Verificarea contului Betfair

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Betfair

sub 24 de ore

Verificarea contului

Află cum verifici identitatea contului la Betfair pentru a putea paria fără probleme și fără a avea contul blocat sau limitat. Noi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare KYC.

 

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

 1. KYC Betfair – cum trimit documentele solicitate?
 2. Documente necesare parcurgerii procesului de verificare
 3. Betfair  verificare cont – întrebări comune de la pariori
 4. Motive comune pentru refuzarea documentelor

 

1.KYC Betfair – cum trimit documentele solicitate?

 1. Intră pe betfair.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
 2. Accesează ”Contul meu” – ”Contul meu Betfair”.
 3. Accesează ”Detaliile mele” – ”Upload documente
 4. Accesează ”Doresc să” și alege opțiunea corespunzătoare documentului pe care vrei să îl verifici. Aici vei vedea că sunt listate mai multe opțiuni, așa că hai să le luăm pe rând.

 

2.Documente necesare parcurgerii procesului de verificare

La Betfair procedura de verificare a identității contului de pariuri este ușor diferită față de cea întâlnită la celelalte case de pariuri online. Poți în orice moment să faci o verificare parțială a identității, și o verificare integrală.

Pentru verificarea parțială, este suficient să confirmi vârsta. Făcând acest lucru în 30 de zile de la înregistrare, nu vei risca să ai contul închis și fondurile aferente virate către bugetul statului (așa cum prevede legea). Dacă ai efectuat o depunere utilizând un card de credit / debit, atunci va trebui să îl verifici și pe acesta înainte de a putea solicita prima retragere. De asemenea, pentru o verificare completă, cu care să poți ridica pragul depunerii maxime sau a mizelor maxime, va mai fi necesară și o dovadă a adresei. Nu în ultimul rând, în situații speciale, pot fi cerute și documente suplimentare. Dar hai să le luăm pe rând.

 

Îmi confirm vârsta

Trebuie să uploadezi o copie după un act de identitate (carte de identitate, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere). Recomand să trimiți după cartea de identitate, pentru că la un moment dat tot este posibil să ți se ceară. Acest pas este suficient pentru a face o verificare parțială, asta cu condiția să nu fi depus cu cardul. În caz contrar va trebui să urmezi și următorul pas.

 

Doresc să dovedesc proprietatatea asupra cardului de credit

În cazul în care prima ta depunere este cu cardul, trebuie să atașezi următoarele documente:

 • copie cu fața cardului de credit / debit. Primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. 
 • extras de cont al cardului înregistrat la Betfair. Din nou, primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.
 • extras de cont bancar aferent unei tranzacții Betfair, sau care să conțină numărul cardului. Acest document nu trebuie să fie nici el mai vechi de 3 luni.

Recunosc că în cazul depunerilor cu cardul sunt solicitate mult mai multe documente decât la alte agenții, deci ai putea lua în considerare posibilitatea de a depune printr-o altă metodă de plată, cum ar fi de exemplu printr-un portofel electronic de la Skrill.com. În acest caz nu va trebui să trimiți acte doveditoare care să ateste că respectivul cont chiar este al tău.

 

Doresc să efectuez verificarea completă a identității Betfair

Dacă dorești o verificare completă, atunci trebuie să trimiți următoarele acte:

 • copie după un act de identitate (ca la confirmarea vârstei).
 • cele trei acte necesare pentru a dovedi proprietatea asupra cardului (cele trei prezentate mai sus). Dacă ai folosit altă metodă de plată, poți sări peste acest pas.
 • factură de utilități sau un extras de cont bancar care să conțină numele tău și adresa ta. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de trei luni.

 

Doresc să efectuez altele

În situații speciale există posibilitatea să îți fie solicitate documente suplimentare, cum ar fi o poză a ta cu buletinul în mână. Agenția are dreptul să ceară în orice moment astfel de dovezi, însă o face destul de rar.

 

3. Betfair  verificare cont – întrebări comune de la pariori

Dacă fac o verificare parțială voi putea efectua retrageri?

În mod normal da, dar în unele cazuri este posibil să nu poți. Vei fi anunțat de către staff-ul agenției dacă este necesară o verificare completă pentru a putea avea acces la banii tăi. De exemplu dacă ai depus cu cardul și ai trimis o copie doar după cartea de identitate, ai făcut o verificare parțială suficientă pentru a trece cu bine peste termenul de 30 de zile impus prin lege pentru verificarea contului, dar nu va fi suficient și pentru a putea solicita o retragere.
 

În cât timp este verificată identitatea contului?

În mod normal staff-ul Betfair se mișcă destul de rapid și va procesa solicitarea ta în maxim 24 de ore, dar uneori poate dura și mai mult dacă sunt multe cereri.
 

Dacă am făcut o verificare parțială, pot face apoi o verificare integrală?

Sigur, poți trimite oricând documente în plus față de cele trimise inițial.
 

Cât timp am la dispoziție să îmi verific contul?

Conform legii, procesul de verificare KYC la Betfair trebuie parcurs în maxim 30 de zile din momentul în care contul a fost deschis. Așa cum am mai spus deja, este suficientă o verificare parțială în prima fază!

 

4.Ce condiții trebuie să îndeplinească documentele pentru a fi acceptate?

La finalul acestei secțiuni vreau să îți prezint pe scurt și câteva din condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinească documentele trimise de tine, astfel încât să nu fie refuzate de către staff-ul Betfair.ro.

 • Documentele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • Este bine ca documentele să fie fotografiate, sunt șanse mari ca cele scanate să fie refuzate!
 • Documentele trebuie trimise neapărat în format .jpeg sau .gif. Orice alt format va fi refuzat!
 • Documentele trebuie să nu aibă mai mult de 10MB în total dacă le trimiți pe mail, sau 7MB fiecare dacă le uploadezi de pe site.
 • Dovada adresei să nu fie mai veche de 3 luni.

Deschide cont și joacă acum cu un pariu fără risc de 100RON

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii