Transmisiuni Live Betfair

Recomandată

Transmisiuni live disponibile la Betfair

10000

De evenimente

Urmărește GRATUIT meciurile preferate prin serviciul BETFAIR LIVE VIDEO! Vezi ce ai de făcut pentru avea acces direct din fereastra de pariuri live la transmisiuni video din Serie A, FA Cup, US Open, Roland Garros, Euroliga, Eurocup și alte competiții de top!

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Betfair Live Stream – un serviciu complet gratuit
  2. Ce sporturi și competiții sunt acoperite de Betfair Live Video??
  3. Cum pot urmări meciurile dorite prin serviciul Betfair TV?

 

1.Betfair Live Stream – un serviciu complet gratuit

Betfair.ro este una dintre cele mai importante 5 case de pariuri online licențiate în România, dar la un moment dat era singura dintre acestea care nu avea un serviciu de live streaming pentru clienții de la noi din țară.  Acest lucru s-a schimbat în 2017, atunci când Betfair a început să ofere meciuri live online gratuit.

Serviciul live Betfair Stream este gratuit, astfel încât are acces la el orice client cu o balanță pozitivă a contului de pariuri (deci trebuie să ai măcar câțiva bani pe cont). Excepții sunt cursele de cai și ogari, unde poți urmări doar acele curse pe care pariezi. Dar ținând cont că Betfair este singura agenție licențiată care oferă transmisiuni live atât pe cai cât și pe câini, nu prea avem motive să ne plângem. Și oricum să fie sinceri, nu cred că intri pe stream-ul Betfair pentru a vedea o cursă de ogari doar de dragul de a o face.


2. Ce sporturi și competiții sunt acoperite de Betfair Live Video?

Momentan oferta nu este la fel de bogată precum cea pe care o găsim la concurență, dar serviciul Betfair Live Video este la început și cu siguranță va fi îmbunătățit în timp . Printre cele mai importante competiții acoperite putem enumera:

  • Fotbal – Serie A, FA Cup, Eredivisie, Allsvenskan
  • Tenis – US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Master Series
  • Baschet – Euroliga și Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Francează
  • Curse de cai – cursele de pe circuite din Marea Britanie, SUA dar și alte țări (Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia)
  • Curse de ogari – cursele de pe următoarele circuite britanice: Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Mai sus am enumerat doar cele mai importante evenimente acoperite, dar vei găsi transmisiuni și din alte sporturi sau competiții.

 

3.Cum pot urmări meciurile dorite la Betfair TV?

Pentru a urmări un meci la Betfair TV este suficient să intri pe pagina de pariuri live a acestuia. Cum știi dacă un meci este însoțit de live stream? Foarte simplu – pe pagina de pariuri live vei găsi în dreptul evenimentelor transmise simbolul live video reprezentat printr-o săgeată.

Transmisiunile sunt disponibile atât de pe platforma de pariuri sportive cât și cea de betting exchange. Mai mult decât atât, poți urmări meciurile preferate și din cadrul aplicațiilor pentru mobil – Betfair Sportsbook și Betfair Exchange (detalii aici).

Am căutat să văd dacă este disponibil un ghid tv (Betfair TV Guide), adică o pagină unde să putem  consulta programul transmisiunilor viitoare, însă nu am găsit așa ceva. Totuși în partea de jos a paginii de Pariuri Live Betfair vei vedea că este o secțiune ”În curând” unde sunt listate toate meciurile care vor fi disponibile pentru live betting pe parcursul zilei. Cele care vor fi însoțite de live stream au în dreptul lor simbolul corespunzător, astfel încât vei putea ști cu câteva ore înainte dacă poți sau nu să urmărești un anumit meci la  Betfair TV.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii