Pariuri live la PokerStars

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

În ceea ce privește platforma de pariuri livePokerStars sunt două aspecte ce trebuiesc discutate separat: cât de bogată este oferta sportivă, și cât de bine funcţionează platforma din punct de vedere tehnic. După ce vom aprofunda aceste două subiecte, vom vedea și ce alte facilități ne oferă serviciul PokerStars Live Betting.

Deschide cont și plasează pariuri live la PokerStars chiar acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. PokerStars Live Betting – aspecte tehnice
 2. Cât de bogată este oferta de pariuri live PokerStars?
 3. Alte facilități oferite de PokerStars Live
 4. Concluzii finale


1. PokerStars Live Betting – aspecte tehnice

La acest capitol se simte din plin că pariezi pe o platformă ce aparține de PokerStars. Site-ul este stabil tot timpul, informațiile și cotele sunt actualizate rapid, iar pariurile sunt plasate într-un timp scurt, astfel încât în materie de pariuri live PokerStars nu este cu nimic mai prejos decât Unibet, Netbet sau alte agenții de top.

Astfel poți juca în condiții mai mult decât decente pe platforma PokerStars Live Betting, pariurile fiind blocate destul de rar, iar câștigurile fiind plătite în maxim câteva minute din momentul în care pariul este decis. Dar așa cum știi, partea tehnică este importantă, dar nu te încălzește mai deloc dacă nu este susținută și de o ofertă sportivă bogată. Degeaba merge site-ul bine dacă nu ai pe ce paria. Așa că hai să vedem cât de bună este oferta de live betting la PokerStars.ro

 

2. Cât de bogată este oferta de pariuri live PokerStars?

Aici încep să apară minusurile și ele pot fi observate rapid. Am comparat oferta live a nouă dintre cele mai importante case de pariuri online într-un mod foarte simplu: am văzut câte meciuri oferă într-un anumit moment fiecare agenție la fiecare din sporturile din ofertă. Evident că rezultatul nu reflectă realitatea 100% pentru că o agenție care are o ofertă slabă acum poate avea o ofertă mai bună peste o zi, în funcție de meciurile și competițiile care au loc în acel moment. Dar pe de altă parte o agenție care acum are una dintre cele mai slabe oferte, sigur nu va avea peste o zi pe cea mai bună. Nu se trece așa ușor de la o extremă la alta, astfel încât o astfel de comparație este totuși relevantă.

Din cele 9 agenții comparate, PokerStars era pe locul 7 cu doar 35 de meciuri în ofertă, în condițiile în care Fortuna avea 82. Mai problematic este faptul că PokerStars avea cea mai slabă ofertă la fotbal din toate cele 9 agenții.

Nici la număr de opțiuni de pariere agenția nu stă prea bine și vei simți asta din plin mai ales dacă pariezi live pe România Liga 1, acolo unde oferta este destul de modestă. Spre deosebire de alte case de pariuri online licențiate, oferta live PokerStars nu este adaptată suficient pieței locale, astfel încât nu te aștepta să fie oferită o atenție prea mare campionatului intern, și cu atât mai puțin ligilor inferioare de fotbal de la noi din țară.

 

3. Alte facilități oferite de PokerStars Live

Centru de statistici

Este oferit un centru de statistici unde poți vedea raportul șuturilor, ocaziilor, posesiei, cornerelor, cartonașelor etc. La fiecare meci există chiar și o fereastră 2D care afișează în timp real cine atacă și ce se întâmplă notabil. Cel puțin în teorie. Problema este că la meciuri între echipe de mâna a doua sau a treia, acest centru de statistici nu funcționează, iar în locul lui primim un mesaj simplu de tipul ”Content no longer available”. Deci la astfel de partide nu vom putea vedea nici un fel de informație, în afară de scor și minut, care sunt afișate în partea stângă a paginii în dreptul meciului, și nicidecum în centrul de statistică.

 

Spin & Bet de la PokerStars

Unic la PokerStars ai opţiunea Spin & Bet. Prin aceasta după ce alegi un pronostic poţi să învârţi roata prin care se va stabili cu cât se înmulţeşte miza ta, variantele fiind 1x, 1.5x, 2x, 5x şi 10x. Da, poţi să joci 100 de euro pe un pariu şi activând opţiunea Spin&Bet să câştigi de 10 ori mai mult decât câştigul normal. Există însă un ”dar”: dacă alegi această opţiune doar 90% din miză va conta ca miză la pariul tău, 10% din miză urmând să fie distribuit către jackpot cu cote îmbunătăţite. Mai multe detalii despre opțiunea Spin & Bet de la PokerStars poți găsi în ACEST ARTICOL.


Pariuri live de pe mobil

Întreaga ofertă sportivă live disponibilă la PokerStars.ro pe PC poate fi accesată fără probleme de pe mobil prin intermediul aplicației pentru IOS sau direct din browser pe Android și Windows. Platforma pentru mobil este optimizată destul de bine, astfel încât poți paria în condiții mai mult decât decente. Nu vom aprofunda subiectul deoarece pe ACEASTĂ PAGINĂ am vorbit despre pariuri de pe mobil la PokerStars

 

Transmisiuni live video la PokerStars și alte servicii

Din păcate nu este oferit un serviciu PokerStars TV la care să putem urmări live video meciurile preferate. Aceasta este o facilitate adoptată de tot mai multe case de pariuri online (lista lor poate fi găsită AICI), dar din păcate PokerStars se lasă așteptată. De asemenea, nu este oferită opțiunea de pariu rapid, și nici posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și tipurile de pariuri preferate. Nici măcar un calendar cu evenimentele viitoare n-am reușit să găsesc, ceea ce reprezintă un minus.

 

4.Concluzii finale

Pentru cei care vor să se axeze în special pe pariuri live, PokerStars nu este chiar pe lista de agenții recomandate. Deși platforma funcționează ireproșabil din punct de vedere tehnic, oferta live nu este suficient de bogată sau de diversificată încât să mulțumească majoritatea pariorilor. Recomand acest operator pentru pariuri în timp real doar celor care se axează pe meciuri cât de cât importante, și care nu pun în prim plan ligi de mâna a doua sau competițiile sportive din România. De asemenea, nici facilitățile oferite nu ies prea mult în evidență, singura mai interesantă fiind opțiunea de Spin & Bet.

Deschide cont și joacă la PokerStars Live Betting chiar acum!

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?