Price Rush

Price Rush - Obține cote mai bune cu Betfair, câștigă mai mult cu această facilitate unică ce nu poate fi găsită la nici o altă casă de pariuri online! Noi îți arătăm cum poți utiliza funcția de Price Rush pentru a îți spori câștigurile!

Profită de pe urma facilității Price Rush de la Betfair! Deschide cont acum!

 

CE ESTE PRICE RUSH DE LA BETFAIR?

Așa cum deja ai învățat de-a lungul acestei recenzii, Betfair.ro are două platforme – una de betting exchange (pariuri în contrapartidă), unde pariorii fac schimb de pariuri, și una de pariuri sportive în cotă fixă. Pe platforma de betting exchange oferă mai multe facilități, cum ar fi aceea că poți beneficia de cote mai mari. Dar este mai greu de jucat, betting exchange-ul nefiind destinat începătorilor.

”Price Rush” este o facilitate care se folosește de puterea Betting Exchange pentru a ajuta pariorii care joacă pe platforma normală de pariuri sportive. Atunci când plasezi un pariu, sunt verificate automat prețurile oferite de clienții platformei de exchange. Dacă este găsită o cotă mai mare decât cea obișnuită, atunci pariul tău va beneficia de respectiva cotă, iar acest lucru va fi precizat pe chitanța pariului.

 

Exemplu de price rush la Betfair

Dorești să plasezi pe Real Madrid vs Atletico Madrid pariul : ”Scor corect : 0:3”. Cota normală pentru acest pariu este de 46.00 (45/1), așa cum apare și în biletul de pariuri.

Însă în momentul plasării pariului este depistat faptul că datorită funcției de ”Price rush” poți beneficia de o cotă mărită de 81.00 (80/1).

Așa cum vezi, tu nu ai nimic de făcut, această facilitate fiind oferită automat. Deci dacă te trezești din senin cu o cotă mai mare decât cea pe care ai pariat inițial, acum știi care este motivul.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI DESPRE PRICE RUSH

Trebuie plătit vreun comision cu ”Price rush”?

Nu, poți profita de pe urma acestei facilități în mod gratuit, atunci când ea este disponibilă.


Pot vedea la ce pariuri am beneficiat de această funcție?

Da. Intră în ”Contul meu” – ”Pariurile mele”. La fiecare pariu la care ai beneficiat de price rush este afișat prețul ajustat.


Pe ce sporturi și tipuri de pariuri pot beneficia de ”price rush”?

Opțiunea este oferită pe anumite pariuri din fotbal, curse de cai (atât pariuri Win cât și Each Way), tenis, golf, baschet, hochei pe gheață, fotbal american și darts.  De regulă vei putea profita de pe urma ei mai mult la pariuri pre-meci, dar uneori este oferită și la anumite pariuri live. Ar mai trebui spus că opțiunea este disponibilă doar la pariuri single, nu și la pariuri multiple sau în sistem.


Pot vedea o listă cu toate pariurile la care este disponibilă opțiunea ”Price rush”?

Da, intră pe platforma Sportsbook și vei vedea că în meniul orizontal de sus se află și opțiunea ”Price rush”. Dă click pe ea pentru a încărca o listă cu toate pariurile disponibile cu această facilitate, în funcție de sport.


Există posibilitatea să mi se ofere cote mai mici decât cele inițiale?

În niciun caz. Cotele sunt modificate doar dacă cele găsite cu Price Rush sunt mai mari. În cazul unor cote mai mici pe exchange vei rămâne cu cota inițială.


Ce se întâmplă la cursele de cai unde am și ”price rush” și ”cele mai bune cote garantate”?

La cursele de cai era deja oferită o facilitatea prin care puteai beneficia de cele mai mari cote între cota inițială și ”Starting Price”, dar aceasta nu încurcă cu nimic beneficiile oferite de ”price rush”. Presupunem că plasezi un pariu pe o cotă inițială de 7.00, iar conform ”price rush” cota este mărită automat la 8.00. Dacă atunci când începe cursa ”Starting Price” (SP) este de 8.50, cota va fi mărită din nou la această nouă valoare. Dacă nu știi prea multe despre cursele de cai și ce este Starting Price, recomand să arunci un ochi peste acest articol : https://pariurix.com/cum-se-pariaza-pe-curse-de-cai.html.


Pot da cash out pe pariurile plasate cu ”price rush”?

Sigur, cele două opțiuni nu se încurcă una pe alta. Din contră, atunci când dai cash out, suma oferită de agenție va fi calculată în funcție de cota mărită, și nu de cota inițială.  Află mai multe despre cash out la Betfair!

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii