Nu deschide cont la agenția de pariuri BETFAIR până nu afli asta!

2021-01-01 02:20:00 13,5k 0

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)  este cel mai mare site de betting exchange din lume și există multe motive pentru care ai putea să îți deschizi un cont, dar în același timp este și un site dificil pentru începători. Din acest motiv îți recomand ca înainte de a te înregistra să arunci un ochi pe informațiile din acest articol.

Vezi aici site-ul oficial și descoperă un bonus foarte atractiv pentru prima depunere!

 

1. ATENȚIE MARE! Betfair este casă de tip betting exchange dar mai nou au lansat și partea de agenție online standard, diferențele sunt mari!

Acest operator este cunoscut în special pentru platforma de betting exchange, acolo unde poți lua locul agenției și să fii cel care oferă pariuri, sau poți cumpăra pariuri de la alți clienți. Deci dacă accesezi din meniul principal opțiunea de ”Exchange” vei fi redirecționat către această platformă.

În schimb dacă  accesezi ”Sportsbook”, vei intra pe platforma de pariuri sportive, adică o platformă clasică precum cea prezentă la toate agențiile de pariuri. Diferența între cele două fiind imensă. Pentru că pe partea de betting exchange ai parte de cote foarte mari la partea de sportsbook cotele lasă mult de dorit. Dacă nu te pricepi la vânzări și cumpărări de pariuri va fi dificil să joci pe cote bune, este important să cunoști acest lucru înainte de a face un cont doar pentru bonusul de bun venit ... Diferenţa dintre lay şi back la Betfair o descoperi după ce vei citi acest articol.

 

2. Nu sunt oferite multe promoții

Dacă ești genul de parior interesat de promoții, trebuie să știi că Betfair (deschide un cont acum) are multe oferte atractive, dar majoritatea nu sunt disponibile în România. Totuși poți accesa pagina de oferte din când în când pentru a vedea dacă a mai apărut ceva nou.

 

3. Acum se poate paria în RON

Dacă te-ai documentat despre Betfair în urmă cu câteva luni, atunci poate ai auzit că nu poți paria în RON. Acest lucru s-a schimbat de cât agenția și-a luat licența pe 10 ani; acum poți depune, retrage și plasa pariuri în lei românești.

 

4. Este oferit un bonus de bun venit 

Betfair (deschide un cont acum) oferă tot timpul un bonus de bun venit pe platfoirma de pariuri sportive, iar uneori oferă un bonus separat și pentru betting exchange. Poți lua ambele bonusuri, și poți afla mai multe despre ele aici: https://pariurix.com/agentii/betfair/promotii

 

5. Mai nou este oferit un serviciu de transmisiuni live

Pe vremuri Betfair nu avea un serviciu de live streaming, dar mai nou acest lucru s-a schimbat. Poți urmări meciuri de fotbal din Serie A și FA Cup, turneele de tenis US Open și Roland Garros, competițiile de baschet Euroliga și Eurocup, dar și multe alte competiții de top și nu numai!

betfair-transmisii.png

 

6. Pariezi pe curse de cai? Vești bune!

Singurele evenimente sportive pe care le poți urmări live video sunt cursele de cai, dar doar cele pe care ai pariat. Alternativ, poți asculta comentariul curselor la Betfair Radio, la care ai acces fără a depune sau paria. Mai sunt și alte agenții care oferă curse de cai, dar serviciul oferit de acest operator este cel mai performant din toate punctele de vedere. Aici găsești și mult mai multe tipuri de pariuri și statistici decât pe orice alt site licențiat, poți da cash out la pariurile dorite, și ai cele mai bune cote garantate: dacă cota de la startul cursei este mai mare decât cea pe care ai pariat tu, vei primi respectiva cotă.

 

7. Crezi că telefonul tău este este suficient de ”smart!?

Este oferită o aplicație pentru smartphone numită ”Betfair Sports Betting” ce poate fi descărcată din AppStore dacă deții un Iphone / Ipad, sau direct de pe site dacă ai un dispozitiv cu Android. Și aici am de făcut observație importantă în special pentru utilizatorii IOS. În mod normal aplicația necesită IOS8+, dar dacă depistează că ai IOS6 sau IOS7, vei fi întrebat dacă vrei să descarci o versiune mai veche. Această opțiune este foarte folositoare deoarece îți permite să downloadezi o variantă a aplicației compatibilă cu dispozitivul tău, iar astfel ea va merge foarte bine chiar și dacă ai un Iphone 4 de exemplu. Nici un alt operator nu oferă această posibilitate, motiv pentru care pe telefoanele de o generație mai veche fie nu merg aplicațiile pentru pariuri,fie merg greu. În plus au făcut o mulțime de optimizări ca site-ul să arate bine și pe telefoane mai vechi.

 

8. Opțiunea Cash Out  disponibilă și vine cu ceva unic!

Funcția Cash Out este prezentă la multe case de pariuri online, dar puțini știu că ea poate fi găsită inclusiv la Betfair (deschide un cont acum). Aceasta îți permite să închizi pariuri aflate în desfășurare pentru a încasa o parte din eventualul câștig sau din miza inițială. Unele agenții oferă această funcție doar la câteva tipuri de pariuri, dar aici poți închide atât pariuri single cât și multiple plasate pe fotbal, tenis, curse de cai dar și pe multe alte sporturi.

Mai mult decât atât, aici am găsit o opțiune unică pe care am mai găsit-o doar la această casă de pariuri online, în rest nicăieri. Ai posibilitatea de a da cash out doar la o parte din pariu, și să lași restul pariului în desfășurare. De exemplu ai pariat 10€, iar la un moment dat îți este oferită sumă de 16€ dacă dai cash out. Poți alege să închizi doar jumătate din pariu și să primești 8€ pe el, iar cealaltă jumătate de pariu rămâne în picioare. Ai un cursor cu care poți selecta exact suma dorită.

inchidere-pariu-betfair.png

 

9. Betfair nu oferă alte servciii românilor

La nivel mondial Betfair (deschide un cont acum) are și o cameră de poker, un cazinou, un cazinou live, o platformă de pariuri virtuale, o cameră de bingo, dar și alte secțiuni precum jocuri exchange, arcade, Vegas slots, Macau sau Pariuri Pools. Din păcate pentru România agenția deține licențe doar pentru pariuri sportive în cotă fixă și pariuri în contrapartidă (betting exchange, fiind și singurul operator de acest gen licențiat la noi).

Întrebări sau probleme cu Betfair? Îți răspundem în cel mai scurt timp posibil în cel mai activ subiect de discuții despre Betfair. Cei mai buni pariori din țară te vor ajuta cu răspunsuri la toate întrebările tale. Sau poți lăsa un comentariu la acest articol și te vom ajuta.

Deschide cont și încasează chiar acum un super pachet de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult