Plăți BetStars - Depuneri și retrageri de bani

0,10€

Miza minima

Deoarece aparține de PokerStars, cea mai importantă cameră de poker la nivel mondial, este de la sine înțeles că PokerStars oferă o varietate largă de metode de plată. Depunerea minimă este accesibilă și celor cu bugete reduse, iar depunerile și retragerile de bani pot fi efectuate foarte ușor și rapid, așa cum vei putea vedea mai jos.

Deschide cont și efectuează un depozit la PokerStars Sports chiar acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce trebuie să știi din start?
 2. PokerStars depunere minimă și metode de plată disponibile
 3. Cum efectuez o depunere la PokerStars?
 4. PokerStars retragere minimă și cum efectuez o retragere de bani
   

1.Ce trebuie să știi din start?

Trebuie spus din start că la PokerStars nu poți paria în lei românești, deci atunci când te înregistrezi trebuie să alegi una din următoarele trei valute: dolari, euro sau lire sterline. În ciuda acestui aspect, atunci când efectuezi un depozit la PokerStars poți alege să depui în RON, deși este o chestie care ține mai mult de afișaj. De fapt doar îți apare că depui în RON, pentru că în realitate o faci tot în valuta în care este setat contul de pariuri.

Asta înseamnă că pe lângă suma depusă de tine va fi oprit și un comision corespunzător schimbului valutar. Același lucru este valabil și în cazul retragerilor. De exemplu eu am vrut depun 200 RON și am primit în schimbul lor suma de 51.01$, deși conform cursului la zi ar fi trebuit să primesc 52.77$ dacă nu s-ar fi oprit nicio taxă.

 

2. PokerStars depunere minimă și metode de plată disponibile

 • carduri de credit / debit – sunt acceptate atât carduri Visa, cât și Mastercard sau Maestro. Depozitul minim la PokerStars cu cardul este de 10 $/€.
 • portofele electronice – poți efectua depuneri de bani la PokerStars utilizând și portofele electronice precum Skrill, Neteller sau Paysafecard. Și aici, poți depune sume începând de la 10$ / €.
 • transfer bancar – este oferită inclusiv posibilitatea de a efectua un depozit prin transfer bancar, dar aici am avut parte de un adevărat șoc când am văzut care este depunerea minimă la PokerStars.ro. Îți vine să crezi sau nu, aceasta este de 5,000$! De asemenea, există posibilitatea să ți se solicite documente suplimentare în cadrul procesului de verificare KYC dacă optezi pentru această metodă de plată, ceea ce este totuși un lucru normal ținând cont că vorbim de o plată destul de consistentă.

Indiferent de metoda de plată aleasă agenția nu percepe comisioane, dar așa cum am menționat mai sus, vei avea de plătit o anumită sumă corespunzătoare schimbului valutar. Depunerile cu cardul sau prin portofele electronice au loc instant, în timp ce cele prin transfer bancar ar putea dura între 2 și 4 zile lucrătoare.

 

3.Cum efectuez o depunere la PokerStars?

 • Loghează-te pe contul tău de pariuri sau deschide cont acum dacă nu ești deja client!
 • Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus a paginii principale.
 • Se va deschide o fereastră precum cea din poza de mai jos, din care va trebui să selectezi metoda de plată aleasă și să completezi în lei suma pe care vrei să o depui.
 • Urmează indicațiile specifice metodei de plată selectate.

 

Cum efectuez un depozit cu cardul?

Selectează din lista metodelor de plată tipul de card pe care îl deții (Visa / Mastercard / Maestro), după care apasă pe săgeata verde din colțul dreapta jos. Se va deschide o fereastră precum cea din poza următoare, unde va trebui să completezi numărul cardului, data expirării și codul CVN (adică codul CVV reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului).

Mai jos ai o opțiune prin care poți salva datele cardului, pentru a putea efectua o depunere rapidă data viitoare. La final apasă pe săgeata verde de jos, iar fondurile sunt creditate instant pe cont. Vezi ce ușor se efectuează o depunere de bani la PokerStars?

 

Cum efectuez o depunere de bani cu portofele electronice?

Selectează Skrill, Neteller sau Paysafecard, după care se va deschide o fereastră în care vei fi redirecționat către pagina comerciantului. Aici va trebui să te loghezi și să confirmi tranzacția, după care fondurile sunt virate instant pe cont.

Dacă nu ai completat încă date personale precum nume sau adresă, atunci vei fi redirecționat către o pagină unde va trebui să completezi aceste date, și abia apoi vei putea efectua depunerea. De asemenea, cei de la PokerStars solicită să ai contul Skrill / Neteller verificat în totalitate înainte de a îl putea utiliza pentru depuneri sau retrageri de bani. Acest lucru se face direct de pe site-ul comerciantului. Din ce știu, nici o altă casă de pariuri online licențiată nu are o astfel de cerință.

 

3.PokerStarsretragere minimă și cum efectuez o retragere de bani

Indiferent de metoda de plată aleasă (card de credit / debit, Skrill, Neteller, Paysafecard), retragerea minimă la PokerStars este de 10$ / €, exact ca și în cazul depunerii minime. Nu știu care este suma minimă pe care o poți retrage prin transfer bancar, dar ținând cont că depozitul minim este de 5,000$, mă aștept la ce este mai rău.

Ca la orice altă casă de pariuri online, poți retrage bani doar prin aceeași metodă prin care ai efectuat un depozit. Apar însă și excepții. Dacă ai depus utilizând un card Mastercard sau prin Paysafecard, atunci vei putea solicita retrageri doar prin transfer bancar. Dar din nou, îmi e teamă să nu fie limita prea ridicată. Dacă știi care este aceasta, te rog să dai un reply mai jos. Pe site nu este afișată.

Pentru a efectua o retragere de bani la PokerStars, tot ce ai de făcut este să intri în Casierie, să selectezi ”Retragere bani” și să urmezi indicațiile. Retragerile prin portofele electronice nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore, în timp ce cele pe card sau prin transfer bancar durează de obicei 2-4 zile lucrătoare.

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri sportive BetStars

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 45 45 instantaneu
Transfer bancar
45
Skrill 45 45 instantaneu
Neteller 45 45 instantaneu
Paysafecard 45
instantaneu

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?