Primul pariu la PokerStars

Acum a venit momentul să vedem cum se plasează primul pariu la PokerStars. Această casă de pariuri, ca orice altă agenție online, permite plasarea de pariuri single, pariuri multiple (acumulator / combo), dar și pariuri în sistem. Dar înainte de a vedea cum se joacă fiecare tip de bilet în parte, să aflăm cum găsim meciurile care ne interesează.

Deschide cont și plaseză pariuri sportive la PokerStars Sports chiar acum!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Găsirea meciului care te interesează
  2. Plasarea unui pariu single
  3. Plasarea unui pariu multiplu
  4. Plasarea unui pariu în sistem
  5. Plasarea unui pariu live
  6. Verificarea biletului PokerStars

 

1.Găsirea meciului care te interesează

Intră în secțiunea Sporturi, iar în partea de sus a paginii ai un meniu care conține toate sporturile pe care poți paria. Alege sportul dorit, după care mai jos vei vedea că meciurile sunt împărțite pe mai multe categorii: Live, Zilnic, Competiții, Cupoane, Pariuri pe termen lung. Dacă de exemplu vrei să vezi o listă cu toate competițiile de fotbal pe care se poate paria atunci selectează Fotbal – Competiții. De aici poți accesa orice campionat și implicit orice meci.

În imaginea de mai jos poți vedea un exemplu cu pașii care trebuie urmați pentru a paria pe victoria echipei Cork City în meciul cu Dundalk din campionatul Irlandei. Găsirea meciurilor dorite este un pic mai complicată decât la alte case de pariuri online, dar te vei obișnui rapid.

 

2.Plasarea unui pariu single

Dacă dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, atunci selecția respectivă va fi adăugată într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii, exact ca în imaginea de mai jos. Tot ce ai de făcut este să completezi suma dorită și să apeși butonul ”Plasează pariu”. Atunci când plasezi un prim pariu de 5€ vei fi recompensat cu 1 FREEBET în valoare de 5€, dar pentru mai multe detalii despre oferta de bun venit de la PokerStars accesează ACEST LINK.

 

3.Plasarea unui pariu în acumulator la PokerStars

Mai devreme sau mai târziu vei dori să plasezi și pariuri multiple la PokerStars. Selectează toate pariurile dorite, iar acestea se vor încărca în biletul virtual unul sub altul. În partea de sus a biletului, deasupra meciurilor, vei găsi opțiunea prin care să plasezi un bilet simplu. Numele acesteia diferă în funcție de numărul de pronosticuri de pe bilet, dar de fiecare dată ea va fi singura afișată atâta timp cât este selectat tab-ul Individuale / Acumulator. Completează suma dorită în căsuța corespunzătoare, și apasă butonul ”Plasare pariu”. Pentru ca pariul să fie câștigător, este necesar ca toate selecțiile de pe bilet să fie pronosticate corect.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo)? Tu ce alegi?


4. Plasarea de pariuri în sistem la PokerStars

Ca la orice altă casă de pariuri online, și la PokerStars Sports poți plasa pariuri în sistem. Sistemele disponibile diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. De exemplu la un bilet cu șase meciuri poți juca sisteme clasice precum 2/6, 3/6, 4/6 sau 5/6, dar și sisteme britanice precum Heinz și Lucky.

Dacă în schimb joci un bilet cu 4 meciuri, precum cel din imaginea de mai jos, vei avea de ales între Duble (2/4), Triple (3/4), Yankee și Lucky15. Eu am completat cu ”1” în dreptul sistemului ”Lucky15”, ceea ce înseamnă că miza totală este de 15€, deoarece sunt 15 combinații posibile. Pariul tău va conține 6 duble, 4 triple, 4 pariuri single și 1 pariu cu toate cele patru selecții.

Pariul trebuie plasat din cadrul tabului ”Alte multiple”. Din păcate nu merge să jucăm bilete cu baze (bancheri).

Nu știi ce este un pariu în sistem sau cu baze? CLICK AICI pentru informații complete!

 

5.Plasarea unui pariu live

Pariurile live se plasează la fel de simplu ca și atunci când pariezi pre-meci, astfel încât nu sunt prea multe de spus. Doar că va trebui să te miști mai rapid ținând cont că atunci când pariezi live cotele sunt într-o schimbare continuă, iar astfel riști ca pariul tău să nu fie acceptat dacă nu-l plasezi imediat ce l-ai adăugat pe bilet. Eventual poți bifa căsuța ”Acceptă automat o micşorare a cotelor pentru a grăbi plasarea pariurilor” dacă ești de acord ca viitoarele tale pariuri să fie acceptate chiar şi atunci când scad cotele.

 

6.Verificarea biletului de pariuri PokerStars

Vrei să afli cum poți verifica biletele jucate la PokerStars? Este extrem de simplu. Loghează-te pe contul de pariuri PokerStars, după care tot ce ai de făcut este să accesezi Sport – Cont – Istoric Pariuri. Se va deschide o pagină precum cea din poza de mai jos, acolo unde vei avea posibilitatea să filtrezi pariurile în funcție de statusul lor (deschise, câștigătoare, pierzătoare etc) și intervalul în care au fost jucate.   

Deschide cont și plaseză pariuri sportive la PokerStars Sports chiar acum!

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?