Bonus prima depunere Betfair

Începând din luna ianuarie 2021 casa de pariuri online Betfair are un nou pachet de bun venit pentru clienții noi: 100% până la 450RON. Depui 450RON și joci cu 900RON! În cele ce urmează îți vom arăta cum poți profita de pe urma acestei oferte.

Deschide cont folosind condul de ofertă ZSKW09 și vei beneficia de un pachet de bun venit de 100% până la 450RON!

 

Cum pot încasa pachetul de bun venit de 100% până la 450RON?

 1. Deschide cont utilizând codul promoțional ZSKW09
 2. Efectuează un depozit de minim 100RON
 3. Revendică pachetul de bun venit de 100% până la 450RON de pe pagina ofertei
 4. Îndeplinește un rulaj de 10x în maxim 90 de zile înainte de a o putea retrage.


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar clienților noi Betfair.
 • Trebuie să folosești la înregistrare codul ZSKW09
 • Pentru a fi eligibil trebuie să efectuezi un depozit de minim 100RON.
 • Oferta nu este disponibilă pentru depunerile efectuate prin Skrill sau Neteller, însă poți depune prin oricare din celelalte metode de plată disponibile (detalii aici)
 • Pe pagina de Ofertă, folosiţi 100 RON sau mai mult din fondurile proprii pentru a vă califica pentru o sumă EXTRA în valoare de 100%. Suma maximă EXTRA pe care o puteţi revendica este de  450 RON.
 • Bonusuș trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 90 de zile.
 • Oferta este valabilă doar pe platforma Betfair Sportsbook, nu și pe cea de betting exchange.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / IP / familie / adresă etc.
 • Oferta se supune termenilor generali Betfair

Exemplu: Depui 450RON și primești încă 450RON EXtTRA. Deci joci cu un total de 900RON, și trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 3,600RON înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont folosind condul de ofertă ZSKW09 și vei beneficia de un pachet de bun venit de 100% până la 450RON!

 

Cote mărite la Betfair – o alternativă de luat în considerare la bonusul de bun venit


Oferta din imagine nu este de actualitate, are doar rolul de a îți prezenta cum arată o astfel de promoție

Agenția de pariuri sportive Betfair vine destul de des cu cote mărite la anumite meciuri importante de fotbal. Ce înseamnă asta mai exact? De exemplu pentru victoria Barcelonei poți prinde o cotă de 4.00 în locul unei cote standard de 1.11. Oferta este valabilă doar pentru meciul ales de agenție, și doar la primul pariu eligibil plasat. Odată ce ai profitat de o cotă mărită la Betfair, nu vei mai putea aplica vreodată pentru o ofertă similară, și nici pentru bonusul standard de 450RON.

Pe de altă parte, aceasta este ocazia perfectă pentru a îți multiplica rapid banca de pariuri. De exemplu eu am prins o cotă de 7.00 pentru victoria lui Real Madrid cu Getafe pe o miză de 50RON, ceea ce înseamnă că am transformat instant 50RON în 350RON. Și nu te gândi că sunt atașate condiții nasoale de rulaj, pentru că ești departe de adevăr.

În urma unui pariu câștigător vei primi înapoi miza, iar restul câștigului este creditat ca bonus ce trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20! Deci în cazul meu am primit 50RON ca fonduri reale și 300RON ca bonus Betfair, și am avut de plasat pariuri în valoare totală de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte de a putea scoate banii! Tare nu?

Acum te întrebi probabil cum poți prinde o astfel de ofertă. Noi postăm mereu ofertele Betfair cu cote mărite în secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX, deci trebuie doar să urmărești constant acea secțiune până găsești o cotă pe gustul tău. De obicei agenția vine săptămânal cu astfel de oferte, așa că nu ar trebui să ai prea mult de așteptat.

Deschide cont folosind condul de ofertă ZSKW09 și vei beneficia de un pachet de bun venit de 100% până la 450RON!

 

Cod promoțional Betfair - ai grijă ce cod introduci

Așa cum spuneam mai sus, dacă vrei să aplici pentru bonusul standard de 450RON, atunci va trebui să introduci la înregistrare următorul cod promoțional Betfair : ”ZSKW09”. Dacă în schimb aplici pentru o cotă mărită, atunci va trebui să introduci un cod bonus corespunzător acelei oferte. Întotdeauna vom preciza în articolele promoționale de pe site care este acesta, iar el poate fi găsit și în termenii ofertei de pe site-ul betfair.ro.

Menționez aceste lucruri pentru că am văzut că sunt destul de mulți care caută pe Google expresii de genul ”Betfair code promotion” sau ”Betfair code bonus”, deci presupun că nu toți pariorii au înțeles care este treaba cu aceste coduri. Codul de recomandare Betffair se introduce la momentul înregistrării în căsuța corespunzătoare.

4 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii