PokerStars - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

PokerStars pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Vrei să pariezi la PokerStars Sports de pe Iphone, Ipad sau un telefon / o tabletă cu Android și nu știi cum? În acest articol îți voi arăta ce aplicații oferă acest operator și cum se pot instala acestea. De asemenea, vom vedea dacă merită sau nu să le folosim cu regularitate.

Deschide cont și plasează chiar acum pariuri sportive la PokerStars de pe mobil!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum joc la pariuri de pe mobil la PokerStars ?
  2. Cum descarc și instalez aplicația PokerStars IOS?
  3. Facilități oferite de aplicația PokerStars pentru pariuri sportive
  4. PokerStars App pentru desktop – o facilitate unică
  5. Concluzii PokerStars  IOS și PokerStars Android

 

1.Cum joc la pariuri de pe mobil la PokerStars?

Dacă vrei să joci la PokerStars utilizând un dispozitiv mobil, atunci trebuie să știi că există o aplicație pentru IOS numită ”PokerStars Sports Pariuri”, în timp ce utilizatorii de Android și Windows trebuie să parieze din browser. Recunosc că acest lucru este surprinzător în condițiile în care PokerStars, brandul de care aparține PokerStars (intră acum pe site), se axează foarte mult pe dispozitivele mobile. Practic poți găsi aplicații de poker pentru orice sistem de operare sau tip de telefon / tabletă, astfel încât nici un alt site de gambling nu se ridică la nivelul celor de la PokerStars din acest punct de vedere. Dar poate în viitorul apropiat va fi oferită și o aplicație de pariuri PokerStars pentru Android.

Momentan, pentru a juca de pe un telefon sau o tabletă cu Android, tot ce ai de făcut este să deschizi browser-ul și să tastezi adresa pokerstars.ro, site-ul fiind optimizat. Deși din punct de vedere grafic nu sunt mari diferențe față de aplicația pentru IOS, ia în considerare faptul că programul de pariuri este ceva mai rapid și mai stabil, plus că de pe site lipsesc câteva facilități cum ar fi posibilitatea să rămâi logat pe cont o perioadă mai lungă de timp, sau cea de a primi notificări pe ecranul principal.

 

2.Cum descarc și instalez aplicația PokerStars IOS?

  • Înregistrează-te la  PokerStars dacă nu ești deja client, sau loghează-te pe contul actual.
  • Intră în Apple Store și scrie în chenarul de Search ”PokerStars Sports Pariuri”. Vei vedea că prima aplicație găsită este chiar cea care te interesează pe tine 
  • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

 

3.Facilități oferite de aplicația PokerStars pentru pariuri sportive

Aplicația are o grafică asemănătoare cu site-ul pentru desktop și este destul de ușor de folosit, interfața fiind una intuitivă cu care te vei descurca imediat fără nici cel mai mic efort.

Aceasta oferă atât pariuri sportive, cât și jocuri de cazino și poker. Oferta din secțiunea ”Casino” este chiar generoasă: 42 de sloturi, 20 de jocuri de cărți, 6 jocuri de ruletă și alte 6 jocuri cu dealer live. În ceea ce privește secțiunea de poker nu sunt oferite decât câteva din mesele și turneele disponibile la PokerStars; dacă vrei acces full va trebui să descarci aplicația pentru poker (aceasta este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android – detalii aici).

Revenind la pariuri sportive, aplicația pentru IOS conține toate pariurile disponibile pe PC, atât pre-meci cât și live. Plus că poți efectua depuneri și retrageri și poți vedea în orice moment o listă cu promoțiile disponibile. Chiar și live se poate paria în condiții optime, mai ales că este oferit un centru de statistici, plus posibilitatea de a minimiza opțiunile care nu te interesează (dar din păcate nu este oferită posibilitatea de a adăuga la favorite anumite pariuri). Aplicația este stabilă, astfel că nu trebuie să te îngrijorezi că se va bloca fix când vrei să pui pariul dorit.

 

Diferențe între site-ul optimizat și aplicația pentru mobil

Site-ul mobil este similar cu aplicația, doar că nu mai oferă poker (poți descărca aplicația PokerStars pentru așa ceva). Iar așa cum spuneam mai sus, nu avem posibilitatea de a rămâne logați pe cont o perioadă mai lungă de timp, sau să primim notificări pe ecranul principal, facilități de altfel disponibile pe PokerStars App pentru IOS. În rest nu sunt diferențe notabile, dar trebuie să iei în considerare faptul că aplicația pentru IOS merge mai bine și este mai stabilă decât site-ul optimizat pentru Android / Windows. Oricum, poți paria în condiții optime după acesta fără prea mari bătăi de cap.

 

4. PokerStars App pentru desktop – o facilitate unică

Vei zice că poți paria direct din browser ca la orice altă casă de pariuri online, ceea ce este complet adevărat. Dar puțini știu că PokerStars (vezi site-ul agenției) este singura agenție licențiată la care poți plasa pariuri de pe calculator prin intermediul unei aplicații.

Deoarece vorbim de o platformă de pariuri sportive asociată celei mai mari camere de poker din lume, cei de la PokerStars s-au gândit să ofere clienților posibilitatea de a paria direct din cadrul aplicației de poker, pentru ca aceștia să aibă acces la ambele servicii din cadrul aceeași ferestre.

Astfel tot ce ai de făcut este să descarci aplicația PokerStars, să o instalezi și să te loghezi. Apoi vei vedea că în partea de sus a acesteia ai opțiunea de a accesa platforma de pariuri sportive. Aceasta are o grafică identică cu site-ul, dar oferă câteva opțiuni în plus, cum este cea de verificare a contului de pariuri sau cea de contactare a serviciului de relații cu clienții.

 

5.Concluzii PokerStats IOS și PokerStars Android

Concluzia este destul de simplă. Deținătorii unui Iphone sau a unui Ipad sunt mai privilegiați decât utilizatorii de Android, deoarece aceștia pot descărca o aplicație PokerStars pentru pariuri din mers. Dar și de pe site-ul optimizat vei putea paria în condiții destul de decente, astfel încât vei simți lipsa unui PokerStars App doar dacă ești genul de parior care pierde multe ore pe zi la pariuri de pe telefon sau tabletă. În acest caz ți-aș recomanda mai degrabă să te orientezi către una din casele de pariuri online de pe ACEASTĂ LISTĂ. Nu în ultimul rând, să nu uităm că PokerStars este singurul operator cu o aplicație de pariuri pentru desktop, astfel încât poți plasa pariuri sportive din aceeași fereastră din care joci poker la PokerStars.ro.

Deschide cont și plasează chiar acum pariuri sportive la PokerStars de pe mobil

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?