Păreri Betfair – merită atenție și platforma de Sportsbook, sau doar cea de exchange?

2022-01-06 05:10:00 7,8k 0

Vreau să îți împărtășesc câteva păreri Betfair, pentru a vedea dacă se merită să joci aici aici la pariuri sportive, sau dacă ar trebui să ne intereseze doar platforma de betting exhange. La final te aștept și pe tine cu păreri și opnii.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!
 

Betfair are 2 platforme, să nu le încurci între ele

Fără îndoială punctul de atracție al operatorului Betfair îl reprezintă platforma de betting exchange, care este recunoscută ca fiind lider mondial în domeniu. De asemenea este și singura  din România la care putem plasa în legalitate pariuri back și lay. De aceea nu cred că ai nevoie de mine ca să te conving să joci aici. Doar că ai grijă; betting exchange-ul nu prea este pentru începători, ar trebui să prinzi puțină experiență la pariuri normale înainte de a face această trecere.

Și că tot veni vorba de pariuri normale, Betfair (L1160655W000329) are o platformă și pentru așa ceva. Acum problema se pune în felul următor: se ridică ea la cele mai înalte standarde, sau reprezintă doar un serviciu suplimentar prin care Betfair.ro se adresează și clienților obișnuiți?


Păreri - Betfair Sportsbook e la nivelul Betfair Exchange?

Nu, nu este, dar se ridică la nivelul concurenței! În primul rând să nu comparăm mere cu pere. Nu putem face pe o platformă de pariuri sportive ce facem pe una de pariuri în contrapartidă. Dar în timpul petrecut pe Betfair Sportsbook nu pot spune că am fost dezamăgit. Site-ul este un pic cam întortocheat și nu la fel de intuitiv ca alte site-uri de pariuri, dar se încarcă rapid și este mai mult decât stabil. Deci nu prea are momente în care să se blocheze sau să meargă prost.

Oferta sportivă este mai mult decât decentă, atât pre-meci cât și live. De fapt la live betting am descoperit și o opțiune unică: posibilitatea de a plasa pariuri pe intervale de 1 și 5 minute. O altă facilitate destul de rar întâlnită o reprezintă cash out-ul parțial, perfect pentru pariorii indeciși care nu știu dacă să închidă un pariu sau să îl lase să curgă în continuare. La Betfair.ro poți face ambele lucruri simultan, vezi că ți-am explicat AICI exact despre ce este vorba.

Am dat și de o opțiune pe care știu sigur că o vor aprecia cei care vor să profite de avantajele betting exchange-ului, dar nu prea știu să joace pe acea platformă. Este vorba de ”Price Rush”, o facilitate prin care poți beneficia de cotele de pe exchange direct pe Betfair Sportsbook. Atunci când joci un pariu, sunt verificate automat prețurile oferite de clienții platformei de exchange. Dacă este depistată o cotă mai mare decât cea obișnuită, atunci pariul tău va beneficia de respectiva cotă, iar acest lucru va fi precizat pe chitanța pariului.

Am văzut că Betfair.ro face constant eforturi pentru a fi în topul operatorilor licențiați, așa că începând din 2017 oferă și streaming live. Și e bine că o face, pentru că orice agenție respectabilă are deja un astfel de serviciu. Eu sunt mulțumit și de prezența celor două aplicații de pariuri pentru IOS și Android (Betfair Exchange și Betfair Sportsbook), ținând cont că petrec mult timp pe drumuri, departe de calculator.

 

Păreri Betfair – ce nu îmi place

Sunt și aspecte care nu îmi plac. Oferta pe meciurile și evenimentele sportive din România (Liga 1, Liga 2, alte sporturi) nu mă încântă în mod deosebit. De asemenea, nu sunt prea mulțumit de faptul că având un cont dinainte ca piața să fie reglementată, acesta a rămas în euro. Clienții noi în schimb pot depune și paria direct în lei românești.

Trăgând însă linie, sunt mulțumit de serviciile oferite de Betfair.ro. Iar de aceea această casă de pariuri online este printre cele 5 agenții recomandate la care joc cu regularitate. Eu mi-am spus punctul de vedere, acum este rândul tău. Poți da un reply mai jos, sau poți posta pe forumul de discuții Betfair. Tot acolo poți posta întrebări sau nelămuriri, iar cineva din utilizatorii noștri sau din staff-ul PariuriX va încerca să te ajute, pe cât posibil. 

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult