Pariuri pe intervale de 1 și 5 minute la Betfair - acum nu mai pierzi nici o fază din meci!

2021-01-06 11:19:00 5,4k 0

Casa de pariuri online Betfair (L1160655W000329) vine cu o facilitate interesantă pe platforma de Sportsbook prin care la unele meciuri de fotbal îți oferă posibilitatea de a paria pe intervale de 1 și / sau 5 minute. Acum nu mai pierzi nici un minut din acțiune deoarece poți paria pe ce se va întâmpla la următoarea fază!

Plasează chiar acum pariuri pe intervale de 1 și 5 minute cu un bonus atractiv de bun venit!


Pe ce poți paria mai exact?

Pe orice! Pe out-uri, out de poartă, lovituri libere, cornere, cartonașe, goluri, offside-uri sau penalty-uri. Partea interesantă este că la fiecare pariu ai două opțiuni: poți miza că respectivul lucru se va întâmpla sau că nu se va întâmpla. Partea mai puțin plăcută (însă destul de logică) este aceea că pariul trebuie plasat cu minim 1 minut înainte. Ce înseamnă asta mai exact? Dacă de exemplu vrei să pariezi ce se va întâmpla în minutul 84 (83:00 - 83:59), atunci pariul trebuie plasat cel târziu până în 82:00. Oricum această ”problemă” o vei găsi la orice agenție unde vrei să plasezi pariuri pe intervale de timp așa scurte. 

 

​La ce meciuri vom găsi aceste tipuri de pariuri?

Este de la sine înțeles că aceste opțiuni de pariere sunt specifice pariurilor live. Chiar și așa, vei găsi pariuri pe primele intervale și înainte ca partida să înceapă (pariuri pre-meci). Nu vei putea paria pe intervale de 1 și 5 minute chiar la orice meci, dar nici nu putem spune că aceste opțiuni sunt oerite doar la partide de top. Eu le-am găsit de exemplu la meciuri de fotbal din prima ligă chineză sau prima ligă daneză, dar nu le-am găsit la partide de U19 sau la campionate precum Singapore sau Malaezia. 


Se merită să plasăm astfel de pariuri?

Orice parior profesionist îți va spune că nu, și asta pentru că vorbim de pariuri ce țin în mare parte de noroc. Dar sunt pariori care chiar joacă pe așa ceva, și care aleg astfel de pariuri pentru a utiliza strategii de pariuri sportive precum Martingale sau Fibonacci pentru că durează foarte puțin timp până află deznodământul pariului. Părerea mea este că poți încerca să joci pe intervale de 1 sau 5 minute dacă te tentează acest lucru, dar în același timp recomand să fii precaut!


Ce alte agenții de pariuri online oferă pariuri similare?

Nici una din ce știu. Pe vremuri oferea Sportingbet (vezi site-ul agenției),  dar a renunțat la aceste pariuri de când a migrat pe platforma Bwin. Ar mai fi Unibet (deschide cont acum) care oferă populara opțiune ”Action Betting”, dar aceasta este un pic diferită față de ce am vorbit noi în acest articol. Avantajul ei este acela că poate fi utilizat pe mult mai multe sporturi, și că poți paria pe următoarea fază (gen câștigătorul următorului punct la volei sau la tenis), chiar dacă între momentul în care plasezi pariul și momentul în care începe faza este un interval de doar câteva secunde (față de Betfair unde trebuie să pariezi cu 1 minut înainte). Pe de altă parte, la fiecare sport găsești doar câte un tip de pariu - de exemplu la fotbal poți paria doar pe următorul out. Oricum și aceea este o opțiune interesantă despre care poți afla mai multe AICI.

Plasează chiar acum pariuri pe intervale de 1 și 5 minute cu un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult