PokerStars - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri speciale, virtuale și eSports la BetStars

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

PokerStars nu oferă pariuri pe sporturi virtuale sau pe loterii internaționale, dar are în schimb o ofertă bogată pe curse de cai, eSports și pe evenimente non-sportive.

Pariuri pe sporturi electronice

Oferta pe eSports este destul de generoasă și conține pariuri pe Counter-Strike, League of Legends, DOTA și Starcraft. Este însă enervant faptul că toate meciurile sunt băgate la grămadă și nu este precizat care este meci de CS:GO, care este meci de DOTA etc. Pe de altă parte dacă nici măcar nu știi la ce joc este un anumit meci, atunci nu știu ce mai cauți pe respectiva pagină de pariuri (poate doar dacă vrei să pierzi bani și nu știi cum).


Pariuri non-sportive

Dacă accesezi ”Sporturi A-Z” – ”Speciale” vei găsi o gamă largă de pariuri speciale după cum urmează:

  • TV – pariuri pe ”Sports Personality Of The Year”, ”X-Factor UK 2017” și pe alte emisiuni televizate.
  • Politică – Poți plasa pariuri pe mai multe evenimente politice din SUA, Marea Britanie și Franța.
  • Religie – Poți paria pe viitorul papă, dar zic să nu iei încă în considerare astfel de pariuri unde este posibil să mai aștepți câțiva ani buni până să fie decise.
  • Alte pariuri – cum îl va chema pe următorul copil din familia regală britanică? Cu cine se va căsători prințul Harry? Astfel de pariuri și altele de acest gen pot fi găsite la PokerStars


Pariuri pe curse de cai

PokerStars oferă pariuri și pe curse hipice acoperind toate cursele de pe 6 circuite diferite din Marea Britanie: AYR, Galway, Newtown Abbot, Windsor și Wolverhampton. Se pot plasa pariuri atât pe câștigător, cât și pe top2 sau top3.

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?