Bonus prima depunere Betfair

Vezi cum poți încasa la Betfair un bonus de bun venit de până la 500RON, și descoperă o alternativă cel puțin la fel de bună!

Deschide cont acum și încasează un bonus Betfair de bun venit de 500RON!

 

Cum încasez bonusul Betfair d până la 500RON?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul  ”Înregistrează-te”.
 2. Completează formularul de înregistrare, introducând codul promoțional BetfairZBAN01” în căsuța corespunzătoare.
 3. Plasează 5 pariuri simple. Fiecare trebuie să aibă o cotă de minim 1.50 și să fie jucat pe o miză de minim 50RON.
 4. Primești un bonus de 100RON după ce ai îndeplinit condiția de mai sus.
 5. Repetă procedura; poți încasa acest bonus de maxim 5 ori!

Bonusul este acordat sub formă de FREEBET. Deci poți încasa maxim 5 FREEBET-uri de câte 100RON fiecare. Din urma utilizării unui FREEBET vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă este furnizată ca și fonduri CASH.

Exemplu: Ai plasat 5 pariuri eligibile (miză 50RON+, cotă 1.50+) și ai primit un bonus de 100RON oferit ca și FREEBET. Ai utilizat pariul gratuit pe o cotă de 2.20 și ai câștigat, ceea ce înseamnă că primești 120RON cash (100 * 2.2 - 100), bani pe care îi poți retrage în orice moment. 


Termeni și condiții bonus de bun venit Betfair

 • Oferta este destinată doar clienților noi care deschid un cont la Betfair.ro prin link-urile PariuriX. Un cont standard îți va aduce un bonus mai mic.
 • Bonusul Betfair este destinat doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Poți primi maximum 5 bonusuri (FREEBET) de 100RON fiecare. Fiecare FREEBET este acordat după ce plasezi 5 pariuri simple (cotă 1.50+, miză 50RON+).
 • Oferta nu este disponibilă pentru clienții care utilizează Moneybookers (Skrill) sau Neteller pentru depozite.
 • Se califică un singur pariu per eveniment.
 • Oferta este valabilă timp de 30 de zile de la deschiderea contului, interval în care trebuie să îndeplinești condițiile de acordare a bonusului, dar și să utilizezi bonusul. 
 • Betfair îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

 

Cote mărite la Betfair – o alternativă de luat în considerare la bonusul de bun venit


Oferta din imagine nu este de actualitate, are doar rolul de a îți prezenta cum arată o astfel de promoție

Agenția de pariuri sportive Betfair vine destul de des cu cote mărite la anumite meciuri importante de fotbal. Ce înseamnă asta mai exact? De exemplu pentru victoria Barcelonei poți prinde o cotă de 4.00 în locul unei cote standard de 1.11. Oferta este valabilă doar pentru meciul ales de agenție, și doar la primul pariu eligibil plasat. Odată ce ai profitat de o cotă mărită la Betfair, nu vei mai putea aplica vreodată pentru o ofertă similară, și nici pentru bonusul standard de 450RON.

Pe de altă parte, aceasta este ocazia perfectă pentru a îți multiplica rapid banca de pariuri. De exemplu eu am prins o cotă de 7.00 pentru victoria lui Real Madrid cu Getafe pe o miză de 50RON, ceea ce înseamnă că am transformat instant 50RON în 350RON. Și nu te gândi că sunt atașate condiții nasoale de rulaj, pentru că ești departe de adevăr.

În urma unui pariu câștigător vei primi înapoi miza, iar restul câștigului este creditat ca bonus ce trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20! Deci în cazul meu am primit 50RON ca fonduri reale și 300RON ca bonus Betfair, și am avut de plasat pariuri în valoare totală de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte de a putea scoate banii! Tare nu?

Acum te întrebi probabil cum poți prinde o astfel de ofertă. Noi postăm mereu ofertele Betfair cu cote mărite în secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX, deci trebuie doar să urmărești constant acea secțiune până găsești o cotă pe gustul tău. De obicei agenția vine săptămânal cu astfel de oferte, așa că nu ar trebui să ai prea mult de așteptat.

Deschide cont acum și încasează un bonus Betfair de bun venit de 450RON!

 

Cod promoțional Betfair - ai grijă ce cod introduci

Așa cum spuneam mai sus, dacă vrei să aplici pentru bonusul standard de 500RON, atunci va trebui să introduci la înregistrare următorul cod promoțional Betfair : ”ZBAN01”. Dacă în schimb aplici pentru o cotă mărită, atunci va trebui să introduci un cod bonus corespunzător acelei oferte. Întotdeauna vom preciza în articolele promoționale de pe site care este acesta, iar el poate fi găsit și în termenii ofertei de pe site-ul betfair.ro.

Menționez aceste lucruri pentru că am văzut că sunt destul de mulți care caută pe Google expresii de genul ”Betfair code promotion” sau ”Betfair code bonus”, deci presupun că nu toți pariorii au înțeles care este treaba cu aceste coduri. Codul de recomandare Betffair se introduce la momentul înregistrării în căsuța corespunzătoare.

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii