Contact și relații cu clienții BetStars

Detalii de contact BETSTARS
Program de lucru Non stop
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Sir Temi Zammit Avenue, Ta'xbiex, 8 Villa Seminia, Malta

Așa cum vei vedea, BetStars nu stă prea bine când vine vorba de serviciul de contact clienți. Dar hai să îți arăt mai bine ce opțiuni ai la dispoziție.

 

Nu este oferit un serviciu de live chat sau suport telefonic

Din păcate nu este oferit un serviciu de live chat la BetStars, ceea ce reprezintă un minus. Mai mult decât atât, nici nu este oferit un număr de telefon la care utilizatorii din România să poată apela. Ținând cont că vorbim de platforma celui mai mare operator de poker din lume, consider că este destul de neprofesionist să nu poți lua legătura în timp real cu serviciul de relații cu clienții.

Pe de altă parte BetStars, ca și PokerStars, este o platformă foarte stabilă pe care se va întâmpla destul de rar să dai de bug-uri sau să întâmpini diverse probleme. Probabil vor fi destul de rare acele situații în care să ai nevoie să contactezi serviciul de suport clienți, iar când chiar te afli într-o astfel de situație poți să optezi pentru una din metodele de contact disponibile.

 

Cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții BetStars?

Sunt două metode. Prima și cea mai facilă ar fi să trimiți un mail la adresa [email protected]. Poți scrie mesajul tău direct în limba română, dar așteaptă-te să primești răspunsuri doar în timpul zilei, nu și noaptea. Dacă ai o problemă mai urgentă în miez de noapte, ai putea scrie mail-ul în engleză la adresa [email protected].

A doua metodă o reprezintă accesarea serviciului de relații cu clienții din cadrul aplicației pentru poker. Intră în aplicația ”PokerStars”, accesează secțiunea ”Ajutor”, dă click pe ”Contactează Serviciul Aisstență”, iar aici se va deschide un formular. Trebuie în primul rând să selectezi limba română, iar apoi să alegi o categorie și o subcategorie în funcție de tipul de problemă / întrebare pe care o ai. Și aici ai posibilitatea de a selecta limba engleză pentru a putea primi răspunsuri noaptea. Această secțiune este disponibilă doar în aplicaţie, nu și pe site.

 

Te așteptăm și pe forumul de discuții PariuriX

Înainte de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții de la BetStars.ro, recomand să intri pe site în secțiunea Help (betstars.ro/help) pentru că acolo vei găsi o listă destul de lungă cu cele mai comune întrebări pe care le au de obicei pariorii. Spre deosebire de alte site-uri de gambling, aici secțiunea de ”Întrebări frecvente” chiar acoperă majoritatea subiectelor de interes, deci sunt șanse mari să găsești răspunsul dorit fără a mai trebui să iei legătura cu staff-ul  agenției.

Ca alternativă, avem și noi pe site-ul PariuriX.com o secțiune cu Întrebări comune despre BetStars , dacă vrei să arunci un ochi. De asemenea, te așteptăm cu întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, acolo unde în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute, pe cât posibil. Tot pe forum poți citi păreri despre BetStars ale pariorilor care au jucat deja aici, și poți posta și propriile tale impresii după ce apuci să testezi serviciile oferite de această casă de pariuri online.

Deschide cont și joacă chiar acum pe BetStars.ro!

Detalii de contact BETSTARS
Program de lucru Non stop
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Sir Temi Zammit Avenue, Ta'xbiex, 8 Villa Seminia, Malta

4 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?