Betstars

Înainte de a paria online la BETSTARS citește aici despre ce te așteaptă!

Citește cu atenție acest articol înainte de a îți deschide un cont nou la BetStars, deoa...

20 Iun 2016 12:14
0
Ghid pariuri sportive online BetStars

Află cum poți juca la casa de pariuri online BetStars - în maxim 5 minute vei afla cum poț...

12 Iun 2016 05:30
0

Poți paria biletul zilei gratis doar dacă pui mâna pe un bonus fără depunere la una din casele de pariuri online licențiate în România. Din păcate astfel de oferte sunt destul de rare, dar totuși ele mai apar din când în când. Vezi acum lista actualizată cu bonusurile fără depozit ce pot fi utilizate pentru a juca gratis biletul zilei.

Depinde ce risc vrei să-ți asumi. Noi de regulă includem doar două pariuri pe biletul zilei, iar uneori trei pariuri dacă alegem cote ceva mai mici. În final biletul nostru  are o cotă cuprinsă undeva între 2.00 și 3.00. Cu siguranță biletul zilei câștigător nu te va îmbogăți, dar ai șanse mari de a ieși pe plus pe termen lung.

Sunt pariori care formează biletul zilei la pariuri sportive chiar și din 10 pronosticuri, dar atunci și șansele ca acesta să fie câștigător sunt destul de mici. Este posibil să nimerești o dată un astfel de bilet, dar considerăm că jucând pe termen lung biletul zilei la cotă mare nu vei ieși pe plus.

Dacă nu ești neapărat mulțumit cu biletul zilei de azi propus de noi, poți arunca un ochi peste secțiunea noastră de Ponturi Pariuri Sportive unde vei găsi cele mai bune ponturi ale zilei furnizate de specialiștii PariuriX. Astfel poți alege pentru biletul zilei ponturile în care și tu ai încredere.