Deschidere cont

Sincer să fiu, PokerStars Sports este de departe casa de pariuri online licențiată la care îți deschizi cel mai rapid un cont de pariuri. Nu cred că durează mai mult de 30 de secunde, fără nici o exagerare. Și asta pentru că la început trebuie să completezi doar câteva date, restul fiind solicitate ulterior după ce finalizezi procesul de înregistrare. Dar înainte de a îți arăta cum îți deschizi un cont nou PokerStars și cum completezi datele personale, sunt câteva lucruri pe care este bine să le știi din start pentru a nu avea parte de surprize.

Deschide cont și joacă acum la PokerStars Sports România!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Informații importante despre procesul de înregistrare PokerStars
 2. Cum deschid un cont de pariuri PokerStars Sports
 3. Cum completez datele personale?
   

1.Informații importante despre procesul de înregistrare PokerStars

 • Sunt cerute multe date personale – deși la înregistrare nu sunt cerute date personale, tot va trebui să le completezi înainte de a putea solicita o retragere. Informații precum nume complet, adresă și CNP sunt solicitate la PokerStars, exact ca la orice altă casă de pariuri online. Este un lucru firesc pentru că pe acest cont urmează să stochezi bani. Dacă o persoană ar putea depune sau retrage bani de pe un cont fără a i se ști identitatea, atunci aceasta ar reprezenta o adevărată ”mină de aur” pentru spălarea de bani sau stocarea de fonduri obținute din surse mai puțin legale. Sunt cerute multe date personale și pentru a putea bloca accesul pe site a minorilor și a persoanelor care vor să abuzeze de oferte promoționale.
 • Nu completa date false – și ce dacă sunt cerute atâtea informații personale? La urma urmei poți completa ce vrei, nu? Așa e, doar că înainte de a putea solicita o retragere va trebui să trimiți copii după documente precum act de identitate sau dovadă a adresei. Iar dacă nu o faci, te vei trezi cu fondurile blocate fără a avea posibilitatea de a le retrage. Află tot ce trebuie să știi despre verificarea identității la PokerStars
 • Nu juca la pariuri dacă nu ai vârsta legală – bun, nu poți juca cu date false, dar cu datele altcuiva? Poate că în acest moment te gândești că nu ai cum să fii prins dacă te înregistrezi cu datele tatălui, a unei alte rude sau a unui prieten, dar să știi că site-urile de jocuri de noroc (inclusiv BetStars) sunt destul de pregătite pentru astfel de situații. Gândește-te că au o experiență bogată în spate; nu ești nici primul, nici ultimul care s-a gândit la o astfel de ”schemă”. Am explicat în ACEST ARTICOL de ce sunt șanse mici să scapi neprins.
 • Nu primești plicuri acasă – s-ar putea ca informațiile de mai sus să te îngrijoreze deoarece îți imaginezi că există riscul ca oricine să poată afla că joci la pariuri. Deși nu recomand să ascunzi apropiaților acest lucru, vreau să îți menționez faptul că nu există moduri în care persoane terțe să afle direct de la agenție dacă joci acolo sau nu. Toate informațiile de acest gen sunt complet confidențiale. Astfel nu vei primi plicuri acasă, aspect care am văzut că îngrijorează mulți pariori.

 

2.Cum deschid un cont de pariuri PokerStars?

Intră pe pokerstars.ro și apasă pe butonul verde ”Înregistrează-te acum” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular unde trebuie să completezi următoarele date:

 • Țara de reședință – este selectat automat România, lasă așa.
 • Adresă de email – introdu o adresă de căsuță electronică asociată contului tău de pariuri.
 • ID Stars – Introdu un nume de utilizator cu care să te loghezi de fiecare dată pe cont. Acesta trebuie să conțină minim 4 caractere.
 • Parolă – introdu o parolă asociată contului tău de pariuri PokerStars, pe care o vei utiliza de fiecare dată când vrei să te loghezi. Aceasta trebuie să conțină minim 8 caractere, să înceapă cu o literă, să conțină minim o cifră, dar să nu conțină id-ul tău de utilizator!

Apoi apasă pe butonul ”Creează Cont”, iar asta este tot! Vei primi un mail care conține un link pe care va trebui să dai click pentru a activa contul de pariuri, după care te poți loga pe el.

 

3.Cont Stars - cum completez datele personale?

Înainte de a putea solicita o retragere, va trebui să completezi mai multe date personale, așa cum solicită orice casă de pariuri online.

După ce te-ai logat apasă pe butonul ”Cont” din colțul dreapta sus al site-ului, după care se va deschide o fereastră din cadrul căreia trebuie să selectezi opțiunea ”Detalii cont Stars”. Aceasta conține 4 opțiuni după cum urmează:

 • Telefon: aici trebuie să introduci întâi codul de țară (este selectat automat România, lasă așa) după care va trebui să treci restul numărului, fără acel 0 din față, exact ca în poza de mai jos. La final apasă pe ”Aplică” pentru a salva informațiile adăugate.

 • Adresă: aici trebuie să introduci adresa ta completă, așa cum apare în buletin, orașul în care locuiești și codul poștal asociat adresei tale. Dacă nu îl cunoști, îl poți afla de pe site-ul https://www.coduripostale.com. Există o căsuță și pentru țară, dar este trecut automat România, și nu merge editat. Din nou, apasă pe ”Aplică” după ce ai introdus informațiile solicitate.

 

 • Email: la această opțiune trebuie să umbli doar atunci când vrei să schimbi căsuța de poștă electronică asociată contului tău de pariuri.

 • Parolă: nici aici nu trebuie să umbli decât atunci când vrei să îți schimbi parola contului PokerStars.

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?