pot fi solicitate ulterior și probleme comune
  4. Întrebări comune despre procesul de verificare a identității

 

1.Verificare PokerStars – ce documente trebuie să trimit?

Cei de la PokerStars solicită în primă fază doar un act de identitate: buletin, pașaport, permis de conducere, livret militar, PASS Card. Ulterior, înaintea primei retrageri, va fi cerută și o dovadă a adresei: aici poți trimite o copie după o factură de utilități (gaze, apă, curent, cablu TV sau telefon), un extras de cont bancar, sau un extras de card de credit. Indiferent de actul trimis, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni. Este acceptat chiar și certificatul de asigurare casă sau automobil, cu condiția să nu fie mai vechi de 12 luni. Există posibilitatea ca înainte de prima retragere să îți fie solicitate și alte documente, poți găsi mai jos detalii în acest sens. Dar teoretic, pentru o verificare de bază, aceste acte ar trebui să fie suficiente.


2. PokerStars KYC – cum trimit documentele solicitate?

În trecut verificarea contului la PokerStars era destul de anevoioasă, putând fi făcută doar din cadrul aplicației pentru poker. Mai nou însă, a fost adăugată posibilitatea de a verifica identitatea direct de pe site, urmând următorii pași simpli. 

  1. Loghează-te pe contul PokerStars sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
  2. Dă click pe numele de utilizator din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul Meu”.
  3. Dă click pe butonul ”Verifică-mi contul”.
  4. Încarcă unul din documentele solicitate - pașaport, permis de conducere sau carte de identitate. Noi recomandăm să atașezi o copie după cartea de identitate. 

Conform legii, verificarea legii trebuie parcursă în maxim 30 de zile din momentul deschiderii contului. Cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200$, și nici nu vei putea solicita retrageri. Înainte de prima retragere este posibil să ți se solicite și documente suplimentare precum o dovadă a adresei și / sau o copie după metoda de plată utilizată pentru efectuarea ultimului depozit.

 

3.Documente ce pot fi solicitate ulterior și probleme comune

Dacă intri pe forumul de discuții PokerStars, vei vedea că unii utilizatori au avut probleme cu verificarea identității, acestora fiindu-le solicitate destul de multe acte suplimentare. În orice caz mult mai multe decât la alte case de pariuri licențiate.

Utilizatorul Gordea menționa faptul că a trimis actele solicitate inițial (act de identitate și dovadă a adresei), i s-a spus că totul este ok, și că identitatea a fost verificată. Însă utilizatorul susține că după efectuarea primei depuneri (în valoare de 1,000RON), contul i-a fost blocat imediat. Acesta a fost pus să completeze și să semneze un formular, dar și să trimită mai multe documente în maximum 48 de ore. Printre documentele solicitate, se număra factură de utilități, extras de cont bancar, dar și extras de card. În mod normal casele de pariuri solicită doar unul din aceste documente, acesta fiind suficient pentru verificarea adresei. Însă cei de la PokerStars le vroiau pe toate 3. Nu pot garanta pentru acuratețea informațiilor furnizate de acest utilizator PariuriX, însă consider că este bine să cunoști aceste aspecte înainte de a deschide un cont de pariuri PokerStars. Poți citi AICI comentariul exact.

Eu unul am parcurs procesul de verificare KYC cu mult timp în urmă, de pe vremea când PokerStars nici nu exista (și asta pentru că mi-am verificat contul la PokerStars), iar procesul a mers destul de rapid și fără probleme. Ar mai trebui menționat că agenția poate solicita în orice moment o dovadă a metodei de plată utilizate pentru depuneri de bani, cum de altfel se întâmplă pe la toate casele de pariuri online licențiate.

 

4.Întrebări comune despre procesul de verificare a identității PokerStars

Este obligatoriu să parcurg procesul de verificare KYC?

Verificarea identității contului de pariuri este un pas obligatoriu ce trebuie parcurs la orice casă de pariuri online, iar lucrurile nu sunt diferite nici la PokerStars. Cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. Mai mult decât atât, dacă nu parcurgi procesul de verificare KYC la PokerStars în maximum 30 de zile de la efectuarea primei depuneri, riști închiderea contului și pierderea fondurilor aferente. Așa prevede legea, deci nu prea ai de ales. Din păcate însă, așa cum ai văzut mai sus, staff-ul PokerStars  ar putea fi ceva mai pretențios decât al altor case de pariuri online când vine vorba de verificarea identității.


Cum ştiu că documentele pe care le trimit vor fi acceptate?

Sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate, cu condiția ca acestea să fie valabile și lizibile. Informațiile trebuie să poată fi ușor de citit (să nu fie blurate sau acoperite), iar poza să conțină integral documentul (nu doar o parte din el).


În ce format trebuie să trimit documentele?

Este recomandat să folosești un format .jpg, dar sunt acceptate și formate .pdf, .tiff și .doc cu condiția ca un fișier să nu fie mai mare de 5MB.


Cât timp durează până când actele sunt verificate?

De regulă cei de la PokerStars se mișcă destul de rapid astfel încât nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore, dar pot exista și excepții dacă au multe solicitări.

Deschide cont și parcurge procesul de verificare KYC la PokerStars chiar acum!

 

Sunt actele mele în siguranță?

Mulți se tem să trimită acte personale site-urilor de jocuri de noroc, dar totuși vorbim de un operator care este numărul 1 în lume în materie de poker, deci sunt convins că cei de acolo respectă toate normele de securitate.
 

Copia după dovada adresei a fost respinsă, de ce?

Factura de utilități, extrasul de cont bancar și extrasul de card n-au voie să fie mai vechi de 3 luni, în timp ce certificatul de asigurare casă / mașină trebuie să aibă o vechime de maxim un an. Dacă ai respectat această condiție și totuși actul a fost respins, poate a fost din cauza faptului că nu se văd în poză toate cele 4 colțuri ale documentului sau informațiile sunt blurate și neclare.
 

Am căutat secțiunea ”Ajutor” pe site dar nu am găsit-o, de ce?

Această secțiune este disponibilă doar în cadrul aplicației PokerStars, nu și de pe site-ul pokerstars.ro. Trebuie să descarci aplicația pentru poker pentru a putea trimite documentele.

Pentru mai multe informații despre procesul de verificare al identității la casele de pariuri online licențiate, accesează următorul articol: Verificarea cont KYC la Top 5 case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple.

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?