Pariuri live la Betfair

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Poți plasa la Betfair pariuri live în cele mai bune condiții, și asta pentru că oferta live este foarte bogată și diversificată, iar platforma de live betting funcționează perfect din punct de vedere tehnic.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Betfair Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Betfair – pe ce putem paria
 3. Pariuri live la Betfair pe intervale de 1 și 5 minute
 4. Pariuri live la Betfair Exchange
 5. Alte facilități oferite de Betfair Live

 

1.Aspecte tehnice despre Betfair Live Betting

Mulți pariori, când aleg o casă de pariuri online la care să joace, țin în primul rând cont de ofertă, punând aspectele tehnice pe plan secund. Ce-i drept, nu prea ai cum să te prinzi cât de bine stă o agenție la acest capitol până nu te joci la ea. Dar îți vei da seama cât de important este acest aspect atunci când site-ul începe să meargă prost sau să intre în mentenanță când îți este lumea mai dragă, sau pariurile sunt blocate fix când vrei tu să pariezi. Poate că la pariuri pre-meci te descurci și cu o platformă care scârțâie; dacă nu merge să pariezi acum, nu e problemă că o poți face și peste 5 minute. Însă la live betting orice secundă contează, iar dacă pierzi momentul oportun, pierzi și posibilitatea de a juca pariul dorit.

Acum ce trebuie tu să înțelegi - Betfair este poate cea mai puternică agenție din punct de vedere financiar din Europa, iar asta înseamnă că are și o platformă pe măsură în care s-au investit bani grei astfel încât să poată fi oferite servicii la cele mai înalte standarde. Astfel este de la sine înțeles că un site precum Betfair.ro nu poate dezamăgi când vine vorba de aspecte tehnice. Platforma de live betting Betfair este foarte stabilă și merge la fel de bine tot timpul. Nu se va întâmpla ca site-ul să meargă prost, să pice, sau să dea erori, așa cum se mai întâmplă la operatorii neexperimentați. Ar mai trebui spus că cotele sunt actualizate foarte rapid, pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Plasați pariul”, iar câștigurile sunt și ele plătite în cel mai scurt timp.

Deschide cont și joacă la Betfair Live Betting chiar acum!

 

2.Oferta de pariuri live Betfair – pe ce putem paria

În primul rând trebuie menționat că nu vei găsi la fel de multe meciuri în oferta live Betfair precum la alte case de pariuri online licențiate. Am făcut o comparație între Betair Live și Netbet Live, știind că în multe momente Netbet.ro are cea mai bună ofertă de pariuri live. Într-o luni seară, Netbet avea în ofertă 80 de meciuri din 13 sporturi diferite, iar Betfair avea doar 35 din 8 sporturi. Cea mai mare diferență era la hochei pe gheață, acolo unde la Netbet am găsit 22 de partide, iar la Betfair doar 5. O altă diferență îngrijorătoare era la baschet, care lipsea cu desăvârșirea din oferta de pariuri live Betfair, deși Netbet venea cu pariuri pe 8 partide.

Dacă în schimb te pasionează ”sportul rege” sau tenisul, atunci trebuie să știi că diferențele sunt mult mai mici – de maxim 2-3 meciuri. Așa că este greu de răspuns la întrebarea ”voi fi mulțumit de oferta în timp real de la Betfair România?”. Contează mult pe ce sporturi obișnuiești să pariezi, și dacă nu te deranjează lipsa unor partide de mâna a doua sau a treia.

Pe de altă parte, în ceea ce privește opțiunile de pariere oferite, poți plasa pariuri live la Betfair pe tot felul de piețe, acolo unde în prim plan ies pariurile pe intervale de 1 și 5 minute. Dar despre acestea am vorbit pe larg mai jos. La fotbal te mai așteaptă pariuri live pe echipe, jucători, goluri și reprize, iar uneori și pe cornere sau cartonașe (în funcție de importanța meciurilor).

La tenis live găsești pariuri pe puncte, game-uri și seturi, în timp de la hochei poți paria pe metoda de câștig, handicapuri, scoruri corecte și multe altele. Betfair.ro este o agenție ce oferă linii foarte diversificate, astfel încât vei vedea multe pariuri de cote 1.01, dar și de cote 200! Știu că sunt destui pariori care joacă așa ceva, în special iubitorii de Easy Money și căutătorii de ”pariuri bombă”.

 

3.Pariuri live la Betfair pe intervale de 1 și 5 minute

Casa de pariuri online Betfair vine cu o facilitate interesantă pe platforma de Sportsbook prin care la unele meciuri de fotbal îți oferă posibilitatea de a paria live pe intervale de 1 și / sau 5 minute. Acum nu mai pierzi nici un minut din acțiune deoarece poți paria pe ce se va întâmpla la următoarea fază!


Pe ce poți paria mai exact?

Pe orice! Pe out-uri, out de poartă, lovituri libere, cornere, cartonașe, goluri, offside-uri sau penalty-uri. Partea interesantă este că la fiecare pariu ai două opțiuni: poți miza că respectivul lucru se va întâmpla sau că nu se va întâmpla. Partea mai puțin plăcută (însă destul de logică) este aceea că pariul trebuie plasat cu minim 1 minut înainte. Ce înseamnă asta mai exact? Dacă de exemplu vrei să pariezi ce se va întâmpla în minutul 84 (83:00 - 83:59), atunci pariul trebuie plasat cel târziu până în 82:00. Oricum această ”problemă” o vei găsi la orice agenție unde vrei să plasezi pariuri pe intervale de timp așa scurte. 


La ce meciuri găsim astfel de pariuri?

Vei  găsi pariuri pe primele intervale și înainte ca partida să înceapă (pariuri pre-meci). Nu vei putea paria pe intervale de 1 și 5 minute chiar la orice meci, dar nici nu putem spune că aceste opțiuni sunt oferite doar la partide de top. Eu le-am găsit de exemplu la meciuri de fotbal din prima ligă chineză sau prima ligă daneză, dar nu le-am găsit la partide de U19 sau la campionate precum Singapore sau Malaezia. 

 

Se merită să plasăm astfel de pariuri?

Orice parior profesionist îți va spune că nu, și asta pentru că vorbim de pariuri ce țin în mare parte de noroc. Dar sunt pariori care chiar joacă pe așa ceva, și care aleg astfel de pariuri pentru a utiliza strategii de pariuri sportive precum Martingale sau Fibonacci pentru că durează foarte puțin timp până află deznodământul pariului. Părerea mea este că poți încerca să joci pe intervale de 1 sau 5 minute dacă te tentează acest lucru, dar în același timp recomand să fii precaut!


Ce alte agenții de pariuri online oferă pariuri similare?

Nici una din ce știu. Pe vremuri oferea Sportingbet (vezi site-ul agenției),  dar a renunțat la aceste pariuri de când a migrat pe platforma Bwin. Ar mai fi Unibet (deschide cont acum) care oferă populara opțiune ”Action Betting”, dar aceasta este un pic diferită față de ce am vorbit noi în acest articol. Avantajul ei este acela că poate fi utilizat pe mult mai multe sporturi, și că poți paria pe următoarea fază (gen câștigătorul următorului punct la volei sau la tenis), chiar dacă între momentul în care plasezi pariul și momentul în care începe faza este un interval de doar câteva secunde (față de Betfair unde trebuie să pariezi cu 1 minut înainte). Pe de altă parte, la fiecare sport găsești doar câte un tip de pariu - de exemplu la fotbal poți paria doar pe următorul out. Oricum și aceea este o opțiune interesantă despre care poți afla mai multe AICI.

Plasează chiar acum la Betfair pariuri live pe intervale de 1 și 5 minute!

 

4.Pariuri live la Betfair Exchange

Oferta de pariuri live la betting exchange este foarte bogată, dar este destul de dificil sa plasăm pariuri live de acest gen, în special pe evenimente care trebuie să înceapă în decurs de câteva zeci de secunde sau pe partide de mâna a doua sau a treia pe care puțini pariază.

Găsim de exemplu meciuri live din liga a doua și uneori chiar și a treia din România, dar nu prea există lichidități pe ele din moment ce sunt puțini cei care plasează astfel de pariuri. De aceea vă recomandăm ca în aceste situații să optați pentru platforma obișnuită de pariuri sportive. Pentru mai multe detalii despre Betfair Betting Exchange accesează ACEST LINK.
 

5.Alte facilități oferite de Betfair Live

Este oferit un centru de statistici (raportul șuturilor, posesia, numărul de cornere etc) și o fereastră 2D în care poți vedea desfășurarea meciului. Partea proastă este faptul că acest serviciu nu este oferit la meciurile de mâna a doua și a treia, deși alți operatori îl oferă. La astfel de partide vei putea vedea doar scorul și atât, și eventual o bară orizontală pe care sunt afișate minutele în care s-a marcat și s-au acordat cartonașe galbene / roșii. Dacă intenționezi să plasezi pariuri online la Betfair Live pe astfel de jocuri, atunci vei avea nevoie să folosești un serviciu alternativ.

Alte minusuri sunt acelea că nu poți adăuga la favorite pariurile dorite, și nici nu poți plasa pariuri rapide. Nu am văzut să fie oferit nici un serviciu de scoruri live (Betfair Live Score), deși alte agenții de pariuri sportive au așa ceva.

Pe de altă parte trebuie să remarcăm prezența serviciului Betfair Live Video prin care poți urmări meciurile preferate gratuit direct din fereastra de pariuri, atât de pe site-ul pentru Pc, cât și din cadrul aplicațiilor de mobil pentru IOS și Android. Dintre competițiile acoperite putem evidenția campionatul de fotbal al Italiei (Serie A), Cupa Angliei (FA Cup), turneele de Grand Slam US Open și Roland Garros, dar și Euroliga de baschet. Însă despre Betfair TV am vorbit pe larg AICI.

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii