Ghid pariuri sportive online BetStars

2016-06-12 05:30:00 6,0k 0

Află cum poți juca la casa de pariuri online BetStars - în maxim 5 minute vei afla cum poți să deschizi un cont, să plasezi primul pariu sau să încasezi bonusul pentru prima depunere!

Pariurile pe internet oferă multe avantaje în detrimentul celor offline, dar la început poate părea un pic dificil să pariezi pe internet, motiv pentru care am decis să vin cu acest ghid pariuri sportive online BetStars. În cele ce urmează îți voi prezenta toți pașii pe care trebuie să-i urmezi, de la deschiderea unui cont și până la solicitarea unei retrageri. Deși acest ghid este destinat în special agenției Betstars (deschide cont acum), după ce-l vei termina de citit vei ști cum să joci la orice operator online dorești, deoarece pașii ce trebuie urmați sunt similari, cu mici diferențe.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

Înainte de a începe, trebuie să fac o precizare: BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) este site-ul de pariuri sportive a mult mai cunoscutului operator PokerStars, operator ce este numărul 1 mondial în materie de poker. De ce camera de poker este mult mai faimoasă decât platforma de pariuri? Poate și pentru că una a fost lansată în 2001, iar cealaltă în 2015, când piața jocurilor de noroc era și așa suficient de saturată.


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Deschiderea unui cont de pariuri online

  2. Completarea datelor personale

  3. Descărcarea aplicației BetStars pentru desktop

  4. Verificarea contului de pariuri

  5. Efectuarea unui depozit

  6. Încasarea bonusului de bun venit

  7. Plasarea primului pariu

  8. Efectuarea unei retrageri

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI ONLINE

Nu poți să pariezi online fără să ai un cont, motiv pentru care primul lucru pe care-l ai de făcut este să te înregistrezi. Intră pe site-ul Betstars și caută butonul ”Înregistrează-te acum”. Nu este prea greu de găsit; este mare, verde și localizat în colțul dreapta sus a paginii. După ce-l apeși se va deschide un formular unde trebuie să completezi câteva date. Trebuie în primul rând să alegi țara (România) și să treci adresa ta de email.

Aproape price persoană cu acces la internet are o astfel de adresă, dar dacă ești la primul contact cu internetul, atunci îți recomand mail.yahoo.com sau gmail.com. Mai departe trebuie să treci un username în dreptul la ”ID Stars” și o parolă. Alege ceva ce să ții minte, pentru că de user și parolă vei avea nevoie de fiecare dată când vei dori să accesezi contul de pariuri. La final apasă pe săgeata verde de jos.

deschidere-cont-1.png

Aceste date sunt suficiente pentru a deschide contul de pariuri. Dacă ai mai jucat și la alte agenții în trecut, atunci probabil vei fi surprins de acest lucru pentru că la orice alt operator ai fi avut de completat mult mai multe date. Stai liniștit, nici aici n-ai scăpat, doar că ai posibilitatea de a completa respectivele date mai târziu. De fapt poți să le completezi oricând dorești, cu condiția de a o face înainte de a solicita prima retragere. Dar pentru a scăpa de o grijă îți recomand ca acesta să fie al doilea pas pe care să-l urmezi.

 

2. COMPLETAREA DATELOR PERSONALE

După ce te-ai înregistrat vei fi redirecționat către contul tău de pariuri. În partea de sus a paginii este un buton ”Cont” pe care te invit să-l apeși. Se va deschide o pagină, iar în partea stângă vei găsi mai multe opțiuni.
 


Întâi dă click pe Telefon; selectează în primul chenar România, iar în al doilea trece numărul tău dar fără ”0” în față. Apasă pe ”Aplică” pentru a salva modificările făcute.
 

date-personale-2.png


Acum selectează ”Adresă” și completează adresa ta ca în exemplul de mai jos. Chiar dacă momentan ești la facultate și stai în alt oraș recomand să treci datele exact cum apar în buletin, pentru a nu avea probeleme. Dacă nu știi codul tău poștal îl poți afla de pe site-ul http://www.coduripostale.com/cgi-bin/index.cgi.
 

date-personale-3.png

Salvează modificările, iar asta este tot pentru moment. Dacă vreodată vrei să schimbi adresa de email sau parola tot din această secțiune o poți face, dar momentan să trecem la pasul 3. Tot din ”Contul meu” poți gestiona retragerile, poți vizualiza istoricul pariurilor și orice altceva ține de cont.

 

3. DESCĂRCAREA APLICAȚIEI BETSTARS PENTRU DESKTOP

Nici o casă de pariuri online n-are o aplicație proprie pentru desktop, iar atunci BetStars (deschide cont acum) de ce are? Aceasta a fost o facilitate adusă jucătorilor de poker care vor să aibă acces atât la pariuri cât și la camera de poker din cadrul aceleiași ferestre. Aplicația permite să treci rapid de la camera de poker la platforma de pariuri sportive fără nici cel mai mic efort.

Pentru a descărca aplicația du-te în partea de jos a paginii de pariuri (jos de tot), acolo unde vei vedea un link ”Descarcă și joacă”. După ce-l apeși aplicația se va descărca automat. Alternativ, o poți lua și de pe pagina de poker, deoarece este fix aceeași aplicație.
 

instalare-aplicatie.png


După ce s-a descărcat dă dublu click pe ea și urmează instrucțiunile pentru a o instala. Vezi că poți alege s-o instalezi direct în limba română. După ce procesul de instalare se finalizează cu succes poți intra în aplicație. Aici te vei loga utilizând userul și parola alese la înregistrare. Vei vedea că interfața este aproape identică cu cea a site-ului.
 

interfata-aplicatie.png


Este instalarea aplicației obligatorie? Cu siguranță nu. Dacă la camera de poker nu poți juca decât din cadrul aplicației, la pariuri ai ca alternativă site-ul care merge cel puțin la fel de bine. Dar dacă vrei să utilizezi atât platforma de poker cât și cea de pariuri, atunci recomand să instalezi acest program. Plus că verificarea contului de pariuri nu poate fi făcută decât din aplicație.

 

4. VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

Pentru a verifica contul de pariuri accesează din aplicație opțiunea: Ajutor – Contactează serviciul de suport clienți – Securitate – Verificare vârstă. Dar pentru că se zice că o poză face cât 1.000 de cuvinte, te las să vezi mai jos exact pașii care trebuie urmați:
 

verificare-identitate.png


Dacă ți se pare prea complicat, atunci ai ca alternativă trimiterea unui mail la [email protected]. Indiferent de metoda aleasă, în mod normal este suficient să trimiți două documente: o copie după un act de identitate (buletin, permis de conducere, pașaport) și ocopie după o dovadă a adresei (o factură de utilități, un extras de cont bancar). Pozele pot fi atât scanate cât și fotografiate, dar important este să fie clare. Dacă este nevoie și de alte acte suplimentare, atunci cu siguranță stafful agenției te va informa. Pentru mai multe detalii poți accesa acest link : https://pariurix.com/afla-cum-se-verifica-identitatea-contului-betstars.html.
 

5. EFECTUAREA UNUI DEPOZIT

Pașii 2-4 nu sunt obligatoriu de parcurs imediat ce ți-ai deschis contul de pariuri, deși eu recomand să scapi de o grijă din start. Oricum tot trebuie să faci aceste lucruri înainte de a putea retrage. Dar până a retrage să ne ocupăm întâi de depuneri.

Ca la orice agenție de pariuri, butonul de depunere este cel mai mare de pe pagină și iese cel mai mult în evidență, deci n-ai cum să nu-l observi! Apasă pe el pentru a deschide un formular din care trebuie să alegi moneda în care vrei să depui și suma cu care vrei să alimentezi contul de pariuri.
 

depunere-betstars-1.png


După aceea poți alege între mai multe metode de plată. Dacă ai un card atunci aceasta este metoda cea mai simplă, iar dacă nu vrei să-ți expui direct datele cardului poți opta pentru un depozit prin Skrill / Neteller (recomand prima variantă). Dacă n-ai card poți efectua un depozit cu PaysafeCard; acesta este ca un fel de cartelă prepay de diferite valori. Indiferent de orașul în care locuiești cu siguranță există prin zona ta un loc de unde poți cumpăra așa ceva. Tot ce ai de făcut este să intri pe https://www.paysafecard.com/ro-ro/ pentru a găsi cea mai apropiată locație.
 

depunere-betstars-2.png

 

6. ÎNCASAREA BONUSULUI DE BUN VENIT

Acum că ai un cont de pariuri la Betstars cu bani în el poți începe să pariezi. În caz că nu știai te califici și pentru un bonus tentant de bun venit, dar pe care nu îl voi prezenta aici deoarece oferta ar putea să nu mai fie valabilă în momentul în care citești aceste rânduri. Cel mai bine este să intri pe ACEASTĂ PAGINĂ deoarece aici poți vedea în ce constă oferta actuală. 

 

7. PLASAREA PRIMULUI PARIU

Încă nu ți-am arătat și cum se pariază. În primul rând trebuie să poți găsi ceea ce cauți, dar asta nu este ceva prea greu de făcut. Este de fapt destul de orientativ și nu sunt prea multe de spus; cel mult îți pot arăta un exemplu cu pașii care trebuiesc urmați pentru a plasa un pariu pe o victorie a unei echipe gazdă într-un meci de fotbal din Irlanda Premier League. Din nou, las imaginea să "vorbească" de la sine:

gasire-meci.png


După ce ai selectat cota pariului pe care vrei să-l joci, aceasta va apărea într-un bilet în dreapta paginii. Completează chenarul cu suma pe care vrei s-o mizezi și apasă pe butonul ”Plasare pariu”.
 

pariu-single.png


Pentru a pune un bilet simplu cu mai multe meciuri atunci selectează toate pariurile dorite exact în același mod în care l-ai selectat pe primul. Acestea se vor încărca toate unul sub altul în biletul tău. După ce faci acest lucru vei vedea că în partea de jos a biletului apar mai multe opțiuni, prima fiind ”Acumulator”. Completează aici suma dorită și apasă din nou pe ”Plasare pariu”.
 

pariu-multiplu.png


Sub ”Acumulator” apar și alte opțiuni. De exemplu ”Duble” reprezintă un sistem format din combinații de câte două meciuri. La un bilet cu patru selecții există șase astfel de combinații: 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4, 3-4. Aici trebuie să ai grijă, pentru că tu completezi miza pe combinație. Deci dacă treci ”5” în dreptul la duble de fapt pariezi 30€ și nu 5€. La biletul meu mai am și variantele ”Triple” (combinații de câte trei meciuri) și ”Lucky”. Cel din urmă este format din 6 duble, 4 triple, 1 pariu cu toate cele patru selecții, dar și câte un pariu single pe fiecare joc în parte. După cum poți vedea eu am completat cu ”1”, deci miza totală este de 15€. Dacă adaugi mai multe meciuri pe bilet atunci și sistemele dintre care ai de ales vor fi diferite.

Află mai multe despre plasarea primului pariu la BetStarshttps://pariurix.com/agentii/betstars/primul-pariu
 

pariu-sistem.png

 

8. EFECTUAREA UNEI RETRAGERI

Această opțiune este disponibilă în secțiunea ”Casierie”. Dacă cumva nu apare pe site o poți găsi în aplicația BetStars (descarcă acum această aplicaţie). Retragerile pot fi solicitate doar prin aceeași metodă prin care ai depus. Dacă de exemplu ai efectuat un depozit cu cardul, atunci tot pe card vei putea scoate și banii. Nu uita că trebuie să ai datele personale completate pe site și contul verificat înainte să poți scoate bani din cont.
 

retragere.png


Acum ai aflat tot ce ai de făcut pentru a te putea juca la Betstars, de la deschiderea unui cont și până la retragerea banilor. Toate aceste lucruri pot părea un pic complicate la început, dar în timp îți vor părea chiar banale, așa cum mi se par și mie! Dacă nu ești complet lămurit și mai ai întrebări suplimentare poți să le laşi în secţiunea de comentarii de mai jos.

Deschide cont la casa de pariuri a operatorului PokerStars!


Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult