Înainte de a paria online la BETSTARS citește aici despre ce te așteaptă!

2016-06-20 12:14:00 8,4k 0

Citește cu atenție acest articol înainte de a îți deschide un cont nou la BetStars, deoarece cu siguranță vei afla multe informații care te vor ajuta să eviți multe probleme și să descoperi lucruri care s-ar putea să nu îți placă.

ACCESEAZĂ AICI SITE-UL OFICIALȘI ÎNCASEAZĂ UN SUPER BONUS DE BUN VENIT!
 

 

1. BetStars are dreptul de a refuza unui client dreptul la bonus

Oferta de bun venit este tentantă pentru că iei un bonus consistent efectuând o investiție minimă (CLICK AICI pentru a vedea în ce constă bonusul), iar de aceea nu sunt puțini acei pariori care încearcă să păcălească agenția deschizând mai multe conturi de pe datele unor rude sau prieteni. Evident că acest lucru nu este permis. Pentru a evita certuri inutile cu astfel de pariori, BetStars a introdus în regulamentul propriu o regulă prin care are dreptul de a retrage cuiva bonusul fără a fi necesar să îi ofere detalii sau explicații. Trebuie să iei în considerare faptul că dacă ai un ip rotabil sau un ip comun cu alți pariori, riști să rămâi fără bonus chiar dacă nu ai vreo vină. Oricum astfel de cazuri sunt izolate, dar te-am avertizat ca să știi.

 

2. Nu poți paria în lei românești

Atunci când îți deschizi un cont nou, îl poți seta în dolari, euro sau lire. Deși nu sunt percepute taxe la depuneri și retrageri, ia în considerare faptul că vei fi taxat cu o sumă corespunzătoare schimbului valutar.

 

3. BetStars este platforma  de pariuri sportive a celor de la PokerStars

BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) a fost lansat în 2015, dar are o experiență bogată în gamblingul online deoarece este parte din PokerStars, cameră de poker care în cei 15 ani de existență a ajuns numărul 1 la nivel mondial, a atras milioane de jucători din întreaga lume, și a stabilit nenumărate recorduri de-a lungul timpului. De obicei la site-urile de pariuri noi pariorii își fac griji din cauza lipsei de experiență a operatorului, a lipsei de profesionalism, a bug-urilor de pe site, a unui număr redus de metode de plată, sau a unei platforme instabile. În cazul BetStars (deschide cont acum) nu se pune problema de așa ceva, pentru că deși este un nume nou în domeniul pariurilor sportive, are brandul PokerStars în spate. O astfel de companie nu își permite să se facă de râs cu un serviciu de proastă calitate.

 

4. Poți beneficia de bonusul de bun venit chiar dacă ai un cont mai vechi

Pe platforma BetStars te poți juca utilizând contul PokerStars, fără a fi necesar să deschizi un cont nou. Mulți pariori cred că nu vor mai primi bonus de bun venit dacă au deja cont, dar acest lucru nu este adevărat.  Oricine poate primi bonusul de bun venit cu condiția să nu îl fi mai încasat vreodată, și să nu fi pariat la BetStars până acum! 
 

5. Ai grijă la termenii promoțiilor

BetStars impresionează printr-o gamă foarte largă de oferte și promoții tentante, atât la fotbal cât mai ales la competițiile de top din sporturile americane: NBA, MLB, NHL. Fiecare promoție are atașată diferiți termeni și condiții, astfel încât recomand să îi citești cu atenție înainte de a te întreba de ce nu ai primit un anumit bonus.

De exemplu în cadrul promoției ”Asigurare Acumulator” poți fi rambursat dacă te scoate un singur meci de pe un bilet cu minim 5 selecții. Dar dacă citești termenii ofertei vei afla că miza minimă trebuie să fie de 0,51 $/£/€, suma maximă cu care vei fi rambursat este 50 $/£/€, iar fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.20. De asemenea, miza este rambursată sub forma de pariu gratuit, și nu ca bani cash.

 

6. Este bine de știu că poți paria din intermediul aplicației pentru poker

Dacă descarci aplicația PokerStars vei vedea că din cadrul acesteia poți accesa rapid platforma BetStars. Deci te poți juca poker și poți plasa pariuri din cadrul aceleași aplicații, schimbând rapid între cele două platforme, fără a mai fi necesar să intri pe site de fiecare dată când pui un pariu. De asemenea, ia în considerare faptul că sunt anumite opțiuni accesibile doar din aplicație, nu și de pe site, cum ar fi de exemplu serviciul de suport clienți sau verificarea contului de pariuri.

betstars-aplicatie.png

 

7. Poți descărca o aplicație pentru mobil

Este oferită o aplicație numită ”BetStarsEu” pe care o poți descărca din AppStore dacă deții un Iphone sau un Ipad. în cazul în care telefonul sau tableta ta rulează cu Android, atunci va trebui să intri pe betstars.ro din browserul dispozitivului mobil, iar aici vei fi invitat să descarci programul pentru pariuri. Deși te poți juca inclusiv poker din cadrul acestei aplicații, mesele oferite sunt limitate. Pentru acces complet la mesele și turneele de poker, va trebui să descarci aplicația PokerStars. Află mai multe: https://pariurix.com/aplicatii-betstars-pentru-pc-iphone-ipad-si-android.html

 

8. Au făcut schimbări majore la oferta sportivă și cotele oferite

Dacă ai pariat la BetStars atunci când a apărut prima dată, sau ai citit pe forumul nostru de discuții posturi mai vechi, s-ar putea să rămâi cu senzația greșită că sunt oferite cote mici iar oferta sportivă este slabă. Acest lucru a fost adevărat la început, dar de atunci agenția a progresat mult. Cu siguranță nici acum cotele nu sunt cele mai bune de pe piață, dar sunt la nivelul concurenței. Acest lucru este valabil și în cazul ofertei sportive; nu o fi ea cea mai bogată, dar este suficient de diversificată încât majoritatea pariorilor să nu aibă motive să se plângă. 

 

9. Pariezi live pe Liga 1?

Atunci când pariezi live se simte din plin că o faci pe o platformă ce aparține de PokerStars. Din punct de vedere tehnic eu chiar nu am ce să îi reproșez deoarece îmi oferă tot ce aștept de la un serviciu de pariuri live: o actualizare rapidă a informațiilor, opțiuni de pariere blocate rar, pariuri plasate rapid, câștiguri procesate într-un timp scurt etc. Dar te avertizez că dacă vei dori să pariezi în timp real pe meciuri din România, nu vei fi prea mulțumit de ofertă, atât ca număr de meciuri oferite cât și ca opțiuni de pariere. Fără îndoială la acest capitol sunt alți operatori care stau mai bine.

Dacă ai și alte întrebări sau nelămuriri suplimentare, nu ezita să dai un reply la acest articol sau să postezi pe forumul discuții în cadrul subiectului ”BetStars - discuții, păreri şi rezolvare probleme”.

ACCESEAZĂ AICI SITE-UL OFICIALȘI ÎNCASEAZĂ UN SUPER BONUS DE BUN VENIT!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult