Bonus Betfair și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Betfair

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 450RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

În ceea ce privește bonusurile Betfair, am atât vești bune cât și vești mai puțin bune. Pe de-o parte, sunt oferite bonusuri pentru prima depunere atât pe Sportsbook cât și pe Exchange, iar pe ambele platforme poți  profita de pe urma a câteva promoții oferite constant.

Pe de altă parte, Betfair obișnuiește să vină destul de rar cu oferte promoționale pe diferite meciuri sau competiții, iar multe din ele sunt doar pentru clienții noi (cote mărite, ca alternativă la bonusul clasic de bun venit). Însă mai sunt și excepții; vei mai vedea din când în când diferite oferte la turnee de Grand Slam sau meciuri de fotbal importante.

Deschide cont și încasează acum un bonus Betfair de bun venit în valoare de 450RON!

Bonusuri Betfair de bun venit

  • 100% până la 450RON pe Sportsbook – În primul rând aceasta este o ofertă exclusivă PariuriX, deci este valabilă doar prin link-urile de pe site-ul nostru. Deschizi un cont utilizând codul promoțional ”ZSKW09”, după care poți începe să pariezi. Suma totală (depozit + bonus) trebuie rulată de 4 ori pe cote de 1.60+ în maxim 90 de zile înainte de a putea solicita o retragere.
  • Cotă mărită la primul pariu plasat pe Sportsbook – de exemplu poți primi la un anumit meci o cotă de 10.00 în loc de 1.50. O astfel de promoție înlocuiește bonusul standard de bun venit, deci poți aplica pentru ea o singură dată. Pentru a pune mâna pe o cotă mărită, va trebui să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX.com și să fii pe fază când apare o astfel de ofertă!
  • Pariu bonus de 10€ pe Exchange – primul pariu plasat de tine pe Betfair Betting Exchange este fără risc. Pentru a aplica pentru această ofertă utilizează la înregistrare codul bonus ”EXCN10

Betfair
Betfair
L1160655W000329
Încasează bonusul Betfair de până la 450RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM


Promoții Betfair pentru toți clienții

Promoții și bonusuri oferite de Betfair
 

Oferte Betfair valabile doar pe Betting Exchange

Oferte Betfair valabile doar pe Sportsbook

  • PriceRush de la Betfaireste mai degrabă o facilitate decât o promoție. Ce e important e că prin intermediul ei poți beneficia de cotele de pe Exchange direct pe platforma de pariuri sportive, atunci când cotele de acolo sunt mai mari!
  • Până la 125RON bonus dacă plasezi un pariu combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00
  • 25RON bonus dacă pariezi pe meciurile de baschet de sâmbătă și duminică
  • Pariezi 125RON pe bilete cu minim 4 selecții de cote 1.50+ și primești 50RON bonus

Despre aceste oferte poți afla mai multe detalii direct pe site-ul operatorului, secțiunea Promoții. Intră acum!

 

Putem prinde la Betfair un bonus fără depunere?

Mulți mă întreabă dacă putem juca la Betfair gratis, și am văzut că și pe Google mulți caută ”Betfair no deposit bonus”. De când e această casă de pariuri online pe piața din România nu am auzit să fie oferit un astfel de bonus, și nici nu cred că vom vedea ceva similar în viitorul apropiat. Betfair este un nume mult prea important în domeniu pentru a adopta astfel de strategii de marketing!

Deschide cont și încasează acum un bonus Betfair de bun venit în valoare de 450RON!

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii