Cashout la BetStars

La BetStars tu deții controlul asupra pariurilor tale cu opțiunea de Cash Out! Au trecut de mult zilele în care trebuia să aștepți încheierea unui eveniment pentru a putea fi sigur de câștigurile tale. Acum dacă ți-e teamă că vei pierde pariul la ultima fază a meciului sau că te va scoate fix ultimul meci de pe bilet, îți poți securiza din timp câștigurile cu opțiunea de Cash Out la BetStars!

Deschide cont și pariază la BetStars chiar acum! Te așteaptă 2 FREEBET-uri de 10€!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum funcționează opțiunea de închidere pariu la BetStars?
 2. Cum dau cash out la BetStars?
 3. Termeni și condiții cash out la BetStars


1. Cum funcționează opțiunea de închidere pariu la BetStars?

Opțiunea de cash out, sau închidere pariu, îți oferă posibilitatea de a închide un pariu aflat în desfășurare. Mai exact, în funcție de statusul biletului tău și de șansele reale ca acesta să fie câștigător, agenția îți oferă o anumită sumă de bani, evident mai mică decât câștigul potențial al biletului. Dacă accepți respectiva sumă, atunci o vei primi indiferent de ce se întâmplă ulterior cu biletul tău, dar pe de altă parte ratezi posibilitatea de a încasa suma totală. Hai să îți dau două exemple:

 • Exemplu 1 : Plasezi un pariu single de 100RON conform căruia Barcelona bate pe Real Madrid la o cotă de 2.50. Dacă pariul iese, iei 250 RON. Să zicem că în minutul 75 catalanii conduc cu 1:0, dar madrilenii pun din ce în ce mai multă presiune, astfel încât îți e teamă că ai putea pierde pariul pe final de meci. Agenția îți oferă în acest moment 190RON. Dacă alegi să dai cash out, atunci iei acești 190RON pe loc, indiferent de ce întâmplă ulterior în meci. Nu mai poți pierde acești bani dacă egalează Real, cum de asemenea nu mai poți să iei câștigul total de 250RON dacă se impune Barcelona.
 • Exemplu  2 : Joci un bilet cu 10 meciuri pe o miză inițială de 10RON, cu un câștig potențial de 10,000RON. Îți ies primele 9 selecții, și mai stai într-un singur pariu de cotă 2.00. În acest moment BetStars îți oferă 4,500RON la cash out. Dacă închizi pariul, iei acești bani indiferent ce se întâmplă la ultima partidă. Dacă alegi să lași biletul până la capăt, atunci este totul sau nimic: ori iei 10,000RON, ori pierzi toți banii.

 

2. Cum dau cash out la BetStars?

 • Loghează-te pe contul tău BetStars sau deschide cont dacă nu ești deja client.
 • Plasează unul sau mai multe  pariuri.
 • Accesează secțiunea ”Pariuri deschise” din biletul virtual din partea dreaptă a paginii, unde vei putea vedea o listă cu toate pariurile aflate în desfășurare.
 • Apasă pe butonul ”Retragere pariu” din dreptul biletului pe care vrei să îl închizi.


3. Termeni și condiții cash out la BetStars.ro

 • BetStars îşi rezervă dreptul de a accepta sau refuza plata unui pariu la care s-a dat cash out acolo unde staff-ul agenției are motive să creadă că un pariu a fost retras după ce rezultatul unui eveniment a devenit cunoscut. De asemenea, agenția își rezervă dreptul de a anula pariul iniţial care a fost retras.
 • Opțiunea de cash out nu este disponibilă pentru pariurile plasate utilizând un FREEBET.
 • Opțiunea de cash out nu va fi disponibilă pentru toate pariurile, sporturile sau piețele de pariere. Deși vei putea închide pariuri plasate pe opțiuni de pariere cât de cât populare sau pe echipe mai mult sau mai puțin cunoscute, vor fi și pariuri (în special pe sporturi de nișă sau piețe de pariuri secundare) ce nu vor putea fi închise. BetStars își rezervă dreptul de a nu oferi această facilitate la toate pariurile.
 • BetStars nu va fi făcut răspunzător dacă opţiunea de retragere a pariului nu este disponibilă din motive tehnice. Pariurile plasate vor rămâne valabile indiferent dacă opţiunea de retragere este disponibilă sau nu.
 • BetStars îşi rezervă dreptul, la discreţia sa, de a exclude şi/sau limita disponibilitatea oricărei oferte promoţionale pentru clienți.

Deschide cont și pariază la BetStars chiar acum! Te așteaptă 2 FREEBET-uri de 10€!

4 utilizatori au ales PokerStars

Pariezi aici ?