Opțiunea de cash out la Betfair - una din puținele agenții online unde poți închide parțial un pariu!

2021-01-06 11:17:00 9,8k 0

Ești indecis dacă să dai cash out sau nu? La Betfair poți lua ambele decizii în același timp - încasezi bani în orice moment dorești dar lași și pariul în desfășurare. Cum este posibil așa ceva? Află de la PariuriX.com! Ca orice casă de pariuri online care se respectă, Betfair (vezi site-ul agenției) oferă opțiunea de închidere pariu. Și nu doar că o oferă, dar vine cu ceva în plus ce nu prea ai să vezi în alte părți - cash out parțial.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!


Ce este opțiunea de cash out?

Aceasta îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare pentru a primi o parte din potențialul câștig indiferent de ceea ce se întâmplă ulterior în meci. Astfel îți poți securiza câștigurile, și nu trebuie să mai trăiești tensiunea de final de meci doar ca să te scoată un gol venit în minutul 90. Acum ai la Betfair control total asupra pariurilor tale, și ar fi păcat să nu profiți de pe urma acestui avantaj. Află mai multe despre cash out!
 

Pe ce piețe pot folosi opțiunea de cash out la Betfair?

Opțiunea de cash out nu este disponibilă chiar la toate meciurile sau pariurile, dar de regulă poate fi folosită la toate opțiunile principale de pariere de la meciuri de fotbal, tenis, baschet și chiar din alte sporturi mai puțin populare. Există însă posibilitatea ca în cazul unui pariu pe un meci mai puțin important sau pe o opțiune secundară, opțiunea de închidere pariu să lipsească. Pe de altă parte poți închide atât pariuri single cât și multiple, indiferent dacă ele au fost plasate pre-meci sau live. 

CashOut / Închide pariu la agențiile de pariuri sportive online - https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html

 

Cum pot închide un pariu aflat în desfășurare?

Sub fiecare pariu aflat în desfășurare vei vedea un buton galben pe care scrie ”Cash out”. Aici va fi afișată și suma pe care o poți încasa; aceasta va depinde de șansele reale de câștig ale biletului tău în respectivul moment. 

Ce are special opțiunea de cash out de la Betfair?

Betfair este una din puținele case de pariuri online licențiate care oferă posibilitatea clienților de a închide doar o parte din pariu (de fapt mai este o singură agenție - ACEASTA). Cum așa? Să presupunem că ai pus un pariu live pe 200RON pe o cotă de 3.00, iar la un moment dat agenția îți oferă la cash out suma de 450RON. Pe de-o parte poate vrei să închizi pariul, dar pe de alta ai prefera să îl lași până la capăt. La Betfair poți face un compromis: poți închide jumătate de pariu; astfel primești automat 225RON, și rămâi în continuare cu o miză de 100RON pe acea cotă inițială de 3.00. Dar nu este obligatoriu să închizi fix jumătate de pariu; poți închide pe orice sumă dorești. Cu siguranță această facilitate va fi de folos pariorilor, motiv pentru care adăugarea ei reprezintă un mare plus. 

 betfair-cashout-2.PNG

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult