Betfair - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale, virtuale și eSports la Betfair

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Betfair este o agenție de pariuri care impresionează când vine vorba de pariuri speciale, oferind practic tot ce ai putea cere de la un bookmaker.

Pariuri pe curse de cai
Fără îndoială Betfair este numărul 1 când vine vorba de pariuri pe curse de cai. În primul rând este singurul operator licențiat care pe lângă curse din Marea Britanie oferă pariuri pe curse din Irlanda, Chile, Franța, Africa de Sud sau SUA. Este și singurul operator care oferă cotele la curse cu câteva ore bune înainte de startul lor. La Unibet și 888Sport cotele sunt afișate doar înainte de start, iar dacă vrei să pariezi din avans, trebuie să o faci pe cote SP (Starting Price). Desigur, și la Betfair ai posibilitatea de a pune pariuri SP.

Betfair oferă și transmisiuni live video la toate cursele de pe următoarele circuite britanice: Salisbury, Catterick, Nottingham și Chelmsford City. Trebuie să pariezi minim 0,50€ pe o cursă pentru a o putea urmări. Dar lista de avantaje nu se termină aici; poți asculta gratuit la Betfair Radio, acolo unde sunt comentate toate cursele, plus că poți accesa site-ul timeform.com (https://www.timeform.com/horse-racing/form-and-results), site deținut de Betfair ce conține o bază de statistici foarte complexă.

Pariuri pe curse de ogari
Zilnic sunt oferite pariuri pe peste 100 de curse de pe 10 circuite britanice diferite. Nu sunt oferite la fel de multe avantaje ca la cursele de cai, dar pe de altă parte sunt puține agenții care să mai ofere pariuri pe câini.

Pariuri pe sporturi  electronice
Poți paria pe meciuri de Counter-Strike, Dota2, League of Legends și Starcraft, oferta fiind mai mult decât generoasă.

Pariuri pe sporturi virtuale
Oferta de sporturi virtuale este și ea foarte bogată, aceasta conținând fotbal, curse de cai, curse de ogari, sporturi cu motor, speedway și ciclism.

Alte pariuri speciale
Poți paria pe evenimente politice cum ar fi pe următorul președinte în SUA, pe divertisment (X-Factor, WWE, Big Brother), pe filme (cine va fi următorul James Bond, ce se va mai întâmpla în Game of Thrones) etc.

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii