PokerStars - cea mai bună cameră de poker din lume!

Oricine a auzit de PokerStars. Este cea mai importantă cameră de poker din lume, fiind "fratele mai mare" al platformei BetStars. PokerStars impresionează la toate capitolele: diversitatea jocurilor, turnee cu super premii, bonusuri și promoții atractive, platformă stabilă, seriozitate ridicată a staff-ului, depuneri și retrageri procesate rapid, iar lista poate continua.

Joacă acum la PokerStars, cea mai importantă cameră de poker din lume!


Tipuri de poker oferite de PokerStars

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, iar astfel aceasta își permite ca în afară de Texas Hold’em și Omaha să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de jocuri, doar că nimeni nu le va juca. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, iar dacă aici nu găsești, nici că vei găsi în altă parte.


Tipuri de jocuri oferite

Poți participa la jocuri cash și mese sit & go pe toate mizele posibile, de la cele mai mici la cele mai ridicate. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau Monday Million.


Turnee oferite

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători. Acest lucru este însă normal.

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.


Bonus de bun venit PokerStars

Clienții noi au de ales între un bonus de 100% în limita a 600$ sau a unui bonus instant de 30$. Pentru prima ofertă trebuie să folosești la depunere codul de bonus ”STARS600”, iar bonusul va fi eliberat treptat pe parcurs ce te joci în tranșe de câte 10$. Pentru cea de-a doua ofertă trebuie folosit codul ”THIRTY”, jocurile gratuite fiind creditate pe parcursul următoarei săptămâni. A doua ofertă este indicată celor care nu vor să depună sume mari, deoarece primești bonusul integral chiar și în cazul unui depozit de doar 20$. Ar mai trebui menționat faptul că nu poți lua ambele bonusuri, ci trebuie să alegi unul singur.


Alte lucruri importante de știut

PokerStars oferă clienților foarte multe promoții atractive, jocuri de antrenament pe bani virtuali, un program VIP atractiv, dar chiar și o școală de poker. De asemenea, sunt oferite aplicații foarte performante pentru PC, telefon și tabletă ce pot fi descărcate pe aproape orice sistem de operare. Acest programe merg ireproșabil, ceea ce este de înțeles în condițiile în care Pokerstars investește sume importante de bani pentru a putea oferi cele mai bune servicii.

Joacă acum la PokerStars, cea mai importantă cameră de poker din lume!

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?