Contact și relații cu clienții PokerStars

Detalii de contact POKERSTARS
Program de lucru Non stop
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email nu este afisat
Adresa de corespondenta Sir Temi Zammit Avenue, Ta'xbiex, 8 Villa Seminia, Malta

Așa cum vei vedea, PokerStars nu stă deloc rău când vine vorba de serviciul de contact clienți. Dar hai să îți arăt mai bine ce opțiuni ai la dispoziție.

 

Este oferit un serviciu de live chat, dar nu și suport telefonic

PokerStars are pe site-ul propriu un formular de contact prin care poți lua legătura cu staff-ul agenției. Aici poți trimite întrebarea ta, iar în funcție de disponibilitate vei primi răspuns fie prin live chat, fie pe mail. Din păcate nu este oferit suport telefonic, ceea ce reprezintă un minus pentru o companie de mărimea PokerStars.

Pe de altă parte PokerStars, este o platformă foarte stabilă pe care se va întâmpla destul de rar să dai de bug-uri sau să întâmpini diverse probleme. Probabil vor fi destul de rare acele situații în care să ai nevoie să contactezi serviciul de suport clienți, iar când chiar te afli într-o astfel de situație poți să optezi pentru una din metodele de contact disponibile.

 

Cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții PokerStars

Dacă ai nevoie de suport, accesează secțiunea ”Ajutor” din meniul orizontal de sus. Aici poți găsi o listă cu cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor. Dacă întrebarea ta nu este pe listă, atunci poți lua legătura cu serviciul de relații clienți prin apăsarea butonului verde Contactează-ne. Se va deschide un formular unde va trebui să alegi o categorie și o subcategorie relevantă pentru întrebarea ta, și apoi poți scrie mesajul pe care vrei să îș transmiți staff-ului PokerStars. Dacă nu poţi găsi funcţia Chat live, aceasta înseamnă că operatorii PokerStars sunt ocupaţi ajutând alţi clienţi. Încearcă să îi contactezi mai târziu, pentru că în final cu siguranță vei putea lua legătura cu aceștia. Din păcatte PokerStars nu oferă suport telefonic.

 

Te așteptăm și pe forumul de discuții PariuriX

Înainte de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții de la PokerStars.ro, recomand să intri pe site în secțiunea Help pentru că acolo vei găsi o listă destul de lungă cu cele mai comune întrebări pe care le au de obicei pariorii. Spre deosebire de alte site-uri de gambling, aici secțiunea de ”Întrebări frecvente” chiar acoperă majoritatea subiectelor de interes, deci sunt șanse mari să găsești răspunsul dorit fără a mai trebui să iei legătura cu staff-ul  agenției.

Ca alternativă, avem și noi pe site-ul PariuriX.com o secțiune cu Întrebări comune despre PokerStars, dacă vrei să arunci un ochi. De asemenea, te așteptăm cu întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, acolo unde în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute, pe cât posibil. Tot pe forum poți citi păreri despre PokerStars ale pariorilor care au jucat deja aici, și poți posta și propriile tale impresii după ce apuci să testezi serviciile oferite de această casă de pariuri online.

Deschide cont și joacă chiar acum pe PokerStars.ro

Detalii de contact POKERSTARS
Program de lucru Non stop
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email nu este afisat
Adresa de corespondenta Sir Temi Zammit Avenue, Ta'xbiex, 8 Villa Seminia, Malta

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?