Contact și relații cu clienții Betfair

Detalii de contact BETFAIR
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon 00 44 20 3059 8888
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Trig il-Kappillan, Santa Venera, Nr. Inregistrare C 52779, Malta

Betfair are o platformă destul de stabilă, astfel încât vor fi rare momentele în care să te confrunți cu bug-uri sau cu probleme la care să ai nevoie de ajutorul staff-ului tehnic. Dar în cazul în care te lovești de o astfel de situație, atunci trebuie să știi că serviciul de asistență Betfair poate fi contactat foarte ușor prin 3 metode diferite, așa cum vei putea vedea mai jos.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de până la 550 RON

 

Betfair Contact – cum iau legătura cu  un operator?

Intră pe Betfair.ro și du-te în partea de jos a site-ului, acolo unde vei găsi o opțiune numită ”Asistență și contact”. Dă click pe ea, și vei vedea că se va deschide pagina ”Betfair Contact România”. Întâi sunt listate o serie de întrebări comune, cu răspunsuri la ele, dar ai și un meniu ce conține opțiunea ”Contactează-ne”. Dă click pe aceasta, și vei vedea că poți lua legătura cu staff-ul Betfair prin următoarele metode:

  • Betfair contact live chat – Metoda principală prin care poți lua legătura cu un operator este prin live chat, timpul mediu de răspuns fiind de doar 60 de secunde. Deci nu ai prea mult de așteptat până ești băgat în seamă. Totuși nu este precizat un program de funcționare a acestui serviciu, și nu am încercat să îl accesez noaptea pentru a vedea dacă răspunde cineva.
  • Betfair contact email – A doua metodă de contact este prin completarea unui formular online direct de pe site-ul Betfair.ro. Dacă optezi pentru această metodă, atunci vei primi un răspuns pe mail în aproximativ 8 ore (depinde și când trimiți solicitarea).

Am văzut că sintagma ”Betfair contact number” este destul de căutată pe Google, semn că lumea caută un număr de telefon a celor de la Betfair. Din păcate nu este oferit suport Betfair prin această metodă, astfel încât va trebui să optezi pentru una din cele două variante de mai sus.

 

Chat Live Betfair – cât de capabili sunt operatorii?

Nu am folosit foarte mult serviciul de live chat de la Betfair, dar din experiențele avute pot spune că operatorii sunt destul de capabili. Cel mai probabil vei primi o rezolvare la problema ta din prima, fără a fi necesar să îi mai contactezi și a doua oară, deși este drept că în funcție de gravitatea problemei poți petrece și câteva zeci de minute le chat-ul live de la Betfair.ro.

 

Betfair păreri, întrebări comune și forum de discuții

Dacă vrei să citești despre Betfair păreri ale altor pariori, pentru a vedea ce experiențe au avut aceștia cu cea mai titrată agenție de betting exchange din lume, te invit pe forumul de discuții Betfair de pe site-ul PariuriX.com. Tot aici poți pune întrebări legate de acest operator, iar un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute în cel mai scurt timp.

Înainte de toate, recomand să arunci un ochi și peste secțiunea de ”Întrebări comune” de pe pagina principală a recenziei, deoarece acolo vei găsi laolaltă cele mai populare întrebări despre Betfair, și răspunsuri la acestea.

Detalii de contact BETFAIR
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon 00 44 20 3059 8888
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Trig il-Kappillan, Santa Venera, Nr. Inregistrare C 52779, Malta

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii