Deschidere cont

Vrei să deschizi un cont nou Betfair dar nu prea știi ce ai de făcut? Atunci ești în locul potrivit, deoarece noi îți vom arăta pas cu pas cum se parcurge procesul de înregistrare Betfair. Dar întâi îți voi prezenta câteva informații utile și motive pentru care să nu deschizi cont utilizând date false, ca să nu ai parte de surprize.

 

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Betfair înregistrare – ce trebuie să știu din start?
 2. Cum deschid contul Betfair în maxim 2 minute?
 3. Betair Login – accesează contul de joc și începe să pariezi!

 

1.Betfair înregistrare – ce trebuie să știu din start?

 • Nu completa date false - Altfel nu vei putea parcurge procesul de verificare KYC și nu vei putea retrage eventuale câștiguri de pe cont. Inclusiv numărul de telefon trebuie să fie unul valid în cazul în care staff-ul Betfair are nevoie să te contacteze.
 • Nu juca după datele altor persoane dacă nu ai 18 ani - poate crezi că agențiile nu au cum să afle, dar vei vedea că au metode destul de avansate la care nu te aștepți prin care depistează conturi făcute de pe datele altor persoane. Dacă vrei să vezi care sunt aceste metode, sau dorești să afli mai multe informații despre pariuri în rândul minorilor, atunci accesează acest articol.
 • Lasă contul în lei românești - ai posibilitatea de a alege și alte valute, dar recomand să nu o faci! Ulterior nu vei putea schimba alegerea făcută, și nu cred că ai chef să plătești comisioane pentru schimb valutar la fiecare depunere / retragere.
 • Ai grijă la codul promoțional - este introdus automat codul promoțional pentru oferta de bun venit valabilă în acel moment. Dacă vrei în schimb să pui mâna pe un bonus mai bun, vezi că cei de la Betfair vin ocazional cu diferite promoții cu cote mărite la meciurile importante. Cel mai bine este să urmărești secțiunea noastră de Promoții pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă, și pentru a vedea ce cod trebuie introdus și ce condiții atașate există. 
 • Citește regulamentul agenției - ”Termenii și condițiile” nu reprezintă o simplă căsuță ce trebuie bifată din obligație. În momentul în care ai bifat-o înseamnă că ești de acord cu regulamentul Betfair. Îți spun asta pentru că mulți se trezesc pe parcurs că operatorul la care joacă a luat o decizie care nu le convine și fac gură, chiar dacă respectiva decizie este acoperită de regulamentul intern. Acest lucru nu este valabil doar la Betfair, ci peste tot.  Așa că citește regulamentul ca să știi ce ai acceptat. Află mai multe despre regulament joc case de pariuri.

 

 

2.Cum deschid contul Betfair în maxim 2 minute?

Intră pe Betfair.ro și apasă pe butonul ”Înregistrați-vă acum” din colțul dreapta sus a paginii. Se va deschide un formular precum cel de mai jos în care vei avea de completat mai multe date după cum urmează:


Coloana din stânga – informațiile dumneavoastră

 • Prenume: numele mic
 • Nume: numele de familie
 • Data de naștere: în prima căsuță alege ziua, în a doua luna și în a treia anul
 • Țara: va fi selectată automat România; lasă așa
 • Adresă: trece adresa la care locuiești, cu numărul străzii. Formularul de înregistrare Betfair.ro are implementat un sistem de detectare a adresei, astfel încât după ce treci primele litere vei putea selecta dintr-o listă adresa ta exactă, cu tot cu localitate și cod poștal.
 • Localitate / Oraș – unde locuiești, dar va fi selectat automat dacă urmezi pasul de mai sus
 • Cod poștal – codul poștal corespunzător adresei tale, dar din nou, va fi completat automat după ce ai trecut adresa
 • Cetățenie – Va fi selectat automat ”Român”, schimbă doar dacă ai o altă cetățenie
 • Cod Numeric Personal – CNP-ul tău, așa cum apare în buletin. Acesta trebuie trecut deoarece o dată pe an ai de plătit impozit la ANAF de 1% din sumele retrase (detalii aici)
 • Număr de mobil – un număr de telefon la care poți fi contactat

 

Coloana din dreapta – Contul dumneavoastră Betfair

 • Adresă de email - o adresă de poștă electronică care să fie asociată contului de pariuri (vei avea nevoie de ea pentru a activa contul, pentru a primi mailuri cu promoții, pentru a recupera contul în cazul în care-l pierzi etc)
 • Parolă – trebuie să alegi o parolă de minim 8 caractere care să conțină cel puțin o cifră și o literă.
 • Confirmare parolă – introdu încă o dată parola completată anterior
 • Întrebare de securitate – selectează una din cele 4 întrebări prestabilite
 • Răspuns de securitate – introdu răspunsul întrebării anterioare. Bagă ceva ce poți memora ușor; vei avea nevoie de el în cazul în care va trebui la un moment dat să recuperezi contul de pariuri.
 • Monedă cont Betair – sunt oferite mai multe valute dintre care poți alege, dar ai grijă că selecția ta nu poate fi schimbată anterior. Recomand să optezi pentru lei românești, pentru că astfel nu vei avea de plătit comisioane pentru eventuale schimburi valutare atunci când efectuezi depuneri sau retrageri de bani.
 • Cod promoțional – dacă ai un cod de bonus Betfair, introdu-l aici.  Vei vedea că este trecut automat codul ”ZSKABL” care este corespunzător bonusului pentru prima depunere de 50% în limita a 450RON. Dar dacă ai de exemplu un cod special pentru o cotă mărită, introdu-l în locul codului standard.  Dacă nu vrei să aplici pentru o ofertă de bun venit, atunci lasă acest chenar gol.
 • Sunt de acord cu Termenii şi condiţiile, Politica de confidenţialitate, Politica privind modulele cookie şi confirm că am vârsta de cel puţin 18 ani – Bifază această căsuță dacă ești de acord cu regulamentul de joc a agenției. Recomand să îl citești înainte!
 • Sunt de acord să primesc pariuri bonus şi oferte interesante din partea Betfair – bifarea acestei căsuțe este opțională, doar dacă vrei să primești mail-uri cu oferte promoționale din partea agenției Betfair.ro.
 • Înregistrați-vă acum – apasă butonul pentru a confirma deschiderea contului de pariuri Betfair.

 

3.Betfair Login – loghează-te pe contul de joc și începe să pariezi

După ce ai completat formularul de înregistrare Betfair vei primi un mail cu un link de activare.Dă click pe acel link, după care te poți loga pe contul tău de pariuri pentru a începe să te joci. Așa cum poți vedea, întregul proces de deschidere cont la Betfair.ro este simplu și rapid!

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii