BetStars - pariuri online, poker și jocuri de casino

În această recenzie vom prezenta de la A la Z tot ce trebuie să știi despre casa de pariuri online BetStars, pentru a vedea dacă merită sau nu să joci cu regularitate aici. Vom veni și cu câteva tutoriale utile pentru începători, cum ar fi pentru deschidere cont, efectuarea primei depuneri sau verificare KYC. Astfel va fi mai ușor să te descurci la primul contact cu pariurile online, asta dacă BetStars.com este agenția aleasă de tine.

Deschide cont și joacă acum la BetStars! Te așteaptă 1 FREEBET de 5€!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cine este casa de pariuri online BetStars?
  2. Interfață grafică și platformă utilizată
  3. Deschidere cont și plasarea primului pariu la BetStars România
  4. Metode de plată și verificarea contului de pariuri
  5. Ofertă sportivă pre-meci și live la BetStars
  6. Pariuri de pe mobil la BetStars și aplicație pentru desktop
  7. Promoții și bonusuri BetStars
  8. Serviciul de relații cu clienții și păreri BetStars

 

1.Cine este casa de pariuri online BetStars?

BetStars este un nume relativ nou pe piața de pariuri sportive online și sunt mulți care nu știu prea multe despre această agenție. Ea însă are în spate un brand foarte puternic, fiind platforma de pariuri sportive a celei mai mari camere de poker din lume: PokerStars.

 

Un scurt istoric despre PokerStars

Platforma PokerStars a fost lansată în 2001 de către Isai Scheinberg și Mark Scheinberg, ajungând în scurt timp numărul 1 la nivel mondial. De-a lungul timpului a bătut și stabilit nenumărate recorduri pentru cele mai mari premii oferite online, pentru cele mai tari turnee organizate offline, dar și pentru multe altele. De exemplu în 2009 la un turneu online cu o taxă de înscriere de 1$ s-au înscris nu mai puțin de 149,196 de jucători, iar acest record încă stă în picioare și în zilele noastre.

În 2014 PokerStars și  Full Tilt Poker au fost achiziționate de către compania canadiană Amaya în cadrul unei afaceri de 4,9 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare tranzacție financiară din istorie care a avut în prim plan un site de gambling.

Nu voi intra în mai multe detalii despre PokerStars, deoarece această recenzie este destinată ”fratelui” mai mic, BetStars. Dar dacă vrei să afli mai multe informații despre cea mai importantă cameră de poker din lume, și una din puținele la care jucătorii din România pot juca legal, atunci recomand să accesezi ”Ghid Complet PokerStars”.


Lansarea platformei BetStars în mediul online

Probabil ești surprins să afli că BetStars aparține de PokerStars, mai ales că nu sunt puțini cei care nu au auzit până acum decât vag de această casă de pariuri online. Motivul este însă destul de simplu : în timp ce site-ul de poker a fost lansat în 2001 și a avut atâția ani la dispoziție pentru a se face cunoscut la nivel mondial, ”fratele” mai mic a fost lansat abia recent, și doar în anumite țări, printre care și România.

Mai exact, în 2015 David Baazov, directorul de la Amaya, a anunțat lansarea platformei de pariuri sportive online BetStars după ce timp de 14 ani PokerStars nu oferise nimic altceva în afară de poker și câteva jocuri de cazino. Deci nu avea nici cea mai mică tangență cu pariurile sportive. Această platformă a fost disponibilă inițial doar în Marea Britanie, iar treptat a fost lansată și în restul Europei, clienții din România fiind printre primii care au putut testa serviciile oferite.

Inițial serviciile n-au fost chiar cele mai bune, dar platforma de pariuri online BetStars trebuia să progreseze  pentru a se putea ridica la nivelul și renumele brandului de care aparține. A reușit ea oare acest lucru? Asta vom încerca să aflăm în restul recenziei.
 

Licență ONJN deținută de BetStars România

La noi în țară PokerStars, BetStars și Full Tilt Poker împart conform D.ONJN 1438/12.08.2016 aceeași licență definitivă (L1160658W000323) ce este valabilă până pe 31.08.2026. Aceasta permite companiei să ofere în legalitate pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Deci BetStars este legal în România!

 

2.Interfață grafică și platformă utilizată

Înainte de a vorbi despre serviciile oferite, un lucru este evident din start. În condițiile în care această casă de pariuri aparține de PokerStars, este clar că avem de-a face cu un operator foarte serios, care are un site stabil și limite de depuneri / retrageri / pariere mai mult decât rezonabile (să ne gândim doar la ce sume se rulează zilnic pe platforma de poker). Deci din acest punct de vedere te poți juca cu încredere fără a fi necesar să întrăm în prea multe detalii. Deschide cont acum!

Pe de altă parte, interfața grafică nu mă încântă în mod deosebit. Nu pot spune că site-ul este neapărat unul dificil de navigat, dar îmi vin în minte alte site-uri de pariuri cu interfețe mai intuitive de atât. Un începător va avea nevoie de ceva timp ca să se obișnuiască cu această interfață. O a doua problemă este faptul că nu poți paria în RON. Sau cel puțin eu, care am cont dinainte ca licențierea să fie obligatorie, am contul în dolari și nu pot schimba acest lucru. Chiar și atunci când mi-am migrat contul de pe platforma internațională pe cea românească nu am avut posibilitatea de a schimba valuta. Singurul moment în care operez cu lei românești este atunci când depun sau retrag, dar și aici, este mai degrabă vorba de afișaj, pentru că de fapt se face schimbul valutar din lei în dolari.

 

3.Deschidere cont și plasarea primului pariu la BetStars România

Deși site-ul în sine nu are o interfață chiar intuitivă, procesul de înregistrare la BetStars România chiar nu putea fi mai simplu de atât! De fapt aceasta este agenția de pariuri sportive la care este cel mai ușor să îți deschizi un cont, și asta pentru că la înregistrare trebuie să completezi doar un user, o parolă, o adresă de mail și țara de reședință! Atât! Este drept că va trebui eventual să introduci și alte date personale, însă la început ele nu sunt necesare! Pentru mai multe informații despre deschiderea unui cont de pariuri la BetStars.ro recomand să accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE.

Nici plasarea primului pariu nu ar trebui să îți ridice mari dificultăți, procedeul fiind unul similar cu cele întâlnite la alte case de pariuri online. Poți juca atât pariuri single, cât și multiple sau în sistem. Pentru a vedea pas cu pas cum poți juca bilete de pariuri la BetStars Ro, sau cum poți verifica istoricul pariurilor tale, dă un CLICK AICI.

Betstars
Betstars
L1160658W000323
Încasează bonusul BetStars de un FREEBET de 5€ - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM


4. Metode de plată și verificarea contului de pariuri

Este oferită posibilitatea de a depune prin majoritatea metodelor de plată cunoscute: card de credit / debit (Visa, Mastercard), portofele electronice (Skrill, Neteller), Paysafecard și Entropay. În schimb nu poți depune prin transfer bancar. Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă la BetStars este de 10$, echivalentul a aproximativ 45 RON. Singura excepție apare în cazul transferului bancar, acolo unde depunerea minimă este una aberantă: 5,000$!

În ceea ce privește retragerile, poți scoate câștigurile doar  prin aceeași metodă de plată prin care ai depus (cu excepţia cazurilor în care depunerea a fost făcută cu carduri Mastercard sau cu ajutorul Paysafecard, cazuri în care se va putea retrage doar prin transfer bancar). Retragerea minimă este, ca și în cazul depunerii, de 10$ indiferent de metoda aleasă. Pentru mai multe informații, incluzând și un tutorial pas cu pas, accesează secțiunea ”Depuneri și retrageri de bani la BetStars”.

Vezi că inițial nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri. Totuși aceste restricții sunt ridicate în momentul în care parcurgi procesul de verificare KYC la BetStars. Oricum verificarea identității este obligatorie prin lege în maximum 30 de zile de la efectuarea primului depozit, așa că tot nu scapi de ea.

 

5.Ofertă sportivă pre-meci și live la BetStars

Cotele sunt decente – nu-s nici mici, dar nu sunt nici cele mai bune de pe piață. Cam același lucru se poate spune și despre oferta sportivă. Aceasta este mai mult decât decentă și va mulțumi majoritatea pariorilor. Sunt destule agenții cu o ofertă mai slabă decât BetStars, dar îmi vin în minte și câteva care stau mai bine la acest capitol. Plus că acest operator nu pune mare accent pe oferta sportivă din România, deci nu te aștepta să dai de foarte multe meciuri din ligile inferioare de fotbal de la noi, sau de partide românești de handbal sau baschet. Află mai multe despre oferta BetStars : https://pariurix.com/agentii/betstars/oferta.

În ceea ce privește oferta de pariuri live, consider că aceasta reprezintă unul din punctele slabe ale agenției. Nu pot să zic că stă rău, dar depinde și cu ce comparăm. La momentul în care am consultat oferta sportivă live (într-o vineri după-amiază), BetStars acoperea 22 de meciuri de fotbal, 8 de tenis și 13 din alte sporturi. În același moment Netbet (vezi site-ul agenției) oferea pariuri pe nu mai puțin de 40 de meciuri de fotbal și 16 de tenis, diferența fiind una considerabilă! Și la sporturile secundare oferta BetStars era destul de modestă, în timp ce Netbet stătea mult mai bine.

 

6.Pariuri de pe mobil la BetStars și aplicație pentru desktop

Dacă vrei să joci la BetStars utilizând un dispozitiv mobil, atunci trebuie să știi că există o aplicație pentru IOS numită ”BetStars pariuri sport online”, în timp ce utilizatorii de Android și Windows trebuie să parieze din browser. Află mai multe informații!

Ce mi se pare în schimb foarte important de precizat, este faptul că la BetStars poți paria direct din cadrul aplicației pentru poker pentru desktop. Este drept că interfața grafică și facilitățile oferite sunt aproape identice cu cele ale site-ului, dar această alternativă poate fi extrem de utilă pentru jucătorii PokerStars care vor să aibă acces rapid la platforma de pariuri sportive, fără a trebui să o încarce separat în browser.

 

7. Promoții și bonusuri BetStars

BetStars întâmpină clienții noi cu un pachet  de bun venit care constă într-un FREEBET de 5 $/£/€, acesta fiind acordate cu condiția să plasezi un pariu de 5 $/£/€ din fonduri proprii. Deci pariezi 5€ și primești 5€ bonus indiferent de rezultatul pariului tău de calificare. 

Deschide cont și încasează acum bonusul BetStars de 5€!

BetStars vine și cu câteva promoții oferite constant, cum ar fi Bonus la pariuri multiple, Cash Out, Banii înapoi la goluri târzii sau Spin & Bet, iar ocazional vine și cu diferite oferte care sunt valabile o perioadă limitată de timp! Despre toate aceste promoții poți afla mai multe informații AICI, sau poți da click pe link-ul corespunzător fiecărei oferte în parte.

Pentru a descoperi cele mai noi promoții oferite la pariuri sportive de BetStars sau de alte case de pariuri online licențiate, te invit să arunci un ochi peste secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX.com!

 

8.Serviciul de relații cu clienții și păreri BetStars

Pentru a vedea cum poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții accesează ACEST LINK, însă înainte de a face asta recomand să te uiți și peste secțiunea de ”Întrebări comune” de pe site-ul nostru pentru a vedea dacă nu cumva am adăugat deja acolo un răspuns la întrebarea ta.

De asemenea, te așteptăm cu întrebări despre această casă de pariuri online și pe forumul de discuții BetStars. Tot acolo poți citi păreri despre BetStars lăsate de alți pariori, sau poți posta propriile tale impresii după ce apuci să testezi un pic serviciile oferite de această agenție de pariuri sportive.

Deschide cont și joacă acum la BetStars! Te așteaptă 1 FREEBET de 5€!

4 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?